تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 449 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوست عزیز

یعنی وقتی شما IDM را میبری در لیست سفید باز کمودو از شما سوال میپرسه؟

میتونی یک عکس از لیست سفیدت بزاری که IDM را توش نشون بدی؟

خیلی جالبه!!

تنظیمات کمودوت چیه؟ +D روی Paranoid Mode که نیست؟

تازه کمودو را دانلود و نصب کردی؟ حجم فایل نصب کومودو چقدره؟

فقط با IDM این مشکلو داری یا با همه برنامه ها؟
    Last edited by Jadda; 14-05-2011 at 21:12.

2. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز

یعنی وقتی شما IDM را میبری در لیست سفید باز کمودو از شما سوال میپرسه؟

میتونی یک عکس از لیست سفیدت بزاری که IDM را توش نشون بدی؟

خیلی جالبه!!

تنظیمات کمودوت چیه؟ +D روی Paranoid Mode که نیست؟

تازه کمودو را دانلود و نصب کردی؟ حجم فایل نصب کومودو چقدره؟

فقط با IDM این مشکلو داری یا با همه برنامه ها؟
    آره بخدا .. دیگه اعصابم رو بهم ریخته بود .. راستی کرک یا پچی رو هم میبرم تو trust باز هم وقتی سیستم رو راه اندازی میکنم عینا همون سوال رو ازم میپرسه .. یه جورایی انگجار بزرو میخواد بگه آقا باید پاکش کنی
    امروز بعد قرنی ویندوز نصب کردم .گفتم حالا که ویندوز جدید ریختم برم یهو آخرین نسخه رو از سایت کومودو دانلود کنم ببینم چه فرقی کرده .. دانلود کردم از سایتش حجمش دقیقا 37.326 هستش .. نسخه 64 بیت .. تنظیماتم رو من همیشه مثل تنظیمات مهران خان اعمال میکنم.. الان تازه میخوام تنظیمات رو مثل همیشه اعمال کنم تازه ویندوز رو نصب کردم امروز و فعلا دارم نرم افزارها رو لپتاپم نصب میکنم .. همین که تنظیمات رو اعمال کردم عکس رو میذارم
    من ار کومودو راضیم چون واقعا بی دردسره اگه بلد باشی باهاش کار کنی .. خیلی اینترفیس خوبی داره و لذت میبرم .
    فقط فکر میکنم بهتره در Behavior Settings
    من از حالت Custom Policy به safe mod مهاجرت کنم با این وضع چون واقعا خسته کنندست همش یه سوال رو تکرار کنه با اینکه بهش میگم اینکارو نکنه
    حالا خوبه نسخه جدید ضایم بکنه این مشکل رو نداشته باشه
    Last edited by Gilopa; 14-05-2011 at 21:37.

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من از کومودو راضیم چون واقعا بی دردسره اگه بلد باشی باهاش کار کنی .. خیلی اینترفیس خوبی داره و لذت میبرم .
    فقط فکر میکنم بهتره در Behavior Settings
    من از حالت Custom Policy به safe mod مهاجرت کنم با این وضع چون واقعا خسته کنندست همش یه سوال رو تکرار کنه با اینکه بهش میگم اینکارو نکنه
    حالا خوبه نسخه جدید ضایم بکنه این مشکل رو نداشته باشه
    سلام مجدد

من توصیه میکنم با توجه به مشکلتان در behavior settings در سربرگ Alert Settings شما Level را بزار روی low.همین.(مشکلت حل میشه)

من فکر میکنم با توجه به نوشته شما، پیغامهایی که میگید از طرف فایروال است.درسته؟؟
    Last edited by Jadda; 14-05-2011 at 21:50.

6. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام مجدد

من توصیه میکنم با توجه به مشکلتان در behavior settings در سربرگ Alert Settings شما Level را بزار روی low.همین.(مشکلت حل میشه)

من فکر میکنم با توجه به نوشته شما، پیغامهایی که میگید از طرف فایروال است.درسته؟؟
    نه فقط فایروال نیست زمانی که فول اسکن میکنم یه سری پچ و کرک رو حالت high از لحاظ ریسک قرار میده و من اینها رو منتقل میکنم به تراست اما باز همچنان وقتی سیستمم رو راه اندازی میکنم عینا همون سوال رو میپرسه ...

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نه فقط فایروال نیست زمانی که فول اسکن میکنم یه سری پچ و کرک رو حالت high از لحاظ ریسک قرار میده و من اینها رو منتقل میکنم به تراست اما باز همچنان وقتی سیستمم رو راه اندازی میکنم عینا همون سوال رو میپرسه ...
    سلام

اول از سالم بودنشون مطمئن شو!!(اینقدر کرک آلوده من دیدم)

بعد اونها را به Exclusions اضافه کن.

عینا همون سوال رو میپرسه ...
    مثلا کدوم سوال . ..

آنتی ویروس یا +D یا فایروال.

9. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه helplab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض Comodo Cleaning Essentials

سلام
    این هم محصول جدید COMODO

Comodo Cleaning Essentials

*این ابزار به صورت رایگان است.
    *این ابزار به صورت پرتابل می باشد.
    *با این ابزار می توانید سیستم خود را از آلودگی پاک کنید.

این ابزار شامل دوابزار می باشد:

1. KillSwitch : یک تسک منیجر پیشرفته می باشد.برای جایگزینی آن به جای تسک منیجر ویندوز فقط کافی است.وارد گزینه زیرشوید و بر روی گزینه مورد نظرکلیک کنید.
    TOOLS>Options>Replace Task Manager with Killswitch

2. Malware scanner : خوب از اسمش مشخص هست که یک اسکنر به صورت پرتابل است و قابیت آپدیت را نیز دارد همانند قابلیت آپدیت دستی هم می باشد فقط کافی است آپدیت را در پوشه scanners کپی کنید.

Download Link

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Homepage
    کد:

11. 7 کاربر از helplab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نکاتی چند در مورد نصب ورژنهای جدید کمودو:

ابتدا فایل ستاپ نصب برنامه را از سایت کمودو دانلود کنید (لینک دانلود ورژنهای جدید انشاالله همواره توسط دوستان در تاپیک قرار داده خواهد شد.بنابراین اینجا لینک دانلودی قرار نمیدهم، فقط به عنوان یک لینک مرجع ، میتوانید از این لینک که مربوط به صفحه دانلود COMODO Internet Security PREMIUM می باشد استفاده کنید:

لینک:
    کد:
    برای اطلاع از آخرین ورژن میتوانید در این صفحه از زمان عرضه و شماره آخرین ورژن و آخرین تغییرات و رفع باگها و ویژگیهای جدید مطلع شوید:
    لینک:

کد:
    دوستانی که برای اولین بار قصد استفاده از کمودو را دارند، بعد از دانلود و نصب کمودو،حال باید دیتابیس کمودو که شامل بروزرسانی لیست سفید + لیست سیاه(آنتی ویروس) است را آپدیت و بروز کنند،

برای این منظور دو راه وجود دارد:
    1-از طریق برنامه کمودو: یعنی بعد از نصب، کمودو را باز کنید و در بخش Antivirus بر روی Update Virus Database کلیک کنید.نکته: چون برای بار اول است که کمودو را آپدیت می کنید، بنابراین حجم آپدیت زیاد است در حدود 90MB،، ولی در آپدیتهای بعدی حجم هربار آپدیت بسیار کم و کیلوبایتی است.

نکته: آپدیت کمودو از قابلیت Resume هم برخوردار است، یعنی اگر در حین دانلود ارتباط اینترنتی شما قطع شود، و شما دوباره به اینترنت وصل شوید (به شرطی که در این بین سیستم را خاموش یا ریستارت نکنید، با این کار قابلیت Resume از بین میرود!) و کمودو را آپدیت کنید، آپدیت از جایی که قطع شده بود ادامه پیدا میکند تا کامل شود.

2- آپدیت آفلاین: برای این منظور ابتدا باید دیتابیس کمودو (bases.cav) را از سایت کمودو دانلود کنید.
    لینک دانلود دیتابیس برای CIS V4:
    کد:
    لینک دانلود دیتابیس برای CIS V5.0:
    کد:
    لینک دانلود دیتابیس برای CIS V5.3 & V5.4:
    کد:
    بعد از دانلود دیتابیس که همان فایل bases.cav است، اکنون باید کمودو را آپدیت آفلاین بکنید.روش:

سیستم را ریستارت بکنید و قبل از بالا آمدن ویندوز کلید F8 کیبورد را نگه دارید تا سیستم در حالت Safe Mode بالا بیاید، و اکنون باید در مسیری که کمودو را نصب کردید شوید و وارد پوشه scanners شود و بعد فایل قدیمیbases.cav را حذف کنید(یا تغییر نام بدهید به bases.old)و بعد، فایل جدید را که از سایت کمودو دانلود کردید در همین پوشه کپی کنید.حالا سیستم را ریستارت کنید تا ویندوز بالا بیاید. حالا کمودو را باز کنید و ورژن دیتابیس را در مسیر More و About چک کنید،میبینید که آپدیت انجام شده است.
    بعد می توانید به اینترنت وصل شوید و یکبار هم کمودو را آنلاین آپدیت بکنید تا اگر چیزی برای بروز رسانی موجود است دریافت شود(در حد چند صد کیلوبایت).ضمناً انجام بهترین تنظیمات کمودو یادتون نره.

====
    دوستانی هم که از کمودو استفاده میکنند بعد از دانلود فایل ستاپ نصب برنامه، این کارها را انجام بدهند:

1-قبل از حذف ورژن قبلی از فایل bases.cav کپی بگیرید و در جایی مثلا درایو d ذخیره کنید.(البته قبل از این کار دیتابیس کمودو را یکبار آپدیت بکنید)
    2--قبل از حذف ورژن قبلی به مسیر: More و بعد Manage My Configurations برید و تنظیمی را که فعال است را کیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و در جایی آنرا سیو کنید.و بعد از نصب ورژن جدید دوباره در همین مسیر میتوانید تنظیمات قبلی را Import کنید.با این کار هم تنظیمات قبلیتون را حفظ کردید و هم دوباره وقت برای تنظیم کردن کومودو صرف نمیکنید.
    3-روی آیکون کمودو در سیستم تری(کنارساعت) کلیک راست کنید و Exit را بزنید.بعد کمودو را Uninstall بکنید.و سیستم را ریستارت بکنید.
    4-میتوانید سیستم را با CCleaner یکبار تمیز کنید.سیستم را ریستارت بکنید.
    5-ورژن جدید را نصب کنید و طبق روشی که در بالا ذکر شد کمودو را آپدیت آفلاین بکنید.
    6-تنظیمات قبلی را Import بکنید و یک اسم به آن بدهید و بعد روی آن کلیک کنید و دکمه Activate را بزنید، تمام.

نکته آخر:دوستانی که از کمودو استفاده میکنند میتوانند برای دریافت ورژن جدید از طریق برنامه کمودو هم اقدام بکنند.با رفتن به بخش More و Check for Updates.

13. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

چرا موقع آپدیت فایروال این پیغام میاد؟؟

توی فروم کمودو سرچ کردم فکر کنم یک باگ هست و باید ورژن جدید رو دانلود کنم
    کد:

15. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی با کمودو دارم.
    اون هم اینه که هر یکی دو روز یه بار 144 مگ آپدیت میکنه.
    دیگه واقعا" کلافه شدم.
    کسی میتونه کمک کنه؟
    مشکل کجاست؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

چرا موقع آپدیت فایروال این پیغام میاد؟؟

توی فروم کمودو سرچ کردم فکر کنم یک باگ هست و باید ورژن جدید رو دانلود کنم
    کد:
    سلام

کمودو با این روش آپدیت میشه،ولی کمی مشکل داره .. . البته به سرعت اینترنت بستگی داره و ضمن اینکه گاهی سرورهای کمودو شلوغ است. این مشکل وجود دارد.

در تنظیمات فایروال تیک Protect the ARP Cache را بردار ببین مشکلت حل میشه ، اگر نه بهتره ورژن جدید را جداگانه دانلود و نصب بکنید.پست بالایی میتونه به شما کمک کنه.

18. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •