حتما الان اداره ام
بعد ظهر نتيجه ميگم.
هر كي تست كرد نتيجه رو براي بقيه هم بزاره
فروشنده نامرد گفت كه اول باهاش كار كن تا شارژش تمام بشه،بعدش بزار 8 ساعت تو شارژ بمانه
حتما الان اداره ام
بعد ظهر نتيجه ميگم.
هر كي تست كرد نتيجه رو براي بقيه هم بزاره
فروشنده نامرد گفت كه اول باهاش كار كن تا شارژش تمام بشه،بعدش بزار 8 ساعت تو شارژ بمانه
حسن جان من یه چند تا از نرم افزارها و بازی ها رو که مال ایکس پی و ویستا بود نتونستم به شکل عادی نصب کنم. تو پراپرتی اون فایلی که میخواد بازی رو نصب کند، همون فایل اکزیکیوتیو رو میگم ... تنظیم میشه بکنی که با مد ویندوز ویستا و ایکس پی نصب بشه. بعد از نصب هم اگه باز اذیت کرد و دیدی اجرا نمیشه باز رو فایل اجرایی همین مد رو فعال کن. ان شاء الله جواب مبده.
جی تی ای که بازی هست فکر کنم مشکلی نباشه ولی اگه برنامه ی خیلی خاصی باشه با این مد هم نمیشه نصب کرد یا نصب میشه ولی اجرا نمیشه.
سلام داش
اقا این باتریهای یونی وقتی شارجشون کامل خالی بشه مقداری از شارجشون رو از دست میدن . بستگی به شرایط داره . اما نه اینکه هیچوقت فول نشده و فول میشه اما نه به فولی روز اول . بعضی ها میگن با کالیبره کردن . حل میشه . بعضی ها هم میگن نه . منبعو تو همین فروم دیدم . باور نمیکردم تا اینکه باتری خدا بیامرز n61 همینجحوری شد . تا قبل از اینکه اینجوریش کنم . تو برناه hw monior اگه بری تو بخش باتری زده . باتری capivity مثلا 7345 بعد زده فول شارج باتری 6780 مقداری هم که الان شارج شده رو میگه اما مفدار فول شارج شده همن 6780 هست . تا قبل از اینکه من این بلارو سر باتری اون لعنتی بیارم . میزدم باتری capivity 7345
فول باتری شارج 7345 مقداری هم که الان شارج شده بود در نهایت میرسید به هههمین عدد اما بعد هر کاری کردم دیگه . نمیتونست اون مقدارو برگردونه این یونها همینجورین . باتری رو هم در بیاری بزنی بازم همینجورن . البته میگن اگه بزارید تو فریزر هم درست میشه شاید اما من که فکر نمیکنم جواب بده . کلا این در مورد تمام باتریهای یونی صادقه و ربطی به لپتاپ نداره اما میشه تنظیم کدرد که تا باتری به 30 درصد رسید سریع سیستم رو خاموش کن . حالا اگه کسی تونست این مشکلو حل کنه به ما هم بگه . اما چیزی که مشخصه نرم افزاری نیست . باید یک کاری با یاتری کرد . من باتری اون رو تا 15 درصد پایین اوردم . یهو سیستم قاط زد یه جورایی هایبرنت شد . و حدود 1000 تا از ظرفیت کل رو از دست داد . از 7000 تا 1000 تاش پرید دعا کن که زیر 500 تاش پریده باشه هر چند بعید میدونم . میتونی پیگرش بشی؟ من یه لپتاپ دیگه هم دارم که الان از 5000 تا شارجش کلا 500 تاش مونده![]()
Last edited by hasanoooooooo; 21-09-2010 at 10:19.
نههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5000 تا شده 500 !!!!!!!!!!!!!!!!
این عدد واقعیه یعنی لپ تاپ واقعا به اندازه ی یک دهم قبل روشن بمونه باتریش تموم میشه !!!!
خیلی عجیبه. من هم یادم اومد تو هارد ور مانیتور دیدم که عددش 4400 نبوده. فکر کنم یه خورده کمتر بود. لپ تاپ برگرده تست کنم ببینم ...
تو یخچال بزاریم یعنی باتری خیلی بد دیسچارج میشه. حالا نمیدونم این چه ربطی به اون مقدار از دست رفته داره. اصلا اون مقدار از دست رفته کجا میره ؟؟؟مکانیزم از دست رفتنش چیه آخه ؟
مکانیزمش رو دارم سرچ میکنم ببینم مشکل چیه چه جوری حل میشه. اینجا گفته به دلیل اکسیداسیون داخلی مقاومت میره بالا و باتری نمیتونه مثل روز اول خروجی بده.
این باتریها روز به روز دارن بهینه تر میشن. ولی خب ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درصد افت Capacity یا ظرفیت این باتریها به طور مثال اینجوریه که هر چی دما بره بالا و سطح شارژ باتری بالاتر باشه بیشتر میشه. مثلا:
توضیحاتش رو بخوین:
تو دمای 60 درجه اگه تا باتری میرسه به کمتر از 100 درصد بخوای شارژش کنی بعد از سه ماه ناقابل باتریتون 40 درصد ظرفیتش کم میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو دمای 0 درجه (لابد باید بریم تو یخچال با دوستمون n61) اگه تا باتری رسید به 40 درصد ظرفیت شارژش کنیم، بعد از یه سال کار همش 2 درصد ظرفیتش کمتر میشه.
هشدار: حالا یارو میگه 40 درصد شارژ مقدار توصیه شده هست ولی یه موقع نذارین باتری کامل دیسچارج بشهکه خیلی کار بدیه:
A lithium-ion battery provides 300-500 discharge/charge cycles. The battery prefers a partial rather than a full discharge. Frequent full discharges should be avoided when possible.
توصیه ی نهایی اینه که:
If possible, store the battery in a cool place at about a 40% state-of-charge
اره بابا یه روزی هم میرسه که دیگه شارج نمیگیره . این باتریا . همین لپتاپ من که مال 12 سال پیشه کلا 2 ثانیه شارج نگه میداره باید بزارمش تو فریزر![]()
وقتی یه مدت باتری کار کنه اعداد رو اشتباه نشون میده. برای تصحیح باید کالیبره بشه.
تو این سایت ها همه مراحل کالیبره رو یه جور نوشتن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوصیه میشه که با هر 30 بار چارج و دیسچارج باتری یا به قول بعضی ها هر یه ماه یه بار کالیبره کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول : باتری رو یه بار میذاریم تا آخر پر بشه.
دوم : تنظیم میکنیم که لپ تاپ نره هایبرنیت و اسلیپ و .... که باتری رو بزاریم توش و صبر کنیم تا آخرش خالی بشه.
سوم : حالا که خالی شده یه بار دیگه فول پرش میکنیم.
من یه توصیه اضافی میکنم با توجه به مناسب بودن دمای کم. میگم یه کاری کنیم.
وقتی گذاشتیم کامل خالی شده یه نیم ساعت بزاریم یخچال. وقتی هم گذاشتیم شارژ شده تو هر دو مرحله بزاریم یخ کنه. شاید بهتر باشه و یه اثر کمی داشت ...
خوشم میاد بچه های گلی مثل شما هستن که همه اتفاقات رو علمی بررسی میکنن
راستی این باتری های گوشی های موبایل هم یونیه؟
k8100
من تو چند صفحه قبل با یکی سر این مساله بررسی میکردیم. اینا همه لیتیوم پلیمر هست منتها ممکنه آند کاتدش فرق کنه. مسائل ایمنی و نگهداریشون هم یکیه
روش نوشته لیتیوم یون من فکر کرده بودم با لیتیوم پلیمر فرق داره ولی توضیحات ویکی پدیا و چند تا لینکی که گذشاتم رو خوندم فهمیدم هم هلیتیوم یون پلیمر هست که اصطلاحا میگن لیتیوم یون.
این لپ تاپ گرفتن ما هم جریانی شده ها...
سازگار گفت y560 تموم کرده پشت بندش یکی زنگ زد گفت n61 گیر اوورده برام...!؟!؟! ولی باید چند روزی صبر کنم...
من امروز آخرین آپدیت کارت گرافیک رو دانلود کردم و اجراش کردم.
اول قبلی رو آن اینستال کردم و بعد جدیده رو نصب کردم.
حالا مشکلم اینه که حداکثر رزولوشن شده 1024*768 در حالی که قبلا خیلی بیشتر بود. اومدم دوباره آپدیت قبلی رو نصب کردم بازم همین وضع بود. حالا چیکارش کنم خیلی ضایع شده. خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)