تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 252 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما که ادعای پر طرفدارترین تیم رو نداریم ولی شما (هم استقلال هم پرسپولیس) که این ادعا رو دارین غیر از بازی آخر آسیاتون و بازی دربی من بازی دیگه ای رو به یاد ندارم که تماشاچی اون چنانی داشته باشه!!
    البته خب یکی از دلایل رو شما گفتین که قهر تماشاچیا با فوتباله!!والبته برنامه ریزی بد سازمان لیگ که همه ی بازیها رو وسط هفته میندازه!!
    دلیلش خیلی واضحه...اونایی که میرن استادیوم از فضا که نمیان از خود ما مردمن.اولا خستگیه بازی با النصر هنوز از بین نرفته بود(بیچاره بازیکنا چی بگن)ثانیا هیچکی از بازیه تیمه مظلومی راضی نبود همه بهش فش میدادن چون زوره تیمو میگیره . هوادارایه استقلال پرسپولیس فقط از تیماشون قهرمانی میخوان....
    من که از بازیه با النصر تو عربستان که بازیه بردرو باختیم به خودم گفتم عمرن دیگه من استادیوم برم ولی اکثر بازیهایه استقلاله قلعه نویی رو میرفتم ورزشگاه
    ولی نبایدم بی انصافی کنیم اگه مظلومی تیمو تحویل نمیگرفت کی میخواست تحویل بگیره؟....اینا هم بر میگرده به مسائله مدیریتی

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارشی از یک گریه شبانگاهی – وقتی مایلی‌کهن زار می‌زد

تصویر کاملی از گریه محمد مایلی‌کهن. سرمربی سایپا دیروز در پایان بازی مقابل تراکتورسازی طوری گریست که فکر کردیم بدترین اتفاق دنیا رخ داده است

سایت گل – تصاویر گویای همه چیز هستند. این شدیدترین گریه‌ای است که از بدو پیدایش فوتبال دیده شده. عکاسی که تصاویر را ثبت کرده، تمام تلاشش را کرده تا از این گریه باورنکردنی گریه‌اش نگیرد. شما هم تلاش کنید از بغض عکاس و گریه مایلی‌کهن بیش از حد اندوهگین نشوید.
    این اتفاق در پایان بازی تراکتورسازی – سایپا رخ داد. محمد مایلی‌کهن که همیشه کنفرانس‌های مطبوعاتی را با جملات تند خود تکان می‌داد، این‌بار با اشک‌هایی که هرگز دیده نشده بود، در جمع خبرنگاران حاضر شد و همه را بهت‌زده کرد.
    او به فحاشی تماشاگران به داور اعتراض داشت و می‌گفت چرا فوتبال در ایران تبدیل به ورزشی خشن شده که نمی‌شود از آن لذت برد. این یک سوال بزرگ است. یک سوال کلیدی...
    در تبریز هنوز جای اشک‌های حاجی را خشک می‌کنند!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MoH_@_MaD; 16-05-2011 at 18:49.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من به طرفدار سپاهان تبریک می گم واقعا حقشون بود
    Last edited by satttanism; 16-05-2011 at 19:31. دليل: ایجاد بحث و جنجال

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیدن این عکسا خالی از لطف نیست

محتوای مخفی: عکس 

آخریش خیلی باحال بود
    Last edited by MoH_@_MaD; 16-05-2011 at 20:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من طرفدار پرسپولیس هستم.
    ولی فکرش رو بکنید اگر استقلال یا پرسپولیس قهرمان می شدند !
    کل ایران یک روز استثنایی رو میگذروندند !

هنوز هم یاد گزارشگر اصفهان میفتم اعصابم خورد میشه !
    چرا اینطوری میکرد؟

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

من طرفدار پرسپولیس هستم.
    ولی فکرش رو بکنید اگر استقلال یا پرسپولیس قهرمان می شدند !
    کل ایران یک روز استثنایی رو میگذروندند !

هنوز هم یاد گزارشگر اصفهان میفتم اعصابم خورد میشه !
    چرا اینطوری میکرد؟
    شما تهرانی ها فقط اطراف خودتون رو نگاه میکنید و نتیجه رو روی کل ایران میگیرید

درسته استقلال و پیروزی بیشترین هوادار رو دارن اما دیگه مثل گذشته نیست که همه فقط طرف دار یکی از این دو تیم باشن

دیگه اکثرا هوادار تیم های شهر خودشون هستند مخصوصا اگر در لیگ برتر باشه و شاید در درجه دوم طرفدار یکی از سرخ آبی ها باشن

قبلا (و حتی الان) در سریال های تلوزیونی هم تبلیغ این بود که طرفدار قرمز یا آبی!
    قرمزته آبیته!
    و ...
    انگار طرفدار اینها نباشی کلا یه مشکلی داری
    آخرین مورد هم دیدیم در شبکه 3 که فکر کنم منصوریان بود که علنا گفت باید به تیم های غیر تهرانی کمتر بها بدن و فقط تیم های تهرانی باید باشن و تیم ملی فقط از اونها و این حرفها

جدا سپاهان و ذوب آهن کار بزرگی کردند که در این تبلیغات ضد و زیر دست بودن تیم های شهرستانی در آن برهه زمانی الان بهترین تیم های ایران و مطرح ترین در آسیا هستند

درضمن منطق جالبی دارید
    چون پرهوادار هستند باید قهرمان بشن!
    پس به قول یه بابابی چین باید همیشه قهرمان جهان باشه!

من یه سوال از شما میپرسم

آیا با این وضعیتی که در تیم های پایتختی مخصوصا پرسپولیس هست که برنامه 90 هم نشون داد و ادامه دار خواهد بود منطقی هست که نتیجه بگیرن این تیم ها؟

گزارشگران هم همشون همینطور هستند حتی تهرانی ها
    کلا این گزارشگر یه عیبی داشت و این بود که در مورد پرسپولیس نظر میداد
    اون روی اعصاب بودنش دلیلش این هست که حرفهاش برای شما خوشایند نبوده

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چرا نمیخواید قبول کنید که %90 مردمه کشور ما طرفداره این دو تیمه پایتختن
    نظرسنجی هایه 90 همه چیزو نشون میده که همیشه اول پرسپولیس بوده و بعد استقلال وبقیه هم با درصدهایه خیلی خیلی پایین رتبه هایه بعدی بودن.حالا چه طرفداره کدوم تیم هستین چه قشنگترین گل......فردوسی پور هم که مدام با تیکه میگه که فلان گل که قشنگ بود چون تیمش طرفدار زیاد نداره رای نیاورد

نمونه واضحه دیگشم بازیهایه این دو تیم تو شهرستانهاست که از همون شهرستانها برایه تشویقه این دو تیم به ورزشگاه میرنو مثله بعضی تیمها از یه شهر به شهره دیگه تماشاچی نمیارن

حرفه شاغلام باید خوب یادتون باشه که خطاب به شیرازیها گفت : شما می یاید استادیوم تیمه شهر خودتونو تشویق کنید می یاید استقلال پرسپولیسو فقط تشویق میکنید خوب اگه این دو تیمه شیرازی سقوط کنن که دیگه استقلال پرسپولیس به شیراز نمیان

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

از اون حرکتهای خودجوش بود

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته با این عدم نتیجه گیری تیم های پایتخت به نظرم باعث کم شدن هواداران اونا میشه
    من خودم پرسپولیسی هستم
    ولی توی این چند سال اینقدر بابت مشکلات پرسپولیس از مدیریت گرفته تا بازیکن و مربی حرص خوردم که دیگه از فوتبال ایران زده شدم
    صرفا فقط نتایج رو دنبال میکنم و بازی ها رو تماشا نمیکنم

چیزی که مشخصه اینه که فعلا دو تیم اصفهانی به معنای واقعی تیم هستن
    تیم یکدل بازی میکنه و هدف اکثر بازیکنان یک چیزه و معمولا هم موفق هستن (ذوب اهن بدلیل بدشانسی و یک سری اشتباهات موفقیتش کمتر بوده)
    ولی از اون طرف پرسپولیس و استقلال بازیکنان برای خودشون بازی مکنن
    همین که توی TV دیده بشن و خودی نشون بدن و یک به به و چهچه راه بیفته برای اونا کفایت میکنه
    کلا کار تیمی و بازی تیمی رو کنار گذاشتن

تا موقعی که تفکر این دو تیم اینطوری باشه مطمئنا به جایی نمیرسن
    همین مسئله هم باعث کمتر شدن طرفداران یک تیم میشه...معمولا سراغ تیم هایی میرن که قدرتمند باشند و حرفی برای گفتن داشته باشن
    فعلا سپاهان و ذوب آهن این خصوصیات رو بیشتر از هر تیم دیگه ای دارن

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نامردا هیچکی به حق هم اس ام اس نمیزنه ، توی هر کدوم که استقلال یا پرسپولیس باشه ( مخصوصا پرسپولیس)

اگه حق هم با اون نباشه همیشه بیشتره ! مثل دیشب گزینه 1 توش هردو تیم بودن یا نظر سنجی بهترین گل اون هفته که تیاگو

رای آورد به نظرم گل ادینیو خیلی بهتر بود ! در مورد گریه مایلی کهن بگم که این آقا بیشتر به خاطر اینکه تیمش 2-0 جلو بود یهو

مساوی کرد ناراحت بود البته راست هم میگفت بیچاره داور چه گناهی کرده باید فحش بد بشنوه ! همش میگفت زن داور

مادر داور ، زن منم هست !

جشن قهرمانی سپاهان که توش آهنگ بندری میذارن ابراهیم توره میاد میرقصه مقایسه کنید با جشن قهرمانی بارسا یا

میلان که اونجا بواتنگ چه جوری میرقصه !

در کل به نظرم باید فوتبال ایران یه 5 سالی تعلیق بشه تا دوباره بسازنش ! چیزی که ما داریم امروز از این فوتبال میبینیم

جز حاشیه های زشت چیز دیگه ای نیست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •