تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 646 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوست عزیز شما فکر کنم تا حالا t رو دستت نگرفتی من به شخصه با htc one و s2 مقایسه کردم می خوردشون !!!!در مورد LGهم باید بگم در یک کلام پول دور ریختنه!! خرابی افتضاح بالاست
    !! من خودم 4 سال viewty داشتم میخواستم lg بخرم وقتی دیدم اینقد آمار خرابی بالا داره قیدشو زدم
    دوست عزیز آمار اشتباه نده

اگر برای حرفات منبع داری ذکر کن

من خودم تاحالا فقط ال جی داشتم و یکبار هم گارانتی نرفتم

تنها شرکتی که 2 سال گوشی هاشو گارانتی میکنه ال جیه اگر آمار خرابی داشت که این کار رو انجام نمیداد

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما فکر کنم تا حالا t رو دستت نگرفتی من به شخصه با htc one و s2 مقایسه کردم می خوردشون !!!!در مورد LGهم باید بگم در یک کلام پول دور ریختنه!! خرابی افتضاح بالاست
    !! من خودم 4 سال viewty داشتم میخواستم lg بخرم وقتی دیدم اینقد آمار خرابی بالا داره قیدشو زدم
    شما اگر اطلاعات جامعی داشتید T رو با دو نسل متفاوت یعنی S2 و One مقایسه نمیکردید !
    بخواهیم درست و منطقی بگیم Xperia T اصلا حرفی برای زدن جلوی One نداره حالا من نمیدونم چی رو با چی مقایسه کردید !
    در کل تو فضای تبادل نظر اصولی و حرفه ای جایی برای حرفهایی نظیر برند X بده برند Y خوبه نیست و ارزش چندانی ندارند
    همون گوشی ویوتی اولین گوشی بود تو زمان خودش که 120 فریم فیلمبرداری میکرد خیلی ها نمیدونستن 120 فریم به چه دردی میخوره
    غیر از ساپورت ضعیف تر نرم افزاری تیم ال جی نسبت به بقیه ، همواره بالاترین کیفیت ساخت گوشی ها رو داشته

3. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnik7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

شما اگر اطلاعات جامعی داشتید T رو با دو نسل متفاوت یعنی S2 و One مقایسه نمیکردید !
    بخواهیم درست و منطقی بگیم Xperia T اصلا حرفی برای زدن جلوی One نداره حالا من نمیدونم چی رو با چی مقایسه کردید !
    در کل تو فضای تبادل نظر اصولی و حرفه ای جایی برای حرفهایی نظیر برند X بده برند Y خوبه نیست و ارزش چندانی ندارند
    همون گوشی ویوتی اولین گوشی بود تو زمان خودش که 120 فریم فیلمبرداری میکرد خیلی ها نمیدونستن 120 فریم به چه دردی میخوره
    غیر از ساپورت ضعیف تر نرم افزاری تیم ال جی نسبت به بقیه ، همواره بالاترین کیفیت ساخت گوشی ها رو داشته
    منظور دوستمون مطمئنا hts one نبوده بلکه یا وان اس بوده یا وان ایکس

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدی ضایع نبود منظورش One X ه ؟
    بیخی پیام ، برو برو

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدی ضایع نبود منظورش One X ه ؟
    بیخی پیام ، برو برو
    ای وای بدترش کرد ٬ ای وای بدترش کرد. :|
    وقتی کسی به وان اکس و وان اس و وان وی و وان و سینک دستشویی و ... کلا میگه وان ٬ خیلی اطلاعات جامع رو نشون نمیده. :|

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه منظور قیمت بالای One و عدم در دسترس بودنش هست باید عرض کنم این روزا برای مقایسه گوشی خیلی راحت میشه از تو نت اطلاعات گیر آورد ، نیازی نیست حتما گوشی حضور فیزیکی داشته باشه !
    اشتباه ایشون اصلا قابل بخشش نیست
    باز هم ثابت شد One هرچقدر هم گوشی قدری باشه این نامگذاری HTC باعث این سو تفاهم ها میشه !

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بگیم یک درصد نام گذاریش توسط مدیر عامل انجام شده
    ندیدی چه آدم کوته فکریه ؟
    مثل مدیر عامل هواوی یا فاکسکانه
    کلا مخشون ایراد داره این شرق آسیایی ها
    یکیشون هم که بمب میسازه فقط

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

دوست عزیز بهتره قبل از نظر دادن پست های قبلی رو هم بخونید دوستمون خیلی از superamoled تعریف کرده بودن واسه همین اسم sii رو آوردم در مورد one هم منظورم one sv بود چون خیال کردم اینقد ملت سرشون میشه که بفهمن تو مقایسه چی به چیه که ظاهرن اشتباه کردم بعدشم دوست گلم نه sony ماله بابای منه نه lg ماله بابای شما پس اگه حرفی زدم بدونید که تو تعمیرگاه های نمایندگی های برند های متلف مقایسه کردم اگر باز هم واستون هضمش سخته به قسمتش نیگاه کنید و بئونید هیچ چیزی بیخود ارزون نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب شما سعی کنید پست رو قبل ارسال چک کنید تا این سو تفاهمات پیش نیاد
    هرچند معتقدم سوپرامولد آش دهن سوزی نیست ! سونی و الجی هم مال ما نیست برادر بود الان تو این انجمن نبودم ! ، مهم اینه که نظری بدیم که به درد کسی بخوره و قابل استناد باشه نه اینکه به کل یه برند رو از بیخ و بن خراب کنیم ، متوجه منظورم که هستی ؟
    ارزون بودن چیزی دلیل بر بی کیفیتی نیست ، گرون بودن چیزی هم دلیل بر با کیفیت بودن نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز بهتره قبل از نظر دادن پست های قبلی رو هم بخونید دوستمون خیلی از superamoled تعریف کرده بودن واسه همین اسم sii رو آوردم در مورد one هم منظورم one sv بود چون خیال کردم اینقد ملت سرشون میشه که بفهمن تو مقایسه چی به چیه که ظاهرن اشتباه کردم بعدشم دوست گلم نه sony ماله بابای منه نه lg ماله بابای شما پس اگه حرفی زدم بدونید که تو تعمیرگاه های نمایندگی های برند های متلف مقایسه کردم اگر باز هم واستون هضمش سخته به قسمتش نیگاه کنید و بئونید هیچ چیزی بیخود ارزون نیست
    دوست عزیز، پیشنهاد می‌کنم به تست‌های سایت GSMArena مراجعه کنید بیشترین کنتراست و طیف رنگ رو بین نمایشگرها AMOLEDها دارند و اگر به مقاله OLED ویکی‌پدیای انگلیسی مراجعه کنید از OLEDها به عنوان نسل بعدی نمایشگرها یاد میشه دلیل عدم استفاده سونی و ال‌جی از این نوع نمایشگر ناتوانی تولید آنها در تولید انبوه و دلیل عدم استفاده HTC ناتوانی این شرکت در خرید پنل‌های اون هست (با توجه به قیمت بالای آن نسبت به LCDها) و بس و الا شرط می‌بندم خود مدیرهای سونی، ال‌جی، HTC آرزوشون هست که در گوشی‌هاشون از AMOLED استفاده بشه! مهمترین دلیل مشهورشدن گوشی‌های سری گلکسی اس/نوت سامسونگ همین صفحه نمایش هست من اتفاقاً دو تن از دوستانم Sony دارند و یک نفرشون LG، اچ‌تی‌سی رو هم یکی از اقواممون دارند همه صفحه نمایش ها رو دیدم وقتی نوت خودم رو در مقابل Xperia Z فول‌اچ‌دی سونی! گرفتم دوستم دهنش وا موند چون از لحاظ طیف رنگ خیلی عقب بود! شرط می‌بندم شما هم AMOLED رو از نزدیک با LCD و IPS و TFT مقایسه نکردید!! والا اینقدر از LCDها دفاع نمی‌کردید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •