تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 4105 اولاول ... 1391892292352362372382392402412422432492893397391239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ببینم این قضیه تغییر محل آموزشی تا چه حد صحت داره
    دوست من که 1/2 بود هم براش کد زده بودن هم محلش رو
    الان جدیدا فقط محل رو میزنن
    یه زمانی فقط کد میزدن که میگفتن محرمانه است تا
    از مسایلی مثل پارتی بازی جلوگیری کنن.
    نکنه الان هم محل ها رو الکی اعلام کنن و روز اعزام بفرستن جاهای دیگه؟؟
    از اینا هر کاری برمیاد

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

العان که میبینم این تایپیک اینقدر شلوغ شده و بچه ها دارن خودشونو برا اعزام اماده میکنن گفتم این توصیه دوستانه رو هم بکنم که خدمت اینقدر ها هم بد نیست احتمال داره شما یه جایه خیلی سخت خدمت بکنی ولی چند تا رفیق داشته باشی که واسه همدیگه جونم بدین رفیق خدمت مثل رفیق دانشگاه نیست که تو روزهای خوشی باهات باشه من که تقریبا 40 روزه خدمتم تموم شده اونقدر دلم برا یگان تنگ شده که حد نداره ولی چندتا توصیه
    1--وقتی تو خدمت بهتون آش دادن نگین بذار برم کاسه بیارم بریزی تو کاسه از دستت جای کاسه استفاده کن. اگه ده دقیقه مرخصی هم دادن برو واینستا.
    2-اصلا به کسی پول قرض ندین خیلی میشه که شما به یه نفر پول میدی چند روز بعد میبینی طرف تبعید شده به یبه جایه دیگه
    3-شما بهر حال 18 ماه از عمرتون بایید به عنوان سرباز بگذره خوبه که از این مدت به بهترین نحو استفاده کنید. حالا با خوندن کتاب یا یاد گرفتن فرهنگ جاهایی که رفیقاتون ازش اومدن یا کارهای دیگه
    4- حرف زور اصلا تو کتتون نره که اگه یه بار کوتاه اومدی یه عمر باید سواری بدی
    شرمنده اگه مثل پایه بالا ها حرف زدم. به امضای من توجه کنید.

3. 9 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

منم پيرو حرفاي پايه بالايه عزيزمون بايد بگم كه دقيقا درست ميگن ايشون. خدمت اونقدر هم بد نيست . چرا سختي زياد داره . شبايي بوده كه تو پست دادن اينقدر از تنهايي گريه كردم كه نگو اما الان كه دارم بهشون فكر ميكنم ميبينم چه روزايي رو پشت سر گذاشتم . البته از خدمت من خيلي مونده و هنوز چ س ماهم :دي اما چون ميگذرد غمي نيست .
    اصلا هم نگران نباشيد از من سوسول تر كسي نيست . من دووم آوردم شما هم مياريد .

موفق باشيد ...

5. 5 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

از الان نمیشه گقفت که کجا میخوان شما رو تقسیم کنن! تو سربازی همه چی دقیقه 90 مشخص میشه! موقع تقسیم استعلام میکنن کجا نیرو لازمه و بر اساس اون تقسیم میکنن! کلا شانسیه!
    بهتره یه مقدار تمرکز مثبت داشته باشین و امیدوار باشین! با این نامیدی حتما اون اتفاق شوم خواهد افتاد!
    امیدوارم که همتون جای خوب خدمت کنین!
    قضیه سر همینه
    اینی که شما میگی برای کسانی هست که مازاد خوردن

نه این که تو برگه سفید زده باشه یک جای مشخص و معین
    که معمولا زودتر بهشون میگن که خودشون رو برای اون اماده کنن

این مدلیش رو دیگه ندیده بودم که کدی که تو برگه سفید زده میشه وقتی مراجعه میکنن بهش بگن باید برن یک جای دیگه

حالا منم که افتادم پدافند هوایی مشهد ( شمال هستم ) نمیدونم اونجا چطور میشه
    گرچه از اعزامی های اردیبهشت و اسفند و دی اونجا پرسیدم
    گفتن همونجا موندن و تقسیم نشدن
    و همون روز لباس دادن و گفتن 7 روز بعد اینجا باشید

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

العان که میبینم این تایپیک اینقدر شلوغ شده و بچه ها دارن خودشونو برا اعزام اماده میکنن گفتم این توصیه دوستانه رو هم بکنم که خدمت اینقدر ها هم بد نیست احتمال داره شما یه جایه خیلی سخت خدمت بکنی ولی چند تا رفیق داشته باشی که واسه همدیگه جونم بدین رفیق خدمت مثل رفیق دانشگاه نیست که تو روزهای خوشی باهات باشه من که تقریبا 40 روزه خدمتم تموم شده اونقدر دلم برا یگان تنگ شده که حد نداره ولی چندتا توصیه
    1--وقتی تو خدمت بهتون آش دادن نگین بذار برم کاسه بیارم بریزی تو کاسه از دستت جای کاسه استفاده کن. اگه ده دقیقه مرخصی هم دادن برو واینستا.
    2-اصلا به کسی پول قرض ندین خیلی میشه که شما به یه نفر پول میدی چند روز بعد میبینی طرف تبعید شده به یبه جایه دیگه
    3-شما بهر حال 18 ماه از عمرتون بایید به عنوان سرباز بگذره خوبه که از این مدت به بهترین نحو استفاده کنید. حالا با خوندن کتاب یا یاد گرفتن فرهنگ جاهایی که رفیقاتون ازش اومدن یا کارهای دیگه
    4- حرف زور اصلا تو کتتون نره که اگه یه بار کوتاه اومدی یه عمر باید سواری بدی
    شرمنده اگه مثل پایه بالا ها حرف زدم. به امضای من توجه کنید.
    واقعا با این قسمتای قرمزش موافقم

من الان 14 ماه خدمت کردم روزای اول که بلد نبودم و به قول معروف هنوز دست چپ و راستم رو بل نبودم خیلی اذیت میشدم.....چون زمانی که وارد یگان خدمتیتون میشین افرادی میبینید که کلا با فرهنگ شما تفاوت دارن و چون جدید اومدین یا به قولی چس ماه(!) هستین سعی میکنن از شما استفاده کنن و ......
    سعی کنید از همون روز اول به هیچکی حتی ارشدترینتون رو ندین....اگه کاری ازتون خواست فرماندتون در همون حد انجام بدین بیشتر انجام ندین
    یه مثال میزنم
    فرضا اگه تایپیست بودین و بهتون گفتن این متن رو تایپ کن شما فقط تایپ کن دیگه حاشیه و شماره صحفه و.... به هیچ وجه نزنین براش....
    اگه به عنوان سرباز خدمات بودین و ازتون خواسته شد که مثلا حیاط رو جارو کنید فقط جارو کنید دیگه نرین آب پاشی و.....

چون هر کار اضافه ای که کنید انتظار میره بالا و بهدشم که دیگه میشه وظیفه و خودتون بیشتر اذیت میزنم

-----
    در مورد پول قرض دادن تو خدمت منم چند باری سرم کلاه رفت!!!(اینم یه تجربس دیگه)

----
    واقعا اگه بهتون مرخصی دادن ولو اگه کم باشه حتما برین......حتی چند دقیقه از محیط نظامی دور موندن واقعا آرامش عجیبی داره.....شاید الان باور نکنید ولی وقتی وارد یگانتون شدین عمق حرف مارو درک خواهید کرد....حتی چند دقیقه بیرون رفتن و گشت زدن تو خیابانها و پارکها و..... روحیتون رو بالا میبره و اون فشار زیاد تو خدمت رو کم میکنه.......
    ------

وقتتون رو به بهترین نحو بگذرونید......خودتون رو در مواقع بیکاری سعی کنید سرگرم کنید
    اینطوری خدمت براتون راحتتر میگزره....
    نرین یه گوشه و دراز بکشین و زانو غم به خود بگیرین و به زمین وزمان فحش بدین که خدمت میشه براتون زهر مار!!!!

----

نکته بعدی مرخصیهاتون رو به موقع استفاده کنید..همه رو نگه ندارین برای پایان دوره که ممکنه بهتون ندن..حتی اگه فرماندتون قولشو داد که پایان دوره میده روی حرفش حساب باز نکنید شاید بعدا نظرش عوض شد یا اصلا فرماندتون عوض شد....

---

بیشتر مرخصیاتون رو برای 4-5 ماه اخر خدمت بزارین که چون ماهای اخر فشار زیادی روی ادمه و خدمت سخت میگزره این مرخصیا به دادمون میرسن

والسلام

8. 9 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

حالا چرا میزنی ؟ شوخی کردم. ممنون از راهنماییت. میگم اگه 17 ماهه چرا این دوستمون باید 18 ماه خدمت کنه ؟ اینجور باشه یه سازمان دیگه هم تعهد میگیره 24 ماه خدمت کنی !
    بله اینجوریه دیگه!
    در کل سرباز امریه که سرباز نیست! فقط اسمش سربازه! لباس نظامی نداره! تو شهر خودشه! با افراد با فرهنگ دم خوره! اضاف نمیخوره! حقوقش بیشتره! مرخصی گرفتنش راحتتره! و....

10. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بله اینجوریه دیگه!
    در کل سرباز امریه که سرباز نیست! فقط اسمش سربازه! لباس نظامی نداره! تو شهر خودشه! با افراد با فرهنگ دم خوره! اضاف نمیخوره! حقوقش بیشتره! مرخصی گرفتنش راحتتره! و....
    کلا این تعهده بد چیزیه !
    گفتی مرخصی گفتم بگم تعهد گرفتن فقط یه ماه در سال می تونم برم . شهرم من که باید برم یه شهر دیگه حدود 100 کیلومتری شهر خودمه البته مزایا بیشتر میدن محل سکونتم چون شهر خودم نیست خودشون باید بدن اگر ندن نوشته بیعانه مسکن می دن .
    البته ناشکر نیستم . به شما هم می گم برید بگیرید ولی برید یه جا بگیرید که اینقدر تعهد الکی ازتون نگیرند .

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

کلا این تعهده بد چیزیه !
    گفتی مرخصی گفتم بگم تعهد گرفتن فقط یه ماه در سال می تونم برم . شهرم من که باید برم یه شهر دیگه حدود 100 کیلومتری شهر خودمه البته مزایا بیشتر میدن محل سکونتم چون شهر خودم نیست خودشون باید بدن اگر ندن نوشته بیعانه مسکن می دن .
    البته ناشکر نیستم . به شما هم می گم برید بگیرید ولی برید یه جا بگیرید که اینقدر تعهد الکی ازتون نگیرند .
    مرخصی دست سازمان خوتونه! میتونه هر چقدر که بخاد بهت مرخصی بده! اصلا هم آماری به نظام وظیفه نمیره! فقط موقع تصفیه حساب یه آمار الکی مرخصی رد میکنن که تابلو نشه!
    حق مسکن هم فکر کنم یه 10 تومن اضافه تر در ماه میدن!

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان میگن دیگه آموزش تکمیلی بسیج اعتبار نداره راست میگن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام خدمت بچه های عزیز. بعد از کمی غیبت باز سوال پیش اومد مجبور شدم بیام اینجا !
    اولا یک سری اطلاعات بدم چون خودم موقع اقدام خیلی دنبالش بودم :
    تاریخ اقدام : 1390/1/25
    تاریخ صدور برگ سبز : 1390/1/31
    تاریخ رسیدن یرگ سبز به دستم : 1390/2/6
    تاریخ اعزام : 1390/6/1

سوال هام اینا هستن :
    1- اگر امریه بگیریم باید 17 ماه خدمت کنیم یا 24 ماه ؟
    2- توی آموزشی میشه یک روز یا دو روز مرخصی گرفت ؟ (مثلا بگم عروسی برادرمه که البته واقعا هست)
    3- چیزی از امریه گرفتم توی قرارگاه خاتم الانبیا شنیدین ؟
    در مورد امریه تخصص منه
    نگاه کن دوست من ، شما از هر ارگان و سازمانی امریه بگیری شرایطش فرق میکنه . ولی غالب کلیش اینه که سازمان اندازه ماههای قانونی خدمت شما ( چه با کسری و چه عادی ) از شما استفاده میکنه .
    مثلا اگه 18 ماه خدمت باید بکنی - 2 ماه آموزشی = 16 ماه خدمت در اون ارگان !

اما !
    ساطمان های مختلف بنا به موقعیتشون از شما تعهد میگیرن که بعد از پایان قانونی خدمت بصورت حق الزحمه ای براشون به کارتون ادامه بدید .

مثال :
    یکی از سخت ترین امریه ها آموزش و پرورش هست .
    شما بعد از گذر از هفت خوان گزینش و غیره تعهد میدی که بعد از پایان خدمتت تا آخر سال تحصیلی بصورت حق التدریسی برای آموزش و پرورش کار کنی . علت هم اینه که نمی تونن وسط سال معلم عوض کنن !
    در نتیجه شما مهر سال بعد مثلا + 2 ماه آموزشی میشی 17 ماه خدمت و خدمتت آخر مهر تموم میشه . ولی چون معلم هستی باید کلاست رو نگه داری مجبوری تا انتهای سال تحصیلی بصورت حق التدریسی درس بدی ! حتی اگر کسری داشته باشی و وسط سال تحصیلی باشی بازم توفیری نمیکنه .
    {تنها مزیت سرباز معلمی اینه که چون زیر نظر نیروی انسانی سپاه هست ، شما هر جا افتاده باشی {مثلا ارتش} باز هم میشی زیرمجموعه سپاه و تو سپاه آموزشیت رو میگذرونی }

بعضی از ارگانها هم تعهدهای 5 ساله میگیرن که البته با توجه به حقوق و مزایایی که بعدش میدن کاملا برای خیلی از افراد میصرفه ، مثلا دوستی بود با امریش استخدام هم شد و الآن هم از خیلی افراد دیگه بیشتر درآمد داره {کاره عمرانی} .

راستی دوستان جیره سرباز امریه با سرباز عادی فرق داره و کمتره .

15. 2 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •