کسی نیست جواب بده...پلیزراستی سری جدید اپ تاپ ها کی معرفی میشن؟؟؟
چرا وقتی تو mc375 نوشته بالای 10 ساعت شارژ اما مثل 15 اینچی ها 8 تا چراغ برای نشان دادن شارژ دارند؟؟
کسی نیست جواب بده...پلیزراستی سری جدید اپ تاپ ها کی معرفی میشن؟؟؟
چرا وقتی تو mc375 نوشته بالای 10 ساعت شارژ اما مثل 15 اینچی ها 8 تا چراغ برای نشان دادن شارژ دارند؟؟
بله ۶۴ بیتی هستش...
مکبوک پرو ها به طور متوسط هر ۲۰۸ روز یک بار آپگرید شده اند! ... احتمالا اوایل ۲۰۱۱ باید سری جدید به بازارهای چهانی بیان.راستی سری جدید اپ تاپ ها کی معرفی میشن؟؟؟
در مورد چراغ ها هم من هیچ جایی نخوندم که هر چراغ نشان دهنده ی یک ساعت شارژ باتری هستش.. شما جایی خوندیدن؟
هر چراغ نشون دهنده ی یک هشتم ظرفیت باتری هستش .. حالا در مدل های ۱۵ اینچی این مقدار برابر یک ساعت شارژ و برای مدل های ۱۳ اینچی برابر ۷۵ دقیقه هستش ( به صورت تقریبی )...
ممنون....نه منم جایی نخواندم فقط مبهم بود برام.![]()
خیلی ممنون دوست من بابت راهنماییت. فقط میخواستم از شما بپرسم که صفحه ی 13.3 که خیلی کوچیک به نظر نمیاد(نسبت به 15اینچ)
- ارزونترین مدل 15 اینچ چیه و چه قیمتی داره؟ به نظر شما ارزونترین 15 رو بردارم یا بهترین 13؟
- راستی این 375 مشکی و سفید داره؟ کدومش قشنگ تره؟
- قیمت 375 قبل از گرونی و الان(توی گرونی) رو میخواستم؟
- و سوال آخرم اینکه در هنگام خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم؟؟ چه چیزهایی رو تست کنم که ببینم مشکلی نداشته باشه؟؟ و آیا اپل در ایران گارانتی هم داره؟ اگه داره کدوم بهتره و اصلا به درد میخوره یا نه؟
خیلی خیلی ممنون![]()
به نظرم باید خودت بری از نزدیک ببینی تا متوجه شی (من خودم همین کارو کردم )
الان 15 اینچ حدودا 2.200.000 تومان. به نظر من ارزون ترین 15 اینچی بهتره!
تا اونجایی که من میدونم همه مک بوک پرو ها بدنه آلومینیومی نقراه ای دارن.!
موقع بازکردن که باید کاور دور لپ تاپ با اون برچسب زیرش به لپ تاپ چسبیده باشه
بهترین جا هم واسه خرید به گفته اکثرا الماس هست.
Last edited by i-like-ddd; 06-10-2010 at 00:53.
رفقا
اوایل 2011 یعنی کی دقیقا؟؟به نظرتون بخرم یا منتظر بمونم؟؟؟
دوستان یه سوال داشتم این فروشگاه عیاران توی پایتخت
جای معتبری هست برای خرید لپ تاپ اپل ؟ (قیمتاش به نظرم مناسبه !)
اوایل ۲۰۱۱ که میشه ۲ ۳ ماه دیگه ولی فکر نمیکنم به این زودی مک بوکها آپدیت بشن. احتمالا اواخر سال ۸۹ مدلای جدید میان باید منتظر کنفرانس اپل باشیم.
این همه میخوای منتظر بمونی؟ چه دلیلی داره؟ فقط وایسا که قیمتا به ثبات برسه و بعد واسه خرید اقدام کن.
بستگی به خودت داره اگه کارای گرافیکی میکنی حتما ۱۵ بگیر، من ۱۳ دارم و ازش راضیم چون بیشتر همراهمه ۱۳ برای من مناسب تر بود.
ارزونترین ۱۵ حدود ۲۰۰۰ بود که الان ۲۰۰ هزار تومان گرونتر شده اگه محدودیت مالی و حمل و نقل نداری که ۱۵ بگیر.
ارزون ترین ۱۵ MC371 هست و با همون کانفیگ ۳۷۵ ولی cpu ش CORE i5 هست.
نه همه ی مک بوک پروها نقره ای هستند.
۳۷۵ قبلا ۱۷۰۰ بود و الان ۱۸۰۰.
سوال آخرتو دوستمون پاسخ کاملی دادند.
امروز قیمت mc371 بود 2.100.000 الماس
یجا دیگه هم 100تومن پایین تر از این میداد!
Last edited by i-like-ddd; 06-10-2010 at 21:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)