تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 555 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض عرضه رام Android 2.3.3: I9100XWKF3 برای Samsung I9100

سلام

SamFirmware ساعاتی پیش رام I9100XWKF3 رو عرضه کرده:

2. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی میدونه بازیهایی که رو این گوشی تست شده رو از کجا دانلود کنم.منظورم بازی های hd
    از لینک زیر دانلود کن . فقط باید به اینترنت برای کامل شدن آنها متصل بشی . برو حالشو ببر.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by compi; 04-07-2011 at 07:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا من رفتم گرفتم امروز از علا الدین
    810 گرفتم بدون گارانتی
    800 هم میگفتن بعضی جاها ولی نمیدونم چرا حس خوبی نداشتم نسبت به اونا
    من هنوز باهاش کاری نکردم ولی از نظرم گوشیه خیلی خوبیه
    اصلا هم پشیمون نیستم از گرفتنش
    میخوام روش رام فارسی بریزم
    میام بازم میگم در موردش
    سلام دوست من
    من تجربه رام ها رو دارم . بهتره اول رام عربی نصب کنی . توصفحه 194 توضیح داده شده. بعد رام فارسی jpkf3 را از لینک زیر بگیر و و نصب کن . انوقت هم فونت خوب داری. هم نماد درصد باطری داری . و هم فارسی رو کاملا ساپورت میکنه . مشکل باطری هم حل میشه .
    توضیحات کامل نصب در صفحه مذکور داده شده . من نصب کردم . مشکلی نداره و به نحو احسن گوشیم داره کار میکنه . در شرایط عادی 2 روز گوشی باطری نگه می داره. داغ شدن اطراف دوربین وجود داره . لکه ها رو من متوجه نشدم . شاید نداره شایدم کمه و من متوجه نمیشم .لینک دانلود بازی های hd رو تو عنوان قبلی گذاشتم .
    آموزش این رامها رو کیس یو جان و نینجا گذاشتن . از ایشان تشکر کنید و من تجربه نصب رام عربی(akrim) و رام فارسی رو با هم دارم . مزایای اشاره شده را داشت.
    اگه نخواستی راه دیگر:
    از لینک بالا رام رو دانلود و نصب کن .بعد از لینک پایین روت و نماد ساعت را تکمیل کن.
    طریقه نصب: فایل رو دانلود کنید و extract کنید بعد یه فایل از پوشه extract شده بیرون میاد این فایل رو به گوشی انتقال بدید و با نرم افزار root explorer به این مسیر بفرستید
    system/framework و replace کنید حالا گوشی رو restart کنید وقتی که گوشی بالا میاد آیکون باطری شما به این شکل در میاد

ضمنا برای این کار گوشی شما باید root باشه

این نوار را برای دیدن تصویر کامل کلیک کنید .
    تشکر از مهدی افشار در لینک زیر :
    Last edited by compi; 04-07-2011 at 07:50.

5. 2 کاربر از compi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

دوستان ببخشید نمیهوام نمک رو زخمتون بپاشم ولی واقعیت رو باید گفت
    به نظر من اگه همه جی اس 2 تا هماهنگ یه مشکل داشتند بهتر بود تا اینکه شانسی و یکی در میون مشکل داشته باشن اونجوری تکلیف مشخص بود ولی الان میخوای نهصدو خورده ای پول بدین بچه ها به خدا حیفه که اینهمه پول بدین بعد ببینین گوشیتون مشکل داره اگه بد میگم هرچی دلتون خواست حوالم کنید
    در مورد روت سنسیشن هم گفتم بچه ها در جریان باشن اخه یکی از ایرادایی که میگرفتن به این گوشی همین عدم روت شدنش بود شاید الان با این اوصاف و فاکتور قیمت کفه ترازو یکم به سمت .... و انتخاب راحت تر باشه ( الان کامنتم پاک میشه )

7. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALIA2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صفحه SGS2 که ضد خشه آیا باز هم محافظ میخواد یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

والله من نمیدونم این چه تعصبیه که روی برند و یه مدل گوشی هست.
    من خودمم الان گوشیم سامسونگه از آیفون هم خوشم نمیاد چون گوشی ای که نشه باهاش درست و درمون فلش دید به درد نمی خورد.این از این.

ولی این دلیل نمیشه مشکلات را ندیده بگیریم.همین آیفون وقتی اومد آنتنش مشکل داشت.اینقدر کاربراش (همان دوستداران متعصب اپل) اومدن سر و صدا کردن که جابز یه کنفرانس فوری گذاشت و مشکل رو قبول کرد.
    حالا این داغی سامسونگ هم مساله است.فقط هم تو فرومهای ایرانی نیست که بگیم طرف می خواد سامسونگو خراب کنه.این همه فروم خارجی.توی همشون الان دوتا مساله است یکی مشکل WIFI که میگن ضعیفه یکی هم داغی.

باز به قول این دوستمون اگر همه گوشیها باهم داغ میکردن تکلیف مشخص بود.ادم می گفت این گوشی این مشکل را داره و ممکنه با آندروید بعدی یا تعویض رام درست بشه ولی الان که یکی میگه داغ میکنه یکی میگه داغ نمیکنه آدم حیرون میمونه چکار کنه.

بعدش حالا اگر زیاد داغ کنه مایکروتل قبول می کنه گوشی را عوض کنه؟اصلا چطوری باید بهشون ثابت کرد این گوشی داغ میکنه؟
    Last edited by mehdixp; 04-07-2011 at 09:35.

10. این کاربر از mehdixp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سامسونگ درحدود سه میلیون در عرض 55 روز galaxy s II فروخته است

این خبر برای شما نباید سوپرایز باشد چون همه انتظار موفقیت چشمگیر Galaxy S II را داشته ایم.در حدود 3 میلیون در کمتر از 2 ماه یعنی 55,545 در هر روز.
    البته این موفقیت را مدیون اروپا نیز است و این را هم فراموش نکنیم که 1 میلیون Galaxy S II فقط در خانه آن یعنی در کره به فروش رفته است.
    با عرضه این گوشی در کانادا که به زودی رخ خواهد داد و عرضه آن در حدودا ماه آینده(علت تاخیر درگیری با اپل است)در امریکا انتظار شکستن رکورد Galaxy S میرود که در حدود 10 میلیون بوده است.

منبع=---------.ir

بترکه چشم حسودایی که از تاپیک های دیگه میان اینجا پست میدن

12. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان ببخشید نمیهوام نمک رو زخمتون بپاشم ولی واقعیت رو باید گفت
    به نظر من اگه همه جی اس 2 تا هماهنگ یه مشکل داشتند بهتر بود تا اینکه شانسی و یکی در میون مشکل داشته باشن اونجوری تکلیف مشخص بود ولی الان میخوای نهصدو خورده ای پول بدین بچه ها به خدا حیفه که اینهمه پول بدین بعد ببینین گوشیتون مشکل داره اگه بد میگم هرچی دلتون خواست حوالم کنید
    در مورد روت سنسیشن هم گفتم بچه ها در جریان باشن اخه یکی از ایرادایی که میگرفتن به این گوشی همین عدم روت شدنش بود شاید الان با این اوصاف و فاکتور قیمت کفه ترازو یکم به سمت .... و انتخاب راحت تر باشه ( الان کامنتم پاک میشه )
    نمک چیه نمکدونو چپه کردی
    حرفات جاش اینجا نیستش...این حرفتو قبول دارم که نهصدو خورده ای دادن پای این گوشی زیاده ولی این قیمت نمیمونه بعدش حالا اومدیم با یه اپدیت همه ی اینا حل شد قیمتشم اومد با سینسیشن جونت یکی شد ناموسا حالا کدوم به صرفه تر و بهتره؟؟؟(اینم بگم با اینوضعیت کنونی اگه من بخوام همین الان یکی رو انتخاب کنم سینسیشنه...)
    همه با هم بشماررررررررررررررررررررر رررررررررررررر
    دوستدار شما یاشار
    Last edited by Yashar Cross; 04-07-2011 at 09:46.

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

ظاهرا روز بروز به جای ارزونتر شدن گرونتر میشه الان 950 با گارانتی مایکروتل (البته قیمت اردبیله وگرنه تهران هون 931 است)
    ظاهرا باید بیخیالش بشیم و علی رغم میل باطنی بریم همون سنسیشن رو بگیریم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

رفات جاش اینجا نیستش...این حرفتو قبول دارم که نهصدو خورده ای دادن پای این گوشی زیاده ولی این قیمت نمیمونه بعدش حالا اومدیم با یه اپدیت همه ی اینا حل شد قیمتشم اومد با سینسیشن جونت یکی شد ناموسا حالا کدوم به صرفه تر و بهتره؟؟؟(اینم بگم با اینوضعیت کنونی اگه من بخوام همین الان یکی رو انتخاب کنم سینسیشنه...)
    چرا جاش اینجا نیست ؟ همه حق دارن اینجا نظر بدن مگه به کسی توهین کردم ؟ مگه اینجا به اسم کسی سند خورده ؟
    اگه با اپدیت حل بشه اگه قیمتش بیاد پایین اگه .... عزیز با احتمال نمیشه اینهمه پول داد واسه یه جنس مشکل دار این حرفم اگه غیر منطقیه بگو

اره بخدا بترکه واقعا 2 بار حالا به چی حسودی میکنن اینا ؟ به 930 تومن پول بیزبون ؟ به داغ کردن گوشی ؟ . . .
    وقتی معنی پست منطقی رو تشخیص نمیدی همین میشه شما برو پول بده حالشو ببر حالا کی داره تاپیکو به هم میریزه ؟
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 04-07-2011 at 10:33.

16. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •