منم با شما موافقم قابله توجه دوستانی که میگن بعثت آشغاله و موندن روش توجیه نداره
منم با شما موافقم قابله توجه دوستانی که میگن بعثت آشغاله و موندن روش توجیه نداره
اگه مجبور نیستی( فیبر نیستی) بعضی شرکتها نامحدود میدن، من خودم توی بلوار وکیل اباد نامحدود 512 گرفتم ماهی 37ت![]()
دوستان یک سوال من بعثت دارم حجم ام مانده اما زمان یک هفته دارم
بریم یکماه دیگه همین را تمدید کنم (بیشتر از5 گیگ مونده) یا نه طرح دیگه بردارم اونوقت حجم باقی مانده ی بعثت را انتقال میدند یا نه
راهنمایی کنید
فکر نکنم انتقال بدن ولی من جای شما بودم همون بعثت رو تمدید می کردم فعلا از بعثت بهتر گیرت نمیاد. دانلود شبانه خوبی داره
سرعت یک نفر اصلا ملاک نیست اقا احسان. و هر شرکتی مرکز به مرکز و شهر به شهر خیلی خیلی تفاوت داره.
مثلا همین طرح خانواده که دوستمون مثال زدن . ببینید این هم طرح خانواده ایه که من دارم
خوب الان من باید بگم خانواده خوبه و دوستمون باید هم معترض باشند.
ضمنا اینجا انجمنه و شما خودت خواستی تا در مورد موندنت تو بعثت نظر بدیم . حالا شما که تصمیمت رو گرفتی از قبل داری نظرات موافق خودت رو بولد میبینی. و تازه میگی قابل توجه ما!
همون خواننده صرف باشیم بهتره انگار!
Last edited by blacktiger; 16-05-2013 at 23:06.
حرف خوبیه. "عمل" میخاد. لطفا پستهای قبلی را بخونید. خصوصا پستهای منو.
متاسفانه قم هم نامحدود ودانلود رایگانشو بردوشتن!!
اگر اعتراض زدید یه اسمی هم از قم ببرید![]()
بازگند زدن به حجم ها دیشب 500مگ ازمن رو الکی کم کردن
الانم که می ری تو قسمت ریزکارکرد ساعت اتصال و خاتمه اتصال رو نشون نمیده
این همه دم ازپیشرفت علم تو این مملکت می زنیم هنوز مخابرات یک کشورنمی تونه یک سایت رو دوماه مثل ادم بچرخونه
اره جالبه زمانو زده ولی زمان اتصال و خاتمه رو نزده ولی بجاش دیشب سرعت خوب بود.من3.6 تو5ساعت دانلود کردم.
همدردیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی .
آره. منم 2 گیگ گرفتم از حجمم کم کرده در صورتی که تو تایم رایگان بوده. "تو قسمت ریزکارکرد ساعت اتصال و خاتمه اتصال رو نشون نمیده" هیچوقت نشده با خیال راحت دانلود کنم. اوایل فروردینم به بهانه تغییر ساعات از حجمم دزدیدن هر چی پیگیری کردم بر نگشت. ( که تو پستای قبلی شرحشو گفتم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)