سلام دوست عزیز
بستگی داره که بخوای با این برنامه چه کار کنی!!چی میخوای ادیت کنی؟بگو تا بهت یاد بدم!!!
![]()
سلام دوست عزیز
بستگی داره که بخوای با این برنامه چه کار کنی!!چی میخوای ادیت کنی؟بگو تا بهت یاد بدم!!!
![]()
میخوام بازی رو گزارش کنم.یعنی صدای گزارشگرو با صدای خودم عوض کنم.
این آخرین آپشن فایل هستش
؟؟
.............................
وقتی میخوای مستر بسازی
چندتا گزینه هست
یکیشون PLAYER DEVO...... نمیدونم املاش یارم نیست
ولی یه DONT داره یکی هم همونی که نوشتم اگه DONT بزنی
بازیکنا چه فرقی میکنند
مثلا وقتی پیر میشن بازی میکنن یا نه؟
آره همینطوره .اگر اونو dont کنی یعنی دیکه این واقعیت نیست.نه پیر میشن نه پیشرفت میکنن ونه
پسرفت.
نه اون جوری اصلا حال نمیده.به ضرر من هم هست.چون من هر فصل1-2 بازیکن 17 ساله میخرم و کم کم بازیشون میدم تا مهارتاشون پیشرفت بکنه.ودر عوض بازیکنای پیرمو میزارم برای فروش.آخرین کسی که فروختم ون نیستلروی بودش با اینکه توی 2 فصل مجموعا 60 گل برام به ثمر رسونده بود.
جدیدترین option file رو میشه برای دانلود بگذارید.از لینک موجود نتونستم دانلود کنم یه لینک جدید لطف کنید![]()
آره، تاریخ آخرین تغییراتش 24-08-2007ه یعنی 3 روز پیش.
حال ندارم دوباره بارگذاری کنم. شرمنده!از سایت gamingaccess.com میتونی دریافتش کنی.
سلام من تازه عضو شدم
کسی میدونه این مسابقات pes چجورییه؟
آدرس دریافت غیر مستقیم از سایت GamingAccess:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظورت مسابقاتیه که تو بعضی انجمنها برگزار میشه؟
اگه آره،
مسابقات رو یک و فقط یک نفر اداره میکنه که از قبل معلوم شده. در واقع بهتره بگم مسابقات رو دو تا CPU بازی میکنن و شما هیچ گونه دخالتی در بازیها نداری. فقط تیم انتخاب میکنی بعدش منتظر میشی تا ببینی کدوم تیم قهرمان میشه. همین! من یکی که اصلا با این روش حال نمیکنم.
سلام دوستان .
آقا ما اين بازيه رو نصب ميكنيم .
فقط يه مشكلي داره . اونم اينه كه هر ورزشگاهي رو بر ميداري بازي تو آزادي برگذار ميشه
چيكارش كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)