تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 311 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

عجیبه چقدر این بازی نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده ؛ اوایل گمان میکردم اینطور نیست.. اما رفته رفته و با هر بازی نظرم عوض میشه.
    ضربه آزاد زدن در این بازی فوق العاده است ...
    آخرین نتیجه ی لیگ : آرسنال 4 - منچستر سیتی 0 ( ورد کِلس )

2. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اههههههههههههههههههه
    اما از دست این x360 آرکید ... داشتم یه سری سیو های اضافی فیفا رو پاک می کردم... چنتا پشت سر هم بودم تند تند زدم که پاک بشه و در بین این سیو کریر هم پاکید.. این دومین باره که داره پاک میشه... حیفش تیم رو قهرمان F.A Cup کردم ... بازی با آآرسنال رو رو حاکت کمکی گذاشتم
    +
    دارم با رئال بتیس میرم ببینم چی میشه این یکی!
    انگلیس خیلی لیگش فرسایشی هست و همیشه آخرای هر نیم فصل کلی مصدوم رو دستم میمونه... از بس که جام و مسابقات جانبی داره !!

+
    این جشن های قهرمانیش یکم بهتر شده و بارون کاغذ رنگی میاد و ...
    +
    عجیبه چقدر این بازی نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده ؛ اوایل گمان میکردم اینطور نیست.. اما رفته رفته و با هر بازی نظرم عوض میشه.
    آره پیمانی... گیم پلی بازی و همچنین گرافیکش خیلی تغییر کرده..
    +
    جالبه با این بازیکن Virtual Pro هرچی بیشتر پیشرفت میکنی گزارشگر تو بازی از خصوصیات بارزش تمجید میکنه...

4. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ضربه آزاد زدن در این بازی فوق العاده است ...
    آخرین نتیجه ی لیگ : آرسنال 4 - منچستر سیتی 0 ( ورد کِلس )
    چیزه ... پیمان... میگم حالا که ضربه آزاد رو اینقدر دوست داری یه آموزشی چیزی بذار کماکان اندر کف گل کردن ضربه آزاد موندم بهترین راه برای گل کردنش چیه فقط یه دونه گل کنم حله ها... منتظرم ها حالا هر کی بلده بیاد یه توضیح درست حسابی بده که چه جوری گل کنم... شدیدا منتظرم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

چیزه ... پیمان... میگم حالا که ضربه آزاد رو اینقدر دوست داری یه آموزشی چیزی بذار کماکان اندر کف گل کردن ضربه آزاد موندم بهترین راه برای گل کردنش چیه فقط یه دونه گل کنم حله ها... منتظرم ها حالا هر کی بلده بیاد یه توضیح درست حسابی بده که چه جوری گل کنم... شدیدا منتظرم
    گفتی ضربه آزاد یه گل از 36 یاردی زدم خودم کلی حال کردم..
    بازی با همین آرسنال بود.. پاس دادم به بازیکن کناری اونم شوتید و توپ جلو دروازه خورد زمین و دروازه بان اشتباه کرد و نتونست بگیره !!
    خدایی این بازی ته شبیه سازه!!

اینایی که دورن رو دو نفر بیار پشتتوپ بعد پاس بده به بازیکن سومی که عقب تر وایمسته و یه شوت سر ضرب بزن خودت حال میکنی... اگه بازیکن شوت زن بازی احتمال گل شدنش میره..
    فواصل 33 یاردی و این حدودا موقع ضردن ضربه LS رو بالا نگهداره و شوت رو تقریبا تا وسطا پر کن و کاد بده به توپ... این پر کردن هم بستگی به بازیکنت داره... آخه بعضیا تیز تر میزنن که کم پر کنی میخوره وسط دفاع..
    اونایی که چسبیده به 18 هستن رو هم هیچی نگیر و شوت رو کم پر کن و کاد بده...
    در مجموع هر بازیکن شیوه خاص خودش رو داره... همین پرسنالیتی رو که اضافه کردن کار خراب شده : دی

7. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

آره ضربه آزاداش خيلي سخته.من كه درست متوجه نشدم اما هر بار مي خوام بزنم آنالوگ سمت چپ رو به طرف جلو ميگيرم و كمي به جهت دلخواه(كات ميگيره).
    تا حالا هم 2 تا گل زدم يكي با استاد بكام و اون يكي هم با فابرگاس.يه بارم از 41 ياردي با جويي بارتون(تو نيوكاسل) زدم اومد بالا اوج گرفت و يهو اومد پايين ... خورد تو تيرك

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز از این طریق ضربه آزاد بزن
    خوب برای مثال ضربه از فاصله 28 یاردی است و سمت راست داروازه یک بازیکن حرفه ای رو بیار مثلا برای بارسا ژاوی - ویا
    بعد دربین رو طوری تنظیم کن که تیرک سمت راست بین بازیکن شما و توپ بیفته خوب مقدار مورد نظرت را پر کن مثلا شوت رو توی اون منطقه کمتر از نصف پر کن بعد از زدن دکمه شوت بلافاصله خیلی سریع جهت بالا و سمت چپ رو بگیر (که میشه مایل به بالا) بعد نتیجه رو بهم بگو

چندتا چیز رو هم دقت کن
    هر چی از دروازه دورتر میشه تیرک به بازیکن نزدیک تر بشه
    بازیکن خوب انخاب کن
    از سمت راست اگر اصله زیر 23 یارد بود از بازیکن چپ پا استفاده کن و فقط جهت رو برعکس بگیر
    یکم هم به خود اطمینان داشته باش
    من الان از فاصله 25 تا 30 یاردی رو چشم بسته گل میکنم ( واقعا چشم بسته)

10. 2 کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من چند بار سوال کردم هر کی یه چیزی گفت در مورد اینکه analog spring روشن باشه یا خاموش لطفا یه راهنمایی درست بکنین اگه روشن باشه چی میشه اگه خاموش باشه چی میشه فرقشون رو میخواستم

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

با منی؟!
    1. از بازیکنایی استفاده کن که تخصص ضربه آزاد زدن دارن ( فابرگاس، لمپارد، فن پرسی و ... )
    2. من معمولاً زمینی و پر قدرت میزنم ... نگه داشتن دکمه ی LB
    3. از بین دیوار دفاعی رد میکنم .. ( میشه از زیر پاهای دیوار دفاعی هم رد کرد ؛ ولی همیشه جواب نمیده .. هر چی به دروازه نزدیک تر باشی .. این روش بهتر جواب میده
    4. دقت کن!

13. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان تو قسمت edit player بازیکنی را edit کنی تو کنسول اعمال میشه یا نه؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من یک مساله هست که تا الان منو زجر داده. من با دوربین های بازی مشکل دارم شما با کدوم دوربین ها و با چه تنظیماتی از اون بازی میکنید ؟!! من چون روی Full Manual بازی میکنم باید دوربینی باشه که بتونم جهت ها رو دقیق و راحت تشخیص بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •