دوست عزیز.
بازی کردن که همشون بایستی بگیم عمر بر فناست.
اتفاقآ بازیه جالبی هست برای سرگرم کردن.
و از طرفی دیگه بایستی عرض کنم قراره نسخه های جدید به بازار بیاد که محیط گرافیکیش فوق العاده است.
دوست عزیز.
بازی کردن که همشون بایستی بگیم عمر بر فناست.
اتفاقآ بازیه جالبی هست برای سرگرم کردن.
و از طرفی دیگه بایستی عرض کنم قراره نسخه های جدید به بازار بیاد که محیط گرافیکیش فوق العاده است.
رفیق مرحله به مرحله نصب این سیو رو بگو تا من مطمئن شم که دارم درست میرم یا نه...
برای پلی استیشن میاد یا کامپیوتر ؟
منبع خبر ؟
اگر این که میگی باشه خیلی خوبه
![]()
نه عزیز عمر ما به فنا نرفته این بازیه ایه که از ذهنها هرگز نمی ره در ضمن حال شهر داره یا نداره من شده شرکت ناتسومی رو وادار به ساختن شهر برای این بازی می کنم یا خودم براش یه شهر می سازم فقط یه 10 سالی صبر کنی بد نیست تازه تا اون موقع شهر که خوبه برات کشور می سازم؟
![]()
اگه داخلسرچی کنی حتما پیداش می کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by MohammadZero; 19-05-2008 at 22:24.
سلام خدمت شما پیش کسبتان عزیز
این بازی از سال 2006 توسط شرکت دلفین برای کامپیوتر ترجمه شده هست هیچ مشکلی هم نداره من این بازی رو از اول خرداد امسال شروع کردم و همکنون 67 درصد بازی رو رفتم و زن و بچه هم ندارم اگه کسی سیو منو خواست بگه
مرسی![]()
سلام میشه cd که باهاش بازی می کنید رو up load کنید![]()
اگر بذارید عالی میشه .
بعد از دوستان هرکس لطف کنه و ترینری که یکی از دوستان ساخته بود به نام ایمان هارست مون رو هم در یک جای دیگه بذاره برای دانلود چون از اولین پست تا الان رو کم کم خوندم ولی سایتها همگی مشکل داشتم و نتونستم دانلود کنم پس زحمتش رو بکشید تقریبا در صفحه 64 به بعد باید گذاشته باشه.![]()
مشکوک میزنه !!برای کامپیوتر ترجمه شده![]()
بعید می دونم بیشتر توضیح بده .
تو پی سی باید با شبیه ساز بازی کنی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)