تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 1049 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اول می خواستم یه ضبط تجاری بگیرم بعد که دیدم ضبط درست و حسابی و کامل تو بازار خیلی کمه تصمیم گرفتم هزینه ی بیشتری کنم و پایونیر 70 بگیرم اما وقتی با توجه به صحبت های دوستان دیدم میشه سیستم بهتری هم داشت تصمیم گرفتم از هزینه ی چیزهای دیگه کم کنم و یه سیستم استریو خوب جمع کنم چون به موزیک خیلی علاقه بیشتری دارم تا فیلم.....................
    آقا مبارکت باشه .
    اما زود در موردش قضاوت نکن
    همونطور که رایان و پژمان گفتن چیدمان باند ها ، اکوستیک اتاق ، تنظیمات آمپ و ...... خیلی میتونه تاثیر داشته باشه . من اول که آمپ 819 رو گرفته بودم اون انتظاری که ازش داشتم رو اصلا برآورده نکرد و خیلی تو ذوقم خورد .
    اما دقیقا نزدیک 2 روز نشستم کل دفترچشو خوندم و دونه دونه تنظیمات رو تست کردم تا اون صدایی که میخواستم رو ازش گرفتم و الان کاملا راضیم . شما هم بشین سر فرصت کل دفترچشو بخون . انقدر باید با این تنظیماتش ور بری تا اون صدایی رو که میخوای بالاخره بگیری ازش .

2. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سوال من هم هست .

راهنمایی بفرمایید .
    مسلما بلوسنس خيلي با كيفيتتر وبهتر از دستگاه چيني پروويژن ميباشد
    دلايل
    1-بلوسنس داراي طراحي وتحت ليسانس اسپانيا است ولي پروويژن ساخت شركت شينزن چين ميباشد.
    2- دستگاه پروويژن كيفيت بيشتر از 850 را پشتيباني نميكند و كاملا HD نيست تصاوير HD در پروويژن اجرا نميشوند ويا اگر اجرا شود با مكثهاي زيادي همراه است ولي دستگاه بلوسنس HD را براحتي اجرا ميكند.
    3- از ويژگيهاي بلوسنس نسبت به پروويژن پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال تا حجم 2 ترا بایت بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا
    پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS با فرمت های
    AVCHD,3GP,MP4,DAT,MPG,MKV,DivX,AVI,VOB و ...

دستگاه بلوسنس تنها دستگاهيي است كه نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow را دارد
    دستگاه بلوسنس داراي ويژگي ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر ميباشدو همچنين بازگشت به تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط ، بطور همزمان (Time Shift)

تنظیم و برنامه ریزی زمان به تعداد نامحدود برای ضبط اتوماتیک برنامه های تلویزیونی و
    رادیویی مورد علاقه
    ولوازم جانبي همراه دستگاه
    لوازم جانبی همراه دستگاه:
    کابل HDMI
    کابل Scart به AV

هيچ وقت يك دستگاه چيني پروويژن را با يك دستگاه اروپايي بلوسنس مقايسه نكنيد.

http://digitaltvdvbt.--------.com/
    Last edited by behrouz2; 05-11-2010 at 22:33.

4. 5 کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

نظرتون در مورد این دو امپ از یاماها چیه ؟

RX-V667

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    RX-V767
    کد:

تو ایران گیر میاد ؟

نسبت به 608 چطورند ؟ یه جا دیدم که با ست جامو 606 یکی از این دو رو پیشنهاد داده بود

با تشکر

6. 2 کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ای داد

شک و تردیدم بیشتر شد

1/800 بدی اونوقت انطور که لازمه راضی نباشی (خودمو می گم )

-شما صدا رو از چه سورسی می گیری ؟

-تفکیک صدا چطوره ؟

-اون سیستم پارادایم و یا مارنتز مگه چقدر بود ؟

-بلندگوهای عقب با سیم هستند یا بدون سیم ؟- حداکثر فاصله قرار گیری از امپ چقدره ؟

- با این وجود هم این ست از ست rs70 بهتره ؟

با تشکر
    رفیق به نظرم باید ببینی چی می خوای از سیستمت.
    بلندگوها با سیم هستند.
    فاصله بستگی به موضع نشستنت برای فیلم دارد.

پارادایم یه جفت بلندگوی استریو 1050 بود و مارانتز هم بالای 1 بود.
    من آر اس 70 گوش ندادم ولی دوستان که گوش دادن میگن جامو بهتر است.

سلام

RX-V667

کد:
    RX-V767
    کد:
    تو ایران گیر میاد ؟

نسبت به 608 چطورند ؟ یه جا دیدم که با ست جامو 606 یکی از این دو رو پیشنهاد داده بود

با تشکر
    من گشتم نبود، حالا شاید شما پیدا کنی.

8. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون دوستان.
    من اولش بلندگوها رو دستی تنظیم کردم بعد یک مدتی با اودیسه اتوماتیکش کردم خیلی فرقی نکرد.
    توی تنظیمات و اکولیزر چکار میشه کرد که صدا گیتار برقی بالاتر بیاد؟

به نظرتون برای داشتن اکوستیک خوب باید چکار کنم؟

یه سوالی هم در مورد ووفرهای رو بلندگوهای جلویی برام پیش اومده، من الان بلندگوهام طوریه که ووفرهای پایین بلندگو روبروی هم هستند به فاصله ی 2.70 و وسط دو بلندگو هم میز تلویزیون هست.
    به نظرتون ووفرها باید رو به هم باشند یا اینکه پشت به هم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان . من كليه 237 صفحه رو جهت خير يك سينماي خانگي مناسب خواندم ( كلي زمان برد) تا سعي كنم از ارسال سوالات تكراري جلوگيري كنم . با اينحال چند تا سوال و پيشنهاد دارم كه بمرور طرح ميكنم.
    اول اينكه چون تلويزيون من پاناسونيك بود سعي داشتم كه سيماي خانگي نيز از هيمن مارك باشه . كه با ارائه توضيحات دوستان لزومي نداره . مضاف بر اينكه ظاهرا امپ هاي جدي كنترل از راه دورهاشون به گونه اي است كه مي شه چند وسيله ديگ رو هم كنترل كرد كه اين كا رو راحت ميكنه .
    چون قصد دارم دور و بر 1،200 يا كمي بيشتر خرج كنم به سيستم جداگانه مانند همين مدل هايي كه دوستان ميگن فكر خواهيم كرد .
    من يك سيستم تقريبا حرفه اي توي تعدادي از نمايندگي هاي پاناسونيك ديدم و صداش رو شنيدم كه دوستان درمورد اون صحبتي نكردن و اون هم اين سيستم هست :
    1- امپلي panasonic bx500
    کد:
    کد:
    2- ساب قويPanasonic SB-WA 1000
    http://cgi.ebay.co.uk/PANASONIC-SB-WA1000-,-SUBWOOFER_W0QQitemZ300447919625QQcmdZViewItem?rvr_ id=162388177967&query=ciao&fitem=300447919625&link in_id={linkin_id}&mt_id=777&kw=ciao
    3- تعداد 4 عدد بلند گوي پايه دار با تفكيك مناسب
    Panasonic KIT-SB-TP1000

http://www.computeruniverse.net/products/e90210254/panasonic-kit-sb-tp1000.asp

اين سيستم رو روي هم 1ميليلون و 400 هزار تومان ميدهند . من صداش رو شنيدم . بنظم صداي خيلي خوبي داره .ولي چون در مقايسه با ست بلندگوهاي جامو426 يا 606 و امپ 820 پايونير نشنيدم ، نميتونم قضاوت كنم.
    حالا كه دوستان زيادي مثل اقاي رايان يا پژمان صداي اون بلند گو ها رو شنيدن ، اگر زحمتي براشون نيست و گذرشون به يكي از نمايندگي پاناسوينك افتاد يك تست صدايي از اين بگيرن ، شايد بشه فهميد خريد اين ست به ارزش 1،400 مناسب هست يا نه .
    اگرم بشه با خوندن همين اطلاعات از همين الان ضاوت كر كه چه بهتر.
    منتظر نظر دوستان هستم. سوالا بعدي رو توي ساير مراحل ميگم. باتشكر

Last edited by mohammad_55; 03-11-2010 at 20:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

RX-V667

کد:
    RX-V767
    کد:
    تو ایران گیر میاد ؟

با تشکر
    RX-V 663 موجوده و قیمتش 780 تومنه... قابلیت و کیفیت خوبی هم داره... در مورد مشخصات هم می تونی یه سرچ کنی اگه خواستت رو برآورده کرد بری سراغ تست حضوری. (کلا یاماها اگه تا حدود 2 یا کمی کمتر هزینه کنید می تونید صدای خوب و نرمی بگیرید)

12. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    نظرتون راجع به HT-C455 چيه؟ الان سامسونگ اين مدل رو روي تلويزيون هاش ميده به قيمت 210 هزار تومان. قيمتش بدون تلويزيون 350 تومنه. آيا مي ارزه؟ تا 500 چه برندها و مدل هايي رو پيشنهاد ميكنيد؟
    با تشكر.

داره خودمونی میشه ali_ir_bsd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

جناب behrouz2

ممنون از راهنمایی شما .

لطف فرمودید .

پس شد بلوسنس .

موفق باشید .

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون دوستان.
    من اولش بلندگوها رو دستی تنظیم کردم بعد یک مدتی با اودیسه اتوماتیکش کردم خیلی فرقی نکرد.
    توی تنظیمات و اکولیزر چکار میشه کرد که صدا گیتار برقی بالاتر بیاد؟

به نظرتون برای داشتن اکوستیک خوب باید چکار کنم؟

یه سوالی هم در مورد ووفرهای رو بلندگوهای جلویی برام پیش اومده، من الان بلندگوهام طوریه که ووفرهای پایین بلندگو روبروی هم هستند به فاصله ی 2.70 و وسط دو بلندگو هم میز تلویزیون هست.
    به نظرتون ووفرها باید رو به هم باشند یا اینکه پشت به هم؟
    برای صدای گیتار برقی از اکولایزر پیش فرض استفاده کن و اون رو روی rock تنظیم کن.فکر کنم از همه حالت ها بهتر باشه.
    آکوستیک که بحث بسیار پیچیده ای داره و از حوصله تاپیک خارجه ولی اگر خیلی علاقه داری یه سر به وبلاگ جناب برزین بزن و بحث آکوستیک ایشون رو مطالعه کن.
    ووفرهای هم به نظرم باید به سمت تو باشه ولی شما امتحان کن ببین با توجه به فضای آکوستیک اتاقتان چجوری بهتر جواب میگیری.

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

سلام دوستان.
    نظرتون راجع به HT-C455 چيه؟ الان سامسونگ اين مدل رو روي تلويزيون هاش ميده به قيمت 210 هزار تومان. قيمتش بدون تلويزيون 350 تومنه. آيا مي ارزه؟ تا 500 چه برندها و مدل هايي رو پيشنهاد ميكنيد؟
    با تشكر.
    دوست عزیز در مورد سینماهای سامسونگ چندین سری در تاپیک بحث شده اگر یه سرچی کنید مطمئنا جوابتون رو میگیرید.کلا سینماهای سامسونگ زیاد توصیه نمیشه.شما باید صداش رو گوش کنید ببینید با سلیقتون سازگار هست یا نه.اگر با سلیقتون سازگار بود میتونه گزینه خوبی برای خرید باشه.
    زیر 500 تومن در حال حاضر بهترین گزینه به نظرم 787 پایونیر هست.

16. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •