سلام
SamFirmware ساعاتی پیش رام I9100XWKF3 رو عرضه کرده:
![]()
سلام
SamFirmware ساعاتی پیش رام I9100XWKF3 رو عرضه کرده:
![]()
از لینک زیر دانلود کن . فقط باید به اینترنت برای کامل شدن آنها متصل بشی . برو حالشو ببر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
Last edited by compi; 04-07-2011 at 07:34.
سلام دوست من
من تجربه رام ها رو دارم . بهتره اول رام عربی نصب کنی . توصفحه 194 توضیح داده شده. بعد رام فارسی jpkf3 را از لینک زیر بگیر و و نصب کن . انوقت هم فونت خوب داری. هم نماد درصد باطری داری . و هم فارسی رو کاملا ساپورت میکنه . مشکل باطری هم حل میشه .
توضیحات کامل نصب در صفحه مذکور داده شده . من نصب کردم . مشکلی نداره و به نحو احسن گوشیم داره کار میکنه . در شرایط عادی 2 روز گوشی باطری نگه می داره. داغ شدن اطراف دوربین وجود داره . لکه ها رو من متوجه نشدم . شاید نداره شایدم کمه و من متوجه نمیشم .لینک دانلود بازی های hd رو تو عنوان قبلی گذاشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش این رامها رو کیس یو جان و نینجا گذاشتن . از ایشان تشکر کنید و من تجربه نصب رام عربی(akrim) و رام فارسی رو با هم دارم . مزایای اشاره شده را داشت.
اگه نخواستی راه دیگر:
از لینک بالا رام رو دانلود و نصب کن .بعد از لینک پایین روت و نماد ساعت را تکمیل کن.
طریقه نصب: فایل رو دانلود کنید و extract کنید بعد یه فایل از پوشه extract شده بیرون میاد این فایل رو به گوشی انتقال بدید و با نرم افزار root explorer به این مسیر بفرستید
system/framework و replace کنید حالا گوشی رو restart کنید وقتی که گوشی بالا میاد آیکون باطری شما به این شکل در میاد
ضمنا برای این کار گوشی شما باید root باشه
این نوار را برای دیدن تصویر کامل کلیک کنید .
تشکر از مهدی افشار در لینک زیر :
Last edited by compi; 04-07-2011 at 07:50.
دوستان ببخشید نمیهوام نمک رو زخمتون بپاشم ولی واقعیت رو باید گفت![]()
به نظر من اگه همه جی اس 2 تا هماهنگ یه مشکل داشتند بهتر بود تا اینکه شانسی و یکی در میون مشکل داشته باشن اونجوری تکلیف مشخص بود ولی الان میخوای نهصدو خورده ای پول بدین بچه ها به خدا حیفه که اینهمه پول بدین بعد ببینین گوشیتون مشکل داره اگه بد میگم هرچی دلتون خواست حوالم کنید
در مورد روت سنسیشن هم گفتم بچه ها در جریان باشن اخه یکی از ایرادایی که میگرفتن به این گوشی همین عدم روت شدنش بود شاید الان با این اوصاف و فاکتور قیمت کفه ترازو یکم به سمت .... و انتخاب راحت تر باشه( الان کامنتم پاک میشه )
صفحه SGS2 که ضد خشه آیا باز هم محافظ میخواد یا نه ؟
والله من نمیدونم این چه تعصبیه که روی برند و یه مدل گوشی هست.
من خودمم الان گوشیم سامسونگه از آیفون هم خوشم نمیاد چون گوشی ای که نشه باهاش درست و درمون فلش دید به درد نمی خورد.این از این.
ولی این دلیل نمیشه مشکلات را ندیده بگیریم.همین آیفون وقتی اومد آنتنش مشکل داشت.اینقدر کاربراش (همان دوستداران متعصب اپل) اومدن سر و صدا کردن که جابز یه کنفرانس فوری گذاشت و مشکل رو قبول کرد.
حالا این داغی سامسونگ هم مساله است.فقط هم تو فرومهای ایرانی نیست که بگیم طرف می خواد سامسونگو خراب کنه.این همه فروم خارجی.توی همشون الان دوتا مساله است یکی مشکل WIFI که میگن ضعیفه یکی هم داغی.
باز به قول این دوستمون اگر همه گوشیها باهم داغ میکردن تکلیف مشخص بود.ادم می گفت این گوشی این مشکل را داره و ممکنه با آندروید بعدی یا تعویض رام درست بشه ولی الان که یکی میگه داغ میکنه یکی میگه داغ نمیکنه آدم حیرون میمونه چکار کنه.
بعدش حالا اگر زیاد داغ کنه مایکروتل قبول می کنه گوشی را عوض کنه؟اصلا چطوری باید بهشون ثابت کرد این گوشی داغ میکنه؟
Last edited by mehdixp; 04-07-2011 at 09:35.
سامسونگ درحدود سه میلیون در عرض 55 روز galaxy s II فروخته است
این خبر برای شما نباید سوپرایز باشد چون همه انتظار موفقیت چشمگیر Galaxy S II را داشته ایم.در حدود 3 میلیون در کمتر از 2 ماه یعنی 55,545 در هر روز.
البته این موفقیت را مدیون اروپا نیز است و این را هم فراموش نکنیم که 1 میلیون Galaxy S II فقط در خانه آن یعنی در کره به فروش رفته است.
با عرضه این گوشی در کانادا که به زودی رخ خواهد داد و عرضه آن در حدودا ماه آینده(علت تاخیر درگیری با اپل است)در امریکا انتظار شکستن رکورد Galaxy S میرود که در حدود 10 میلیون بوده است.
منبع=---------.ir
بترکه چشم حسودایی که از تاپیک های دیگه میان اینجا پست میدن![]()
نمک چیه نمکدونو چپه کردی
حرفات جاش اینجا نیستش...این حرفتو قبول دارم که نهصدو خورده ای دادن پای این گوشی زیاده ولی این قیمت نمیمونه بعدش حالا اومدیم با یه اپدیت همه ی اینا حل شد قیمتشم اومد با سینسیشن جونت یکی شد ناموسا حالا کدوم به صرفه تر و بهتره؟؟؟(اینم بگم با اینوضعیت کنونی اگه من بخوام همین الان یکی رو انتخاب کنم سینسیشنه...)
همه با هم بشماررررررررررررررررررررر رررررررررررررربترکه چشم حسودایی که از تاپیک های دیگه میان اینجا پست میدن![]()
دوستدار شما یاشار
Last edited by Yashar Cross; 04-07-2011 at 09:46.
ظاهرا روز بروز به جای ارزونتر شدن گرونتر میشه الان 950 با گارانتی مایکروتل (البته قیمت اردبیله وگرنه تهران هون 931 است)
ظاهرا باید بیخیالش بشیم و علی رغم میل باطنی بریم همون سنسیشن رو بگیریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا جاش اینجا نیست ؟ همه حق دارن اینجا نظر بدن مگه به کسی توهین کردم ؟ مگه اینجا به اسم کسی سند خورده ؟رفات جاش اینجا نیستش...این حرفتو قبول دارم که نهصدو خورده ای دادن پای این گوشی زیاده ولی این قیمت نمیمونه بعدش حالا اومدیم با یه اپدیت همه ی اینا حل شد قیمتشم اومد با سینسیشن جونت یکی شد ناموسا حالا کدوم به صرفه تر و بهتره؟؟؟(اینم بگم با اینوضعیت کنونی اگه من بخوام همین الان یکی رو انتخاب کنم سینسیشنه...)
اگه با اپدیت حل بشه اگه قیمتش بیاد پایین اگه .... عزیز با احتمال نمیشه اینهمه پول داد واسه یه جنس مشکل دار این حرفم اگه غیر منطقیه بگو
اره بخدا بترکه واقعا 2 بارحالا به چی حسودی میکنن اینا ؟ به 930 تومن پول بیزبون ؟ به داغ کردن گوشی ؟ . . .
وقتی معنی پست منطقی رو تشخیص نمیدی همین میشه شما برو پول بده حالشو ببر حالا کی داره تاپیکو به هم میریزه ؟
Last edited by sAeEd_kHaAn; 04-07-2011 at 10:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)