تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 639 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

دوستان الان شرایط پرداخت وام ازدواج چگونست؟
    کدوم بانک ثبت نام کنم بهتره؟
    در حال حاضر چه مدت طول میکشه تا بدند؟؟
    شرایط از چه نظر ؟
    ثبت نام بانکی نداره باید اینترنتی ثبت نام کنید فقط صادرات وام میده و فکر کنم صندوق مهر اونم باید بعد از ثبت نام و تایید شدن مشخص بشه
    چقدر طول میکشه :| ؟ حرفی نزنم بهتره ! چیزی حدود 8-9 ماه طول می کشه بدن ! مقدار هم 3 تومن که حدود 200 اینا کارمزد فکر کنم کم میشه
    یک 2.7 2.8 میلیونی دستتون رو میگیره ! مقدار قسط های ماهانه هم نزدیک 68 تومن فکر کنم دارم میدم من دقیق نمیدونم حالا 2 روز بعد باید دوباره قسط بدم مشخص میشه دقیق

2. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شرایط از چه نظر ؟
    ثبت نام بانکی نداره باید اینترنتی ثبت نام کنید فقط صادرات وام میده و فکر کنم صندوق مهر اونم باید بعد از ثبت نام و تایید شدن مشخص بشه
    چقدر طول میکشه :| ؟ حرفی نزنم بهتره ! چیزی حدود 8-9 ماه طول می کشه بدن ! مقدار هم 3 تومن که حدود 200 اینا کارمزد فکر کنم کم میشه
    یک 2.7 2.8 میلیونی دستتون رو میگیره ! مقدار قسط های ماهانه هم نزدیک 68 تومن فکر کنم دارم میدم من دقیق نمیدونم حالا 2 روز بعد باید دوباره قسط بدم مشخص میشه دقیق
    منظور م زمان انتظار برای دریافت وام هست؟ آیا هنوزم چند ماه طول میکشه یا زودتر میدند؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض بیشترین سود روزشمار

سلام.
    قابل توجه علاقمندان :

بیشترین سودِ روزشمار در حال حاضر متعلق به موسسه ی آرمان هست ( فردوسی سابق ) که مورد تائید بانک مرکزی هم هست
    سودش 22% هست یعنی به هر ده میلیون تومان ماهیانه 183 هزار و 300 تومن سود میدند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما عیبش اینه که کارت ATM نداره
    بعد از اون موسسه ی کوثر هست هست که بیست درصد هست و کارت ATM هم داره با قابلیت برداشت از دستگاههای کوثر و سپه و ملت .
    کوثر هم مورد تائید بانک مرکزی هست و میگن قراره بانک بشه

5. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من میخواهم از کارت رفاه به کارت صادرات مبلغ انتقال بدهم باید خودپرداز رفاه بروم یا صادرات؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

من میخواهم از کارت رفاه به کارت صادرات مبلغ انتقال بدهم باید خودپرداز رفاه بروم یا صادرات؟
    فرقی نمیکنه هر کدوم شد ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فرقی نمیکنه هر کدوم شد ...
    یک مطلب در تکمیل صحبت شما خواندم :

انتقال وجه از طریق خودپرداز

در حال حاضر در شبکه خودپرداز‌های بانکی ، دارنده کارت بانکی می‌تواند عملیات انتقال وجه مورد نیاز خود را از کارت خود به هر حساب یا کارت در بانک های دیگر انجام دهد. اغلب بانک‌ها انتقال از کارت به حساب را پشتیبانی می‌نمایند ولی باید از خودپرداز های بانک مبدا یا مقصد استفاده کنید. با توسعه شبکه شتاب عملیات انتقال وجه بین کارت‌های بانکی در سایر خودپردازها نیز قابل انجام است. دارنده هر کارت بانکی می‌تواند با مراجعه به یک دستگاه خود‌پرداز که به شبکه شتاب متصل است، عملیات انتقال وجه خود را انجام دهد البته این سیستم مدتی است که راه اندازی شده اما برخی بانک ها هنوز به آن متصل نیستند. برای جلوگیری از استفاده‌های غیر مجاز و همچنین ارائه امنیت بیشتر به مشتریان، سقف روزانه این سرویس تا مبلغ سی میلیون ریال می‌باشد. برای مبلغ‌های بیشتر از این (تا سقف صد و پنجاه میلیون ریال در روز) دارنده کارت باید به بانک صادر کننده کارت مراجعه نموده و عملیات انتقال وجه را انجام دهد.

در این سرویس در صورتی که در شبکه شتاب انجام شود، ۳ موجودیت مهم وجود دارد. بانک مبدا، بانک مقصد و دستگاه خود‌پرداز. نکته مهم در این سرویس این است که دستگاه خود‌پرداز باید با یکی از کارت‌های مبدا یا مقصد، متعلق به یک بانک باشد. در غیر این صورت، کارت‌های مبدا و مقصد باید باهم متعلق به یک بانک مشترک باشند.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

منظور م زمان انتظار برای دریافت وام هست؟ آیا هنوزم چند ماه طول میکشه یا زودتر میدند؟
    برادر اشاره کردم که مال من 8 9 ماه طول کشید ! مال خواهر خانومم هم همینطور ! اینی که میگی طول کشید مال 100 سال پیش نیست که مال همین پارسال هست قضیه ! یعنی اردیبهشت 92 دادن بهم
    حالا شما دیگه شانس بیاری امروز ثبت نام اینترنتی کنی فردا تاییدت کنند پس فردا وام بگیری دیگه من نمیدونم

10. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

یک مطلب در تکمیل صحبت شما خواندم :

انتقال وجه از طریق خودپرداز

در حال حاضر در شبکه خودپرداز‌های بانکی ، دارنده کارت بانکی می‌تواند عملیات انتقال وجه مورد نیاز خود را از کارت خود به هر حساب یا کارت در بانک های دیگر انجام دهد. اغلب بانک‌ها انتقال از کارت به حساب را پشتیبانی می‌نمایند ولی باید از خودپرداز های بانک مبدا یا مقصد استفاده کنید. با توسعه شبکه شتاب عملیات انتقال وجه بین کارت‌های بانکی در سایر خودپردازها نیز قابل انجام است. دارنده هر کارت بانکی می‌تواند با مراجعه به یک دستگاه خود‌پرداز که به شبکه شتاب متصل است، عملیات انتقال وجه خود را انجام دهد البته این سیستم مدتی است که راه اندازی شده اما برخی بانک ها هنوز به آن متصل نیستند. برای جلوگیری از استفاده‌های غیر مجاز و همچنین ارائه امنیت بیشتر به مشتریان، سقف روزانه این سرویس تا مبلغ سی میلیون ریال می‌باشد. برای مبلغ‌های بیشتر از این (تا سقف صد و پنجاه میلیون ریال در روز) دارنده کارت باید به بانک صادر کننده کارت مراجعه نموده و عملیات انتقال وجه را انجام دهد.

در این سرویس در صورتی که در شبکه شتاب انجام شود، ۳ موجودیت مهم وجود دارد. بانک مبدا، بانک مقصد و دستگاه خود‌پرداز. نکته مهم در این سرویس این است که دستگاه خود‌پرداز باید با یکی از کارت‌های مبدا یا مقصد، متعلق به یک بانک باشد. در غیر این صورت، کارت‌های مبدا و مقصد باید باهم متعلق به یک بانک مشترک باشند.
    ممنون - جدیدا از دستگاه های خود پرداز که قابلیت انتقال سه طرفه رو داشته باشن میشه وجه و بین دو بانک دیگه انتقال داد و خودپرداز بانک پذیرنده میشه میزبان دو بانک درگیر انتقال ...
    روش دو طرفه باید حتما یکی مشترک باشه...
    پشت خودپرداز میشه تا 3 میلیون انتقال داد ...
    داخل بانک از طریق Pinpad میشه 15 میلیون هم انتقال داد ...
    Last edited by M A S 0 U D; 30-08-2013 at 11:46.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون - جدیدا از دستگاه های خود پرداز که قابلیت انتقال سه طرفه رو داشته باشن میشه وجه و بین دو بانک دیگه انتقال داد و خودپرداز بانک پذیرنده میشه میزبان دو بانک درگیر انتقال ...
    روش دو طرفه باید حتما یکی مشترک باشه...
    پشت خودپرداز میشه تا 3 میلیون انتقال داد ...
    داخل بانک از طریق Pinpad میشه 15 میلیون هم انتقال داد ...
    ممنون از جواب‌تان

کدام خودپردازها قابلیت انتقال سه طرفه دارند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

ممنون از جواب‌تان

کدام خودپردازها قابلیت انتقال سه طرفه دارند؟
    در حال حاضر 22 بانک؛ شامل بانک‌های آینده، اقتصاد نوین، پاسارگاد، توسعه تعاون، توسعه صادرات، حکمت ایرانیان، دی، رسالت، رفاه کارگران، سامان، سپه، سینا، شهر، صادرات ایران، صنعت و معدن، قرض الحسنه مهر ایران، کارآفرین، گردشگری، مسکن، ملی ایران، موسسه اعتباری‌توسعه‌ و بانک کشاورزی خدمت انتقال سه طرفه را در شبکه بانکی به مشتریان ارائه می‌دهند.

14. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •