تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 827 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

كلا سينماي خانگي بايد هم هارد پرتابل رو بشناسه و هم آداپتوري !!! گرچه هاردهاي دسكتاپي به خاطر داشتن منبع تغذيه مستقل مشكلات كمتري دارن .
    شما هارد پرتابل رو مستقيما به پورت usb سينماي خانگي وصل كنين يعني هيچ كابل رابطي بين ايندو نباشه چون اين كابلهاي رابط اتلاف ولتاژ دارن .

استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ظاهرا با ويندوز سون و همچنين با هاردهاي پرظرفيت مشكل داره ، ديده شده كه هارد دوستان به خاطر استفاده از اين نرم افزار به مشكل بر خورده . من خودم نرم افزار acronis disk director suite home پيشنهاد ميدم يه زماني ميخواستم آموزش اين نرم افزار رو هم اينجا بذارم كه فرصت نشد . ضمنا پيشنهادم اينه كه قبل از عمليات تغيير سايز و فرمت پارتيشن حتما بك آپ بگيريد كه اگر احيانا اين وسط مشكلي پيش اومد پشيمون نشيد.

ضمنا اون پارتيشن به حجم تقريبي 32 گيگ و به فرمت FAT32 براي تست بود تا مطمئن بشيد كه آيا مشكل عدم شناسايي علت نرم افزاري داره يا خير كه اگر شناسايي كرد شما ميتونين حتي تا 500 گيگ هم به فرمت FAT32 پارتيشن بندي كنين.

ويرايش : قبلا هم گفتم كه هاردهاي usb3 كاملا سازگار با usb2 هستن ولي گاهي اوقات با مشكل روبرو ميشن پس بهترين حالت همون پارتيشن بندي 32 گيگ به فرمت fat32 براي تست هست تا ببينيم مقصر كي هست كه اگر شناسايي شده پس مشكل به خاطر usb3 بودن هارد نيست .
    با سلام- بنده نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 Final را دانلود نمودم ولی نمی دانم روش کار آن به چه شکل می باشد. لطفا در صورت امکان راهنمای کار با این نرم افزار را برای اینجانب قرار دهید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا ممنون که به سوالات من جواب دادید
    من والا درباره آداپتور برقی یا کرتریجی بودن هارد چیزی نمیدونم چون فقط 2, 3 روز میشه که تصمیم گرفتم و پیگیرش شدم یه هارد 2ترابایت یا 3 ترابایت خوب بگیرم . چون به هیچ فروشگاه لوازم کامپیوتر نرفتم و هیچ کاری رو از نزدیک لمس نکردم به خاطر همین نمیدونم آداپتوری چه شکلیه کارتریجی چه شکلیه و ....
    کلا چیزی خاصی درباره ایننوع از لوازم جانبی نمیدونم
    فقط چون توی چندتا سایت خونده بودم که آداپتوری بهتره به خاطر همین تصمیم گرفتم آداپتوری بخرم که پس چند ساعت گشتن تو سایت ها یه نمونه با قیمت خوب پیدا کردم.
    بعدش تصمیم گرفتم بازم تحقیق کنم که به اینجا رسیدم

فقط دوتا سوال دیگه
    فرق آپتوری با پرتابل تو مصرف چیه , منظورم اینه که کجاها مصرف داره آداپتوری و به درد چه جاهایی نمیخوره؟
    چه مدلی رو معرفی میکنید برای مصرف خانگی؟ مثلا مدل pro که عکسش نشون داده شد تو پیام قبلی خوبه؟
    زیر 150 باشه عالیه... .

بازم متشکرم
    سلام
    منظور من از کارتریج قسمتی از هارد ( فقط مدلهای گوفلکس سیگیت) هست که قابل جدا شدنه !!!
    مثل عکس زیر

و

در صورتیکه منظور من از آداپتور برق این عکس زیر هست

مزایای این کارتریج این هست که میتونین کارتریج usb2 داشته باشید و در آینده که سیستمتون usb3 ساپورت میکنه میتونین کارتریج usb3 بخرید برای افزایش سرعت . و حتی میتونین کارتریج firewire بخرید . حتی با جدا کردن کارتریج میتونین به طور مستقیم به ساتای مادربرد وصل کنین و مثل یه هارد اینترنال ازش استفاده کنین.

بعضی ها به این کارتریج آداپتر میگن که باعث گمراهی کاربر میشه چون کاربر فکر میکنه منظورش آداپتور برقه !!!

اگر شما جابجایی اصلا ندارید یه خیلی کم جا به جا میکنین بهتره که آداپتوری رو بخرید چون هاردهای اکسترنال آداپتوری تا 3 ترابایت هم موجوده خودم وسترن سه ترابایتی رو خریدم 248 هزارتومن که usb3 هست . هاردهای آداپتوری نسبت به حجمش در مقایسه با پرتابلها ارزونتر هست . هاردهای آداپتوری چون منبع تغذیه مستقل دارن هیچگاه دچار کمبود ولتاژ نمیشن بنابراین حتی میتونین از کابلهای افزایش طول usb استفاده کنین در صورتی که در هاردهای پرتابل چون منبع تغذیه اونها از پورت usb هست استفاده از کابلهای رابط باعث افت ولتاژ و عدم راه اندازی هارد میشه . همچنین بیشترین حجم هاردهای پرتابل 1.5 ترا هست و نه بیشتر

خلاصه با توجه به اینکه حجم بالایی رو میخواهید و با توجه به اینکه دسکتاپی (اداپتور برق دار) میخواهید توصیه میکنم وسترن رو بخرید مدل My Book Essential که usb3 داره و با usb2 هم سازگاره
    اون مدل قبلی که PRO بود هارد پرتابله و حداکثر 750 گیگ هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

با سلام- بنده نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 Final را دانلود نمودم ولی نمی دانم روش کار آن به چه شکل می باشد. لطفا در صورت امکان راهنمای کار با این نرم افزار را برای اینجانب قرار دهید
    باید وقت کنم آموزش رو بنویسم و بذارم که زمان میبره !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 22-07-2011 at 12:26.

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راهنمایی کوچولو به جناب kb24s :

دوست من بذار منم یه راهنمایی ابتدایی بکنم شاید بهتر جا بیوفته واست:
    دو نوع هارد داریم:
    1.هارد پرتابل(بدون آداپتور:منظور آداپتور برق هست)
    2.هارد دسکتاپ(با آداپتور:منظور آداپتور برق هست)

حالا این هاردها هم با usb2 , هم usb3 , هم usb2+usb3 در بازار موجود هست(هاردی که usb3 داشته باشه به pc و laptop میخوره و سازگارن(حتی اگر pc یا laptop شما usb3 ساپورت نکنه))

اما هاردهای سیگیت:
    یا با اینترفیس(اداپتور کارتریج)usb3 در بازار موجود هست یا با اینترفیس usb2
    اما هارهای وسترن:
    یا با اینترفیس usb2 در بازار موجود هست یا با اینترفیس usb2+usb3
    (هاردهای وسترن قابلیت تعویض usb یا همون اداپتور کارتریج رو ندارن و ثابت اند)

شکلی که گذاشتم از یه هارد پرتابل سیگیت هست:
    اون عکسی که ته هارد رو جدا کردم بهش میگن اداپتور کارتریجی و فقط در هاردهای سیگیت به این شکل هست که میتونی این رابط رو جداگانه بخری:اما چرا؟چون ممکنه یه نفر سیگیت با اینترفیس usb2 بخره و بخواد ارتقاش بده به usb3 که میره یکی از اینا میخره و میزنه به جای قبلی یا ممکنه یه دستگاهی داشته باشه مثل ----- یا تی وی
    و اینکه usb3 ساپورت نکنه و میره اینترفیس usb2 میخره
    کد:
    کد:
    هاردهای پرتابل فقط از طریق همون usb که تویه شکل هست هم تغذیه برق میشه و هم با همون داده ها انتقال پیدا میکنن.
    ولی در هاردهای دسکتاپی با usb داده انتقال پیدا میکنه و با اداپتور برقش که به پریز میزنی برقش تغذیه میشه.

اینکه هارد پرتابل بخری یا دسکتاپ به خودت بستگی داره:
    آیا جابجایی هارد زیاد داری؟! یا نه؟!
    اگر جابجایی داری که باید پرتابل بخری ولی هاردهایی که دسکتاپی هستن از این لحاظ خوب هستن که منبع تغذیه برقشون جداست و ایمنی اینجوری یکمی میره بالا.

در مورد قیمت هاردهای دسکتاپی و پرتابلی:
    اگر با مثال بگم بهتر متوجه میشی:
    1ترا وسترن دسکتاپی:بین 90-100(94 در نظر بگیر)
    اترا وسترن پرتابل:138
    750 وسترن پرتابل:94
    و هاردهای سیگیت قیمتشون از هاردهای وسترن کمتره:
    1ترا سیگیت پرتابل:115-119

نکته:اکثر مغازه داران نمیدونن کارتریج هارد چیه،یعنی به این اسم نمیشناسن:باید بگی usb2 ساپورت میکنه یا usb3 و بهتر اینه که خودت جعبه هارد رو نگاه کنی که همه این اطلاعات روی جعبه هارد هست.

گارانتی هم سازگار بگیر.

اما اگر بگی چه ظرفیت هاردی و چه نوعش(دسکتاپ یا پرتابل) نیاز داری بهتر تویه انتخاب مارک هارد میتونیم راهنماییت کنیم،هر چند که وسترن یا سیگیت پیشنهاد میشه و انتخاب به عهده خودت گذاشته میشه...

راستی اگر حدود 10صفحه قبل رو هم بخونی خیلی بهت کمک میشه تویه خرید هارد.
    Last edited by aref10; 22-07-2011 at 14:18.

5. 5 کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    آموزش پارتیشن بندی به صورت خلاصه برای نرم افزار acronis disk director suite home
    نکته اینه که برای چند تکه کردن پارتیشن هارد باید به قسمت دوم آموزش مراجعه کنین.
    کد:
    دوستان گرچه کار با این نرم افزار خیلی راحت و ساده هست اما خیلی دقت کنید تا اطلاعاتتون از بین نره پیشنهادم اینه که حتما از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید
    Last edited by ata.royalfalcon; 22-07-2011 at 14:54.

7. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز اون مدا pro که فرمودین یک دوک داره که میشه در صورت نیاز به عنوان یک هارد دستکتاپی هم مورد استفاده قرار بگیره. دوکش تو بازار گیر میاد ؟ مدل معمولیش که ظرفیت بالاتری داره این دوک بهش وصل نمیشه ؟ دقیقا کار این دوک چیه ؟ در زمان نیاز به ولتاژ اضافه ازش استفاده میشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اون مدا pro که فرمودین یک دوک داره که میشه در صورت نیاز به عنوان یک هارد دستکتاپی هم مورد استفاده قرار بگیره. دوکش تو بازار گیر میاد ؟ مدل معمولیش که ظرفیت بالاتری داره این دوک بهش وصل نمیشه ؟ دقیقا کار این دوک چیه ؟ در زمان نیاز به ولتاژ اضافه ازش استفاده میشه ؟
    من نگفتم كه اون dock باعث تبديل به هارد دسكتاپي ميشه . اون dock فقط و فقط براي هاردهاي پرتابل 2.5 اينچي ساخته شده و لاغير. آيا اين dock براي هارد معمولي (غير pro) هم بكار ميره يا خير تست نكردم .

تنها مزيت اين dock به شرح زير هست .
    1. خوشگلي
    2. با توجه به اينكه كابل usb دوسر داره (y-cable) در موقع كسري ولتاژ قسمت دوم كابل رو به يه پورت usb ديگه وصل ميكنين.

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    middel of nowhere

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم واقعا چه جوری ازتون تشکر کنم

وقعا کارم رو راه انداختید خیلی چیزا یاد گرفتم
    درآخر اینو خریدم Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 3TB

یه عذرخواهی بهتون بدهکارم , من راستشو بخواین نحوه تشکر کردن تو این سایت رو بلد نیستم منطورم افرادی هست که زیر هر پست اسمشون به خاطر تشکر از پست میاد
    در هر صورت متشکرم

12. 2 کاربر از kb24s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام
    مادربورد من در حال حاضر یو اس بی 3 نداره ولی همیشه باید آینده نگری کرد ! میخام یک هارد اکسترنال بخرم حدود 100 تومن .
    وسترن مد نظرم هست . هر چند از سیگیت هم تعریف زیاد شنیدم و Adata هم به خاطر بدنه ضد آب و ضد ضربه اش جالبه .
    1- ارزش داره قیمت اضافه تر به خاطر usb3 داد ؟ مشکلی که با usb2 ندارن ؟
    2- چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
    (2.5 اینچی )
    3- آیا وسترن 750 گیگی یو اس بی 3 داره ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم واقعا چه جوری ازتون تشکر کنم

وقعا کارم رو راه انداختید خیلی چیزا یاد گرفتم
    درآخر اینو خریدم Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 3TB

یه عذرخواهی بهتون بدهکارم , من راستشو بخواین نحوه تشکر کردن تو این سایت رو بلد نیستم منطورم افرادی هست که زیر هر پست اسمشون به خاطر تشکر از پست میاد
    در هر صورت متشکرم
    ممنون دوست من
    كافيه كه دكمه رو بزنيد البته كاربراي جديد احتمالا اين دكمه رو ندارن ، يعني فكر كنم تعداد پستهاشون از يه حدي بيشتر بشه .

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مادربورد من در حال حاضر یو اس بی 3 نداره ولی همیشه باید آینده نگری کرد ! میخام یک هارد اکسترنال بخرم حدود 100 تومن .
    وسترن مد نظرم هست . هر چند از سیگیت هم تعریف زیاد شنیدم و Adata هم به خاطر بدنه ضد آب و ضد ضربه اش جالبه .
    1- ارزش داره قیمت اضافه تر به خاطر usb3 داد ؟ مشکلی که با usb2 ندارن ؟
    2- چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
    (2.5 اینچی )
    3- آیا وسترن 750 گیگی یو اس بی 3 داره ؟

ممنون
    سلام
    جواب سوال يك : در حال حاضر بيشتر مدلهاي پرتابل و دسكتاپي وسترن داراي اينترفيس usb3 هستن مگر مدلهايي مثلWD Elements يا مدلهايي كه براي مكينتاش هستن و غيره . يعني مدلهاي رايج وسترن كه در بازار فراوانتر هم هست همگي usb3 هستن كه مشكلي با usb2 هم ندارن به عبارت ديگه پيدا كردن يه هارد وسترن پرتابل يا دسكتاپي با اينترفيس Usb2 چندان كار ساده اي نيست .در هر حال اگر usb2 ميخواهيد بهتره سيگيت بخريد . ولي تفاوت قيمتي بين usb2 با usb3 خيلي هم فرقي ندارند.

جواب سوال دو و سه : مدل پرتابل 750 گيگي وسترن كه My Passport Essential SE هست usb3 داره .
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 23-07-2011 at 14:40.

17. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •