اقا جون دور وبر جنس های متفرقه نرو . همین فیلیپس هم اصلاح خوبی نداره دیگه خودت حساب کن جنس چینی چی درمیاد
500 تومن پول بده یک پاناسونیک سه تیغ بگیر و خیال خودت رو راحت کن
اقا جون دور وبر جنس های متفرقه نرو . همین فیلیپس هم اصلاح خوبی نداره دیگه خودت حساب کن جنس چینی چی درمیاد
500 تومن پول بده یک پاناسونیک سه تیغ بگیر و خیال خودت رو راحت کن
جدی؟ با اطمینان میگی فلیپس بده؟ من با یه فلیپس که مال 15 سال پیشه الان کار میکردم تا چند وقت پیش هنزم قابل قبول بود!!مطمئنی بده؟؟ چرا؟؟
نه بابا 500 تومن داشتم که دیگه با خیال راحت یه چیزی میگرفتم دیگه چرا دنبال مشاوره بگردم!جنس ارزونه که پرسو جو میخواد![]()
یک سری به صفحات قبلی بزنی میبینی هرکی فیلیپس داره ازش ناراضیه ، مگه اینکه رده بالاهاش رو بگیری که قیمتش بالاس
مارکای دیگه که در حد 250 باشن چی؟
این پرنسلی بدجوری نظرمو جلب کرده!
راستی دوستان از کل فروشای مشهد بگیرم ارزون تر در نمیاد؟ یا برم جایی که مرکزش همونحا باشه
شاید اینطوری با همین 250 یه پاناسونیک ماناسونیکی چیزی گیر اوردم؟!
خواستی بگیری برو خیابان سعدی ، یک پاساژ هست که مرکز فروش و تعمیر ریش تراش هست . یک مغازه ای در پاساژ کناریش هست که از بقیه ارزونتر میداد
درضمن بگم که براون سری 3 فکر کنم تا 250 باشه . حداقل میخوای بگیری برو پاناسونیک بگیر ، اگه پولش رو نداری براون سری 3 بگیر حداقلش بهتر از مارکای متفرقه هست
تو تهران بهترین حا برای خرید ماشین های پاناسونیک کجاست؟ البته بحز فردوسی
می خوام یه st25 بگیرم بهترین قیمتی که دوستان دارند چنده؟ (خودم 430)
امروز st 25 با گارانتی اژند رو گرفتم ۴۲۰.
همه چیش عالیه فقط یه مقدار صداش بلنده که اونم بخاطر سرعت بالاش قابل درکه.
تو رنج قیمت زیر ۵۰۰ ـ۶۰۰ بهترین انتخاب هست بنظر من دوستان کیفیت رو فدای قیمت پایین و مارک های متفرقه نکنند
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 20-01-2015 at 00:35.
بچه ها سلام
من دنبال یه چیزی هستم که بشه باهاش ته ریش هم گذاشت
به نظرتون براون کروزر ۶ چیز خوبیه آیا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه این سایته قیمت خوبی میده یا بهتر سراغ دارید؟
فقط فیلیپس 3 تیغه
اگه می خوام ته ریش داشته باشی از موزر استفاده کن
اگرم سایت می خوای ، دیجی کالا خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)