فکر نکنم راهی باشه بازم اگه راهی پیدا کردم اطلاع میدم .
فکر نکنم راهی باشه بازم اگه راهی پیدا کردم اطلاع میدم .
لینکی که در این سایت گذاشته شده مستقیم نیست من لینک مستقیمشو می خوام
به نرخ دلار قبل از تحریم cpu زیر 200 تومن فقط AMD بالای 200 تومن فقط Intel . مشخصات این cpu رو که میگی تو این سایت یا هر سایت دیگه ای که مربوط به بنچ مارک هست یه نگاه بنداز . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیتونه امرو بیشتر راهنمایی کنه
اقا توروخدا یکی اموزش کامل بازیو بذاره من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم همینجور شانسی ماشین انتخاب میکنم میوفتم تو جاده و اون فلش های سبزو دنبال میکنم تا برسه به مقصد کارای دیگشو بلد نیستم اگه یکی اموزش کامل بذار خیلی مرده
مستقیم بود داداش ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش دانلود مــد زمــســتــان برای بازی شبیه ساز Euro Truck Simulator 2
1. عضویت در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. دانلود فایل Winter_ETS2.rar با حجم 32.34MB
3. لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. پس از دانلود و استخراج فایل Winter ETS-2.scs به ادرس D:\Documents and Settings\username\My Documents\Euro Truck Simulator 2\mod در ویندوز XP
و یا به ادرس C:\Users\username\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod در ویندوز 7 انتقال دهید.
5. قسمت های که به رنگ قرمز می باشد با توجه به نام کاربری ویندوزتان و قرار داشتن ویندوزتان بر روی درایو های هاردیسکتان متغییر می باشد.
سلام بچه ها نمایندگی فروش اسکانیا کجاس ؟! من هرجا رفتم ندیدم :(
منظورم مد زمستان بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)