سلام
من این پچ رو دانلود کردم ولی چطوری باید ازش استفاده کنم رو نمیدونم !
سلام
من این پچ رو دانلود کردم ولی چطوری باید ازش استفاده کنم رو نمیدونم !
یه فلش بک قشنگ به call of duty 5 زدن تو این بازی
یاداوری دوباره شخصیتایی مثل رزنوف و دیمیتری فوق العاده نوستالوژیک بودش
دیمیتری واقعا حیف شد،به قول رزنوف اون باید تو برلین میمردش نه با اون وضع.
Last edited by بردیا; 12-03-2011 at 18:02.
آخرین کرک رو نصب کنین و فایل هایی که در پوشه SKIDROW رو کپی و در محل نصب بازی پیست کنین.
سلام یه مشکل عجیب
ویندوزم ویندوز 7 نسخه 64 بیتی است
اخرین ورژن کارت صدا هم نصبه
وقتی وارد بازی میشم در قسمت دموهای بازی کاملا صدا دارم ولی به محض اینکه بازی اجرا میشه دیگه صدایی ندارم
با اینکه تو تنظیمات بازی صدا تا اخره
چرا؟؟؟
DXSETUP که در محل نصب بازی وجود داره رو اجرا کنین. ( Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX )
سلام دوستان
من واقعا یه مشکل عجیب دارم در مورد این بازی به همین خاطر هست که خیلی وقته این بازی رو گرفتم اما نتونستم رو کامپیوتر انجامش بدم
من واسه بازی هام از کارت گرافیک 4670 ddr3 با دو گیگ رم و یه cpu خوب دو هسته ای استفاده می کنم
یه مانتیور فول اچ دی هم دارم کلا سیستم مناسبیه
من رو این سیستم بازی های just cause 2 lost planet 2 AC1.2و خیلی از بازی های دیگه رو روی کیفیت تصویر 1080 بدون کوچک ترین مشکلی بازی کردم با بهترین کیفیت
حتی بازی مدال جدید رو هم ریختم روی 1080p بالای 27 فریم داشتم از نظر گرافیک و اینا فکر نکنم این بازی هایی که نام بردم از cod bo کم باشن اما الان cod رو نصب کردم همش تصویر فریز داره یا انگار فریم میاد پایین گیر می کنه خیلی عجیبه
من حتی cod 4 و cod 6 رو با بهترین کیفیت ممکن روی 1080p بازی کردم اصلا نمیدونم این چه مرگشه
از نظر درایو کارت و dx و اینا که سیستمم کاملا بروزه
اصلا به دلم مونده این بازی رو روی pc تموم کنم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
در کل این نسخه پر از مشکل و باگ و ... هست...
بنده با سیستمی که در امضام میبینید در لول اول افت فریم و تیک(فریم سوخته) دارم!!!
البته با نصب انواع و اقسام پچ و کرک تا حد زیادی این مشکلات برطرف شد...
دیشب تمومش کردم
خیلی عالی بود
البته من گیم پلی MW2 رو یه کم ترجیح میدم به این ولی داستان این یکی فوق العاده بودش
محتوای مخفی: سوال
داشتم بازی می کردم به یه مرحله ای رسیدم که نیروهای بریتانیایی حمله می کنن اونجا یه دفعه رفتم بالا انگار دارم پرواز می کنم هیچ کاری نمی تونستم بکنم نه ESC کار می کرد نه دکمه دیگه مجبور شدم بازی رو با TM ببندم
مشکل از کجاست ؟! انگار این بازی نمیخواد درست درمون پیش بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)