سلام دوستان
یه سوال دارم من میخام مثلا با 5نفر کاپ بزارم که باهم بازی کنیم باید چکار کنم میشه توضیح بدید
هرچی گشدم پیدا نکردم
اصلا شدنی؟
مرسی
سلام دوستان
یه سوال دارم من میخام مثلا با 5نفر کاپ بزارم که باهم بازی کنیم باید چکار کنم میشه توضیح بدید
هرچی گشدم پیدا نکردم
اصلا شدنی؟
مرسی
سلام
دوست عزیز جناب CATALONIA تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم
ویرایش فایل buttonDataSetup رو هم دقیقا همونجوری که گفتین انجام دادماول دکمه های رو به این شکل بچینید :
(عکسی که توی ضمیمه هست )
1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد
.
.
AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
AddController "My XBox 360 Controller"
AddAlias ""
AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
AddAlias "XInput Controller"
AddController "Controller_039"
AddAlias "SL-6535-SBK"
AddAlias "SL-6535-SSV"
همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon
اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید.
اما مشکل همچنان پابرجاست
مشکل اصلی اینه که وقتی در قسمت تنظیمات بازی بخش Controller همه تنظیمات رو بر اساس عکسی که دادین تنظیم میکنم و OK میکنم و میبندم چیزی ثبت نمیشه و وقتی دوباره همونجا برمیگردم همه چیز پاک شده
پی نوشت: ببخشین تاپیک زدم واقعا ندیدم این تاپیک رو
توی لنچر بازی هم گیم پد رو معرفی کردید و تنظیم کردید ؟
ببخشید
منظورتون دقیقا کجاست؟ مگر اونجا رو نمیگین که کلیک میکنیم بعد یه پنجره میاد روی پلی کلیک میکنیم بعد یه پنجره جدید میاد که سه تا گزینه پلی و گیم ستینگ و خروج داره من توی گیم ستینگ قسمت کنترولش رو تنظیم کردم
اگر منظورتون از لانچر جای دیگس لطف میکنین در سطح آی کیوی منتوضیح بدین
اگه می خواهید همه همزمان کانکت باشند،باید صبر کنید FIFA 12 برای PC قابلیت بازی با 5نفره یعنی 4 کنترلر + یک کیبورد رو داره.
سلام به همه
من فیفا 11 رو برای PC دانلود کردم
همه چیزو هم تنظیم کردم وقتی بازی رو شروع می کنم همه چیز خوب و عادیه یه دفعه افت فریم پیدا می کنه
اصلا نمیشه بازی کرد یه جوری اسلو موشن میشه بعد چند ثانیه دوباره درست میشه باز ...
من سیستمم قویه و راحت میتونه این بازی رو اجرا کنه درایورهام هم کاملا بروزه همچنین دایرکت ایکس
من PES باز هستم اما فیفا رو دانلود کردم تا اینو هم امتحان کنم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
یه سوال دیگه هم داشتم برای فیفا 11 مثل PES11 بسته الحاقی یا پچی اومده ؟
دوستان اين پچ 1.01 كه هستش(برا آنلاين استفاده ميشه بيشتر) اگه نصبش كنم چيزاي خوبي به آفلاينم اضافه ميكنه؟؟؟؟يا اينكه مثلا اون ارور انتخاب تيماي انگليسي رو برطرف كنه؟
درضمن هيچ راهي پچي نيومد برا اين كه بشه گل رو سيو كرد Replayشو؟؟يا خوده بازيو؟
آخر اين پستو بخونيد احتمالا حل شه:
دوستان اين Fifa 11 expansion patch 1.6 رو اگه نصب كنم اصلا به طور كامل از ورژن 1.01 بازي مياد بيرون؟؟؟منظورم اينه كهاگه الآن 1.01 باشه ورژن اونو نصب كنم ديگه 1.01 به حساب نمياد؟؟(آخه تو آنلاين بازي كردنش همه 1.01 ميزنن نميدونم اگه اينو نصب كنم بازم ميتونم بزنم يا نه!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه .. منظورم همین جاست ..
نمیدونم والا .. من خودم زیاد با PC بازی نکردم کسی دیگه ای این مشکل رو نداشته ؟!
سلام دوستان راستی چطور میتونیم ویبره دسته را فعال کرد آیا برنامه خاصی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)