نمیدونم!!! هر چند وقت یه بار اینجوریه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پول چی شما رو گرفتن؟ بابت چه چیزی پول دادین؟نکنه پولای ما رو گرفتن فلنگو بستن
نمیدونم!!! هر چند وقت یه بار اینجوریه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پول چی شما رو گرفتن؟ بابت چه چیزی پول دادین؟نکنه پولای ما رو گرفتن فلنگو بستن
بابت محافظ کامل گالاکسی مارک زگ حدود 40 تومان دادم به یکی از اعضا که سفارشی جنس میاره
اگه به کاربر سعید دادی،نگران نباش!! هم تو اسیت های دیگه عضوه، و هم اینکه تا حالا کسی ازش شکایتی نکرده!!!
شما شماره تلفنی چیزی ازش داری یا نه؟!
نگران هم نباش!!سایتشون گاهی قطع میشه و دوباره بر میگرده....
دوست گلم شما میتونی تو سوالایی که پرسیدم کمکم کنی یه سوال دیگم دارم اینکه چرا والپیپر میزارم همشون نمیزاره میگه یه تیکه از عکسو انتخاب کن مثل سامسونگ استار و اینکه چرا تایپ سریع نداره و اینکه چرا فیلم برداری کردم رو هر کیفیتی خیلی کند نشون میده
رام! رامت رو عوض کن....دوست گلم شما میتونی تو سوالایی که پرسیدم کمکم کنی یه سوال دیگم دارم اینکه چرا والپیپر میزارم همشون نمیزاره میگه یه تیکه از عکسو انتخاب کن مثل سامسونگ استار و اینکه چرا تایپ سریع نداره و اینکه چرا فیلم برداری کردم رو هر کیفیتی خیلی کند نشون میده
گلکسی که گیر کنه یا بخواد بگه یه عکس بزرگه نصفش رو انتخاب کن،دیگه باید بندازیش دور!!!!رامش رو حتمی عوض کن...!!!!
شنبه احتمالاً باز ميشه فکر کنم $$$ نداده
بابت آقا سعيد خيالت تخت شما همش 40 تومان خرید کردی
من يه کيف 110 تومانی
يه لب تاب اپل 1،700،000
از ايشون گرفتم
کارش درسته اجناس ايشون هم همه اصل اصل هستن![]()
مباركه دوست من
بدون گارانتي گرفتي ديگه ؟
مگه ميشه توش بازي نباشه
فارسي هست يا نه؟
بازي توش نبود آسفالتو دانلود كردم ريختم گارانتيش پارس ماكروتل هست و اينكه مشكل 3 دكمه نداشت فقط يه سوال چه جوري بايد تنظيمات GPRS براي اينترنت فعال كنم از طريق خود ايرانسل اتوماتيك نصب نكرد PIN خواست بلد نبودم لطفا كمكم كنيد و اينكه چه جوري SWYPE رو تو مسيج فعال كنم اصلا تو منوي اتنخاب كيبرد تو مسيج اينو نداره
مبارک باشه دوست من ... چرا 16 گیگ نگرفتی ؟ (حالا انگار من پولشو میدم)
swipe که خودش یه آیکن داره تو کیبورد !! شما که کیبورد رو میارین بالا واسه sms دادن اون گوشه سمت چپ پایین علامت زده swipe!
واسه اينترنت پين 1234 بزن؛اتومات تنظيم ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)