تیم یه سال ضعیفه! دو سال ضعیفه!... اصلا ده سال ضعیفه! نه n سال علیرضا!!
قربونت
یاعلی![]()
تیم یه سال ضعیفه! دو سال ضعیفه!... اصلا ده سال ضعیفه! نه n سال علیرضا!!
قربونت
یاعلی![]()
3تا بازی سخت داریم....هفته بعد با سیتی...بعدش با مارسی....بعدشم لیورپول...اگه مثل همیشخ بازیکن ها رو خوب گردشی بازی بده که خسته نباشن خوب از پس همشون بر میایم
پيشنهاد 50 ميليون پوندي آبراموويچ براي خريد فابرگاس
بيليونر روس قصد دارد در تابستان آينده كاپيتان توپچي ها را به استمفورد بريج ببرد و با ارائه پيشنهادي قابل توجه باشگاه بارسلونا را در خريد اين بازيكن ناكام بگذارد.
سايت گل- به گزارش نشريه سان، رومن آبراموويچ، مالك باشگاه چلسي، قصد دارد با انتقالي 50 ميليون پوندي، سسك فابرگاس، كاپيتان اسپانيايي آرسنال را به خدمت بگيرد.
بيليونر روس قصد دارد در تابستان آينده كاپيتان توپچي ها را به استمفورد بريج ببرد و با ارائه پيشنهادي قابل توجه باشگاه بارسلونا را در خريد اين بازيكن ناكام بگذارد.
مديران چلسي به تازگي با خريد فرناندو تورس، يك ستاره اسپانيايي ديگر، و پرداخت 50 ميليون پوند براي او، ركورد نقل و انتقالات جزيره را شكستند.
آنها توانستند قرمزها را متقاعد كنند تا ستاره خط حمله شان را به اين تيم واگذار كنند اما اينكه فابرگاس قبول كند به تيم لندني بپيوندد، داستان متفاوتي است.
فابرگاس بارها اعلام كرده دوست دارد به تيم دوران نوجواني اش بپيوندد و در كنار بازيكناني مانند ژاوي، اينيستا و پويول، هم تيمي هايش در تيم ملي اسپانيا بازي كند.
مسئله كليدي در اين انتقال مطمئنا مسائل مالي خواهد بود. اگر باشگاه چلسي بتواند پيشنهادي بسيار چمشگيرتر از بارسا ارائه دهد، شايد بتواند باشگاه آرسنال را به فروش كاپيتانش متقاعد كند.
By behnam jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/2/8
واقعا خبر جالب و خنده داری بود. خبری که فقط از گل بر میاد ...پيشنهاد 50 ميليون پوندي آبراموويچ براي خريد فابرگاس
آرسنال در حال حاضر به پول احتیاج نداره که بخواد کاپیتانشو رو بفروشه اونم به چلسی.
خب حسين جان قبول كن كه فوتبال به شدت به اقتصاد وابسته شده
وقتي بعضياميان بندر ميزنن
و كارو كاسبي بندر ليورپول رو از رونق ميندازن كاري نميشه كرد
ولي مطمئن باش چرخ هميشه اينجوري نميچرخه
يه روزي دوباره به سمت ما ميچرخه
خدارو چي ديدي شايد دريا سمت شما خشك شد![]()
هیچ ربطی به بندر و این ها نداره....همه کارشناس ها میگن خریدهای بی برنامه باعث این مشکل لیورپول شده...درسته که لیورپول مشکلات مالی زیاد داره...اما اینکه میگی با نبود لیورپول اونم 15سال منچستر جام گرفته بی انصافیه....داری همه زحمات باشگاه و مربی و بازیکنان رو به ضعف لیورپول میچسبونی؟؟؟
منچستر هم کلی بدهکاری داره...این که نشد حرف...انگار داری لیورپول رو با پر درامد ترین باشگاه جهام مقایسه میکنی....
در ضمن فکر نمیکنم چیزی از بندر منچستر به یونایتدی ها بماسه...دقیقا اطلاع ندارم ولی فکر میکنم با سیتی بیشتر مرتبط باشه
جشن به مناسبت جام نگرفتن من سیتی
ورزش > فوتبال جهان - با نزدیک شدن به زمان برگزاری بازی تیمهای همشهری یونایتد و سیتی در شهر منچستر ، پلیس این شهر به بازیکنان هر دو باشگاه و به ویژه به کارلوس توس در مورد رفتارشان هشدار داده است .
اما با وجود تمام تلاشها برای کاهش تنشها بین هواداران دو تیم ، دیوید می بازیکن سابق تیم من یونایتد برای تحقیر هر چه بیشتر من سیتی و هوادارنش دست به برگزاری جشنی در مرکز این شهر زده است.این جشن به افتخار سی و پنجمین سال بی جام ماندن تیم من سیتی برگزار می شود ودر طی آن هم قرار است از بنر بزرگی با همین مضمون رونمایی شود. همچنین در این جشن عده زیادی از بازیکنان سابق یونایتد هم حضور دارند و البته هواداران برای ملاقات با آنها باید 20 پوند ورودیه پرداخت کنند.
دیوید می 40 ساله خبراین جشن را روی وبلاگ شخصی اش قرارداده و اشاره کرده دربی هفته آینده یکی از تعیین کننده ترین دربی های منچستر خواهد بودولی شک دارد که من سیتی بتواند امسال هم به جامی دست پیدا کند.
رویترز/9 فوریه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب خبر توپی
بیچاره ها من سیتی
یعنی واقعا بعد از بنجاه سال
هنوزم
هیچ ...
آخی
طرفدار سیتی نداریم یه خورده اذیتش کنیم؟؟؟
یعنی چون پیشنهاد عجیبه باید بگیم خبر الکیه؟!واقعا خبر جالب و خنده داری بود. خبری که فقط از گل بر میاد ...
آرسنال در حال حاضر به پول احتیاج نداره که بخواد کاپیتانشو رو بفروشه اونم به چلسی.
این جا فقط گفته شده که قصد خریدش رو داره نه چیز دیگه ای
بعد این چند ساله که چلسی به فابرگاس نیاز نداشته چون یه بازیکن از اون بهترشو داشته یعنی لمپارد
ولی الان که لمپارد کم کم داره بازنشسته میشه به فابرگاس نیاز داره یا حداقل به بازیکنی شبیه اون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)