دوست عزیز آمار اشتباه نده
اگر برای حرفات منبع داری ذکر کن
من خودم تاحالا فقط ال جی داشتم و یکبار هم گارانتی نرفتم
تنها شرکتی که 2 سال گوشی هاشو گارانتی میکنه ال جیه اگر آمار خرابی داشت که این کار رو انجام نمیداد
دوست عزیز آمار اشتباه نده
اگر برای حرفات منبع داری ذکر کن
من خودم تاحالا فقط ال جی داشتم و یکبار هم گارانتی نرفتم
تنها شرکتی که 2 سال گوشی هاشو گارانتی میکنه ال جیه اگر آمار خرابی داشت که این کار رو انجام نمیداد
شما اگر اطلاعات جامعی داشتید T رو با دو نسل متفاوت یعنی S2 و One مقایسه نمیکردید !
بخواهیم درست و منطقی بگیم Xperia T اصلا حرفی برای زدن جلوی One نداره حالا من نمیدونم چی رو با چی مقایسه کردید !
در کل تو فضای تبادل نظر اصولی و حرفه ای جایی برای حرفهایی نظیر برند X بده برند Y خوبه نیست و ارزش چندانی ندارند
همون گوشی ویوتی اولین گوشی بود تو زمان خودش که 120 فریم فیلمبرداری میکرد خیلی ها نمیدونستن 120 فریم به چه دردی میخوره
غیر از ساپورت ضعیف تر نرم افزاری تیم ال جی نسبت به بقیه ، همواره بالاترین کیفیت ساخت گوشی ها رو داشته
منظور دوستمون مطمئنا hts one نبوده بلکه یا وان اس بوده یا وان ایکس
جدی ضایع نبود منظورش One X ه ؟
بیخی پیام ، بروبرو
![]()
ای وای بدترش کرد ٬ ای وای بدترش کرد. :|
وقتی کسی به وان اکس و وان اس و وان وی و وان و سینک دستشویی و ... کلا میگه وان ٬ خیلی اطلاعات جامع رو نشون نمیده. :|
اگه منظور قیمت بالای One و عدم در دسترس بودنش هست باید عرض کنم این روزا برای مقایسه گوشی خیلی راحت میشه از تو نت اطلاعات گیر آورد ، نیازی نیست حتما گوشی حضور فیزیکی داشته باشه !
اشتباه ایشون اصلا قابل بخشش نیست![]()
باز هم ثابت شد One هرچقدر هم گوشی قدری باشه این نامگذاری HTC باعث این سو تفاهم ها میشه !
بگیم یک درصد نام گذاریش توسط مدیر عامل انجام شده
ندیدی چه آدم کوته فکریه ؟
مثل مدیر عامل هواوی یا فاکسکانه
کلا مخشون ایراد داره این شرق آسیایی ها
یکیشون هم که بمب میسازه فقط
دوست عزیز بهتره قبل از نظر دادن پست های قبلی رو هم بخونید دوستمون خیلی از superamoled تعریف کرده بودن واسه همین اسم sii رو آوردم در مورد one هم منظورم one sv بود چون خیال کردم اینقد ملت سرشون میشه که بفهمن تو مقایسه چی به چیه که ظاهرن اشتباه کردم بعدشم دوست گلم نه sony ماله بابای منه نه lg ماله بابای شما پس اگه حرفی زدم بدونید که تو تعمیرگاه های نمایندگی های برند های متلف مقایسه کردم اگر باز هم واستون هضمش سخته به قسمتش نیگاه کنید و بئونید هیچ چیزی بیخود ارزون نیست![]()
خب شما سعی کنید پست رو قبل ارسال چک کنید تا این سو تفاهمات پیش نیاد
هرچند معتقدم سوپرامولد آش دهن سوزی نیست ! سونی و الجی هم مال ما نیست برادر بود الان تو این انجمن نبودم ! ، مهم اینه که نظری بدیم که به درد کسی بخوره و قابل استناد باشه نه اینکه به کل یه برند رو از بیخ و بن خراب کنیم ، متوجه منظورم که هستی ؟
ارزون بودن چیزی دلیل بر بی کیفیتی نیست ، گرون بودن چیزی هم دلیل بر با کیفیت بودن نیست![]()
دوست عزیز، پیشنهاد میکنم به تستهای سایت GSMArena مراجعه کنید بیشترین کنتراست و طیف رنگ رو بین نمایشگرها AMOLEDها دارند و اگر به مقاله OLED ویکیپدیای انگلیسی مراجعه کنید از OLEDها به عنوان نسل بعدی نمایشگرها یاد میشه دلیل عدم استفاده سونی و الجی از این نوع نمایشگر ناتوانی تولید آنها در تولید انبوه و دلیل عدم استفاده HTC ناتوانی این شرکت در خرید پنلهای اون هست (با توجه به قیمت بالای آن نسبت به LCDها) و بس و الا شرط میبندم خود مدیرهای سونی، الجی، HTC آرزوشون هست که در گوشیهاشون از AMOLED استفاده بشه!مهمترین دلیل مشهورشدن گوشیهای سری گلکسی اس/نوت سامسونگ همین صفحه نمایش هست من اتفاقاً دو تن از دوستانم Sony دارند و یک نفرشون LG، اچتیسی رو هم یکی از اقواممون دارند همه صفحه نمایش ها رو دیدم وقتی نوت خودم رو در مقابل Xperia Z فولاچدی سونی! گرفتم دوستم دهنش وا موند چون از لحاظ طیف رنگ خیلی عقب بود! شرط میبندم شما هم AMOLED رو از نزدیک با LCD و IPS و TFT مقایسه نکردید!! والا اینقدر از LCDها دفاع نمیکردید!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)