بسیار خب پس اینجا رسما پنجره نقل و انتقالات رو میبندیم .
من امشب مقداری از کارها رو انجام میدم و تا فردا سر شب همه چیزو ردیف میکنم به امید خدا سر شب ( اینجا سر شب ما میشه ساعت 5.5 ) جدول بازیها و خلاصه همه چیز رو میزارم توی تاپیک .
بسیار خب پس اینجا رسما پنجره نقل و انتقالات رو میبندیم .
من امشب مقداری از کارها رو انجام میدم و تا فردا سر شب همه چیزو ردیف میکنم به امید خدا سر شب ( اینجا سر شب ما میشه ساعت 5.5 ) جدول بازیها و خلاصه همه چیز رو میزارم توی تاپیک .
اقایون سلام. من الان با گوشیم از سر کار آن شدم . چی شد بلاخره. پنجره بسته شد؟
من چند تا پیشنهاد دارم !
به نظر من بهتره به جای جایزه نقدی به فکر جوایز جالب تری باشیم
مثلا به بودجه فصل بعد تیم های اول تا سوم اضافه کنیم
یا اینکه از بازیکن های کلاسیک چند تا رو انتخاب کنیم به عنوان جایزه به تیم های اول تا سوم بدیم ( البته با این شرط که حق فروش تا تعویضشون رو نداشته باشند)
یا اینکه حق انتخاب تیم در فصل بعد به ترتیب رتبه در فصل قبل باشه ، یعنی کسی که در این فصل قهرمان میشه فصل بعد قبل از همه تیم انتخاب می کنه ، اینجوری درد سر انتخاب تیم هم از بین میره
این قانون هم داشته باشیم بد نیست : هر کس هر تیم رو فقط یک بار می تونه انتخاب کنه
مثلا من که این فصل بایرن رو دارم فصل بعد نمی تونم بایرن رو بردارم
نظرتون چیه ؟
بله پنجره رو نیم ساعت پیش بستیم . پست بالا همه چیز رو گفتم . در ضمن این موارد رو هم یک نگاهی بنداز :
1- احتمالا بچه ها مشکلاتی توی بازیشون باید داشته باشن من لیگو آماده میکنم به مرور مشکلات رو هم حل میکنم مشکلاتی مثل کیت و غیره این مساله در جریان لیگ خللی ایجاد نمیکنه و بچه ها میتونن بازیهاشون انجام بدن . من با چند فایل که نهایتا یکی دو مگ میشه تمام لوگوها و کیت ها رو براتون میفرستم .
2- همه باید کیت سرور داشته باشن چون ضروریه
3- همه باید حتما یک دسته بازی داشته باشن اینم ضروریه ( برای تغییر کنترلر تیمها )
4- من با اجازه اسم لیگو میزارم لیگ برتر اروپا
5- بازم با اجازه چند تا تیم از لیگهای مختلف توی این لیگ اضافه میکنم . فقط اگه ممکنه چند تیم معرفی کنین و بگید لیگ 18 تیمی باشه یا 20 تیمی
6 - شاید در آینده در کنار این لیگ جام حذفی هم برگزار بشه .
7- زمان مسابقات 15 دقیقه و گزینه خستگی انباشته هم فعال خواهد بود .
8- هر هفته از لیگ در دو روز برگزار میشه تا بچه ها دچار ضیق وقت نشن . همونطوریکه میدونید توی مود کامیونیتی میشه مسابقات رو انتخاب کرد و ضرورتی نداره دقیقا به ترتیب بازیها انجام بشه و این مزیت بسیار بزرگی برای همه محسوب میشه به این خاطر که اگر یک نفر مثلا امروز نتونست بازیشو انجام بده یک کاربری که الان فرصت داره میتونه بازی خودشو انجام بده .
9- نهایتا تا دو بازی معوقه پذیرفته میشه بیشتر از این تعداد رو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
10- توی لیگ قبل درجه سختی مناسب کاربران بدست اومد . با این وجود من هفته چهارم با بررسی نتایچ بازیها مجددا کمی گیم پلی بازیو سخت تر یا آسون تر میکنم ( با کاهش یا افزایش یکی دو واحد از قدرت تیمها )
11 این مسابقات با جایزه خواهد بود . اما این یک ضرورت برای همه نیست که در طرح جایزه و پرداخت پول شرکت کنند اما کسانیکه مبلغی برای جایزه مسابقات پرداخت نکنند در صورتیکه رتبه ای در این لیگ کسب کنند جایزه ای به این افراد تعلق نخواهد گرفت . مبلغ پرداختی برای هر کاربر 3 هزار تومن و مهلت پرداخت این مبلغ حدودا تا دو هفته دیگه در نظر گرفته شده است .
محمد جان نظر خوبیه حتی ما توی لیگ قبل همین ایده رو هم مطرح کردیم اما اگه قرار باشه به این شکل عمل کنیم اونایی که قوی هستن قویتر میشن و شکاف زیادی در نتیجه گیری و امتیازات بین بچه ها ایجاد میشه و این مساله انگیزه رو از بقیه میگیره .
جایزه نقدی انگیزه بچه ها رو میتونه زیاد کنه . الان بچه ها انگیزه زیادی برای این لیگ دارن اما اواخر فصل به مرور از این شدت انگیزه کم میشه و مسابقات حالت فرسایشی به خودش میگیره پس باید یک محرک قوی وجود داشته باشه تا افراد رو تهییج کنه به ادامه رقابت برای کسب عناوین بالای جدول .
همیشه انگیزه پولی توجیه گر بسیار خوبی برای تلاش انسانها بوده اینو توی تئوریهای مدیریت بخش مدیریت کلاسیک خوندم چون رشتم همین بود و در عالم واقع هم دقیقا این قانون برقراره .
Last edited by 4039; 01-03-2010 at 00:41.
خوب میشه قضیه انتخاب تیم ها رو بر عکس کنیم
یعنی از آخر جدول یکی یکی تیم انتخاب کنیم
ولی بازیکن کلاسیک خیلی محرک خوبی می تونه باشه !
حسین میتونی یه قانون بذاری که 4 تیم اول بچه ها در پایان لیگ به لیگ قهرمانان برن و مثلا سه تیم آخر بچه ها از دوره بعدی حذف بشن تا جاشون کسانی دیگه بیان.
این فکر خوب و جالبیه من اینو توی قوانین لیگون توی پست اول قرار میدم . علاوه بر این میشه برای تیمی که آقای گل و پاسور برتر توش قرار دارن هم امتیازاتی داد .
اما امتحانی هم که شده توی این لیگ جایزه نقدی قرار میدیم تا نتیجه کار رو تجربه کنیم . این تجربه بزرگی برای لیگهای بعد میتونه باشه . شاید زمانی با نرم افزارهایی که من امتحانشون کردم از مانیتور تصویر برداری کنیم تا نظارت کاملی بر کار کاربران بشه و از این طریق جوایز نفیس تر برای مسابقات در نظر بگیریم .
فعلا این جوایز پولی به حساب نمیان .
برای سه تیم آخر میشه این قانون رو گذاشت اما سه تیم اول زیاد جالب نمیشه چون همین الان ما داریم با تیمهای جام باشگاههای اروپا مسابقه میدیم .
شاید برای لیگهای بعدی این ترتیب رو بدیم که مثلا چند لیگ به موازات هم داشته باشیم و هر کاربر توی لیگ کشور مورد علاقش شرکت کنه و تیمهای برتر هر لیگ به مسابقات مختلف اروپایی صعود کنند .
اسم لیگ شد : European primier league
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)