تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 481 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان تا حالا کسی برنامه ADOBE FLASH LITE V4.01.1 رو ویواز نصب کرده
    من ساین هم کردم ولی ارورر عجیبی میده!!!!
    -----------------------
    برنامه OpenLicenser چطور ؟؟؟ این برنامه اصلا کارایش چیه و چرا موقع نصب ارورر میده!!!
    ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه amir_olympia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    چند تا سوال داشتم
    1.از طریق کامپیوتر فیلم ها و موزیکها و عکسها رو فولدر بندی و مرتب کردم ولی تو خود گوشی تمام فیلم ها تو یه قسمته یا عکس و موزیک هم همینطور.ولی تو قسمت file mgr درسته ولی هر عکسی رو میخوای ببینی باید دوباره برگردی صفحه قبل.میشه این مشکل رو حل کرد؟
    2.میخوام فایلهای اضافه گوشی رو پاک کنم.مثلا تو رم گوشی تو قسمت private اینها چیه؟اگه پاک شه مشکل داره؟یا تو پوشه resource و sys و system
    3.خط من ثابته 0912 - از gps میتونم استفاده کنم؟چون به اینترنت وصل نیستم؟
    4.لطفا این قسمت رو کلا پاک کنید و مطالب رو به روز رسانی کنید چون این قسمت خیلی شلوغه.239 صفحه شده.لطفا پست های اضافی رو پاک کنید.

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه
    یه مشکل پیدا کردم با این دلربا !!
    جدیدا بالای صفحه نمایش گوشی سمت راست دقیقا روی نماد باطری یه مستطیل بنفش رنگ میاد و یه عدد توش نوشته شده(22.21) و دائما تغییر می کنه !!
    بعضی وقتام یه صدای BEEP میده که قبلا نمی داد!!
    از همه مهمتر اینکه فایلهای صوتی و تصویری رو 2 ثانیه اولش رو پخش می کنه و بعد پیغام میده could not play file !!

کمک !!!

راستی یه سوالم داشتم این SPB.Mobile.Shell رو چه جووری میشه Disable کرد؟!!
    اون اعداد باید از برنامه ای باشه که نصب کردید... دنبال علت توی برنامه هاتون باشین
    کلا چیزای عجیبی مطرح کردین. حتما فایل هاتون آسیب دیده هستن یا فرمت درستی ندارن یا...

برای غیرفعال کردن SPB برید به ستینگش و از منو exit shell رو انتخاب کنید

با سلام خدمت اساتید
    چند تا سوال داشتم
    1.از طریق کامپیوتر فیلم ها و موزیکها و عکسها رو فولدر بندی و مرتب کردم ولی تو خود گوشی تمام فیلم ها تو یه قسمته یا عکس و موزیک هم همینطور.ولی تو قسمت file mgr درسته ولی هر عکسی رو میخوای ببینی باید دوباره برگردی صفحه قبل.میشه این مشکل رو حل کرد؟
    2.میخوام فایلهای اضافه گوشی رو پاک کنم.مثلا تو رم گوشی تو قسمت private اینها چیه؟اگه پاک شه مشکل داره؟یا تو پوشه resource و sys و system
    3.خط من ثابته 0912 - از gps میتونم استفاده کنم؟چون به اینترنت وصل نیستم؟
    4.لطفا این قسمت رو کلا پاک کنید و مطالب رو به روز رسانی کنید چون این قسمت خیلی شلوغه.239 صفحه شده.لطفا پست های اضافی رو پاک کنید.

1- اینکه فایلهای همنوع یکجا هستن توی سیمبیانها نمیشه کاریش کرد. ولی با برنامه های جانبی چرا...مثلا برای گالری از یه برنامه دیگه استفاده کنین یا...
    تو فایل منیجر هم راهی نیست و مرور نواری، مختص گالری هست و مرورگر گالری در هوم اسکرین

2- اگه اونها رو پاک کنین یعنی گوشی رو به فنا دادین... شما مگه میتونین فولدر ویندوز یا programs رو تو کامپیوتر پاک کنین؟ اینم مثل اون... تازه خیلیاشم اصلا زورکی پاک نمیشه...

3- GPS یه تراشه مجزا داره که مستقل از اینترنت میتونه کار بکنه. گرچه کنار هم امکانات بیشتری فراهم میکنن...

4- به یک بیکار مطلق برای اینکار نیازمندیم...

من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر جانبدارانه از یه مارک یا یه محصول بی جهت سعی میکنن دفاع کنن گویا اینکه اونجا سهام دار یا .. بگذریم ..

بنده خودم این گوشی رو دارم حدود یک ماهه خریدمش و ازش خیلی هم راضیم و بنظرم جزو شاهکارهای سونی هستش شیک سبک و خوش دست اما

اون مورد اول رو من چون خدمات کامپیوتری دارم زیاد باهاش کلنجار رفتم و روی چند تا از ویواز های دیگه هم تست کردم نتیجه همونی هست که گفتم فایل های بالای 1 مگ رو بسیار بسیار کند نصب میکنه مثال واضحش همین برنامه Ovi Maps 3.01 نوکیاست یا تم های سنگین تم ساز معروف Pizero .
    دوستان میتونن اینو روی یه مدل نوکیا نصب کنن زمان رو بگیرن و مقایسه کنن با ویواز بشدت اختلاف وجود داره

اما در مورد ایراد دومی ظاهرا حق با شماست و ایراد مربوط به سیمبیانه
    و اون رو روی یه 5530 هم تست کردم همین ایراد رو داشت

اما در مورد نصب برنامه (منظور من زمان آماده سازی برای نصب یا همون اکستراکت کردن جهت نصب هستش) بشــــــــــــــــدت با شما مخالفم و حیف که با این پردازنده قدرتمند با این افتضاحی برنامه نصب میشه .

کماکان منتظر ارائه راهکار از طرف دوستان هستــم .
    بنده سهامدار SE نیستم، یک دهه هم نوکیا استفاده کردم، پس طرفدارش هم نیستم. فقط میگم وقتی اطلاع ندارید رو تصمیم کسایی که پست شما رو میخونن تاثیر نادرست نزارین. هر جنسی چه خوب و چه بد نیاز داره که واقعیتها در موردش گفته بشه نه احساسات و برداشت های شخصی...
    شما که اینطور محکم حرف میزنین بهتر نیست اول گوشی های دیگه رو هم تست کنین و بعد نظر بدین؟
    اولیش که دوستان دیگه هم نظر دادن... رجوع بشه...
    دومیش هم که خودتون دیدین درست نبوده...

ترتیب نمایش sms ها اشکال کاری نیست، خاصیت اونه و هیچ راهی نداره. مگر بعد از هــک ویواز در آینده، فیرمویرهای دستکاری شده ای براش بیاد که بازم بعیده کسی به این مساله اهمیتی بده و تو دستکاریش لحاظ کنه...

اینها طرفداری یا سهامداری نبود، فقط تصحیح بود... مغالطه کاری نشه لطفا...

در مورد ارسال نامه به SE هم که یکی از دوستان تو پروفایلم فرموده بودند چشم، حتما اقدام میکنم و نتیجش رو همینجا عرض میکنم
    فقط ایکاش تعداد بیشتری اقدام بکنن تا شاید تاثیر گذار باشه
    Last edited by payam20; 01-10-2010 at 17:41.

4. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farzadart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

payam20 :
    اون اعداد باید از برنامه ای باشه که نصب کردید... دنبال علت توی برنامه هاتون باشین
    کلا چیزای عجیبی مطرح کردین. حتما فایل هاتون آسیب دیده هستن یا فرمت درستی ندارن یا...
    مرسی پیام جان ، اما تازگی برنامه جدیدی نصب نکرده بودم غیر از همین SPB.Mobile.Shell
    ایراد از اونجا شروع شد که یه سیم کارت پیدا کردم خواستم بزارم تو گوشیم که شماره ای ، ردی، چیزی از صاحبش پیدا کنم که اولین باری که گوشی رو با اون سیم کارت روشن کردم این حالت پیش اومد!
    خود سیم کارت هم مشکل داشت و اصلا ارتباط برقرار نمی کرد.
    خلاصه امروز صبح زدم به PC فریمور گوشی رو دوباره نصب کردم ( با کمال تعجب در کمتر از 10 دقیقه کامل نصب شد، مثل اینکه فایلهای دانلودی رو تو خودش نگه میداره !) بعد از اون دیگه خبری از اون مستطیل بنفش و صدای BEEP نشد خدا رو شکر!
    فقط همیشه که آپدیت می کردم فایلهای نصبیم از بین نمی رفت این بار همشون به فنا رفتن حالا هم هرچی می خوام دوباره نصبشون کنم پیغام خطا میده !! ( مخصوصا لنگه این ADOBE READER هستم ) راه حلی هست که فایلهای مازاد و بلا استفاده رو پاک کنم ؟
    دوربینم هم قبلا مشکلی نداشت تو SAVE کردن عکسا ولی الان به اون مشکل دوستان مبتلا شدم که پیغام میده مموری فول هست و نمی تونه فایل رو ذخیره کنه !!

نتیجه اخلاقی اینکه اگه سیم کارت پیدا کردین بیخیالش بشین ، چه اینکه بخاین صاحبش رو پیدا کنین چه خدایی نکرده استفاده نا بجا ازش بکنین !!

6. این کاربر از farzadart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته یه مورد رو هم بگم.
    یه سری از SPB های مود شده هستن که با نصبشون گوشی مشکل پیدا میکنه. حتی من عدم فوکوس دوربین رو هم دیدم...
    ولی شما که فلش کردین خوشبختانه حل شده... درسته فایلها میمونن تو سیستم...

احتمالا شما factory reset رو موقع فلش کردن انتخاب کردین که همه چی پاک شده.
    در ضمن ادوب ریدر رو از اینجا بگیرین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این فایل رو برای ساین کردن:
    کد:
    و با روش گفته شده تو این پست:
    کد:
    ساین کنید و تمام...

اگر مشکلی بود بفرمائین
    موفق باشید

8. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

دوستان تا حالا کسی برنامه ADOBE FLASH LITE V4.01.1 رو ویواز نصب کرده
    من ساین هم کردم ولی ارورر عجیبی میده!!!!
    -----------------------
    برنامه OpenLicenser چطور ؟؟؟ این برنامه اصلا کارایش چیه و چرا موقع نصب ارورر میده!!!
    ؟؟؟؟
    بله
    نصب نمیشه
    منم خواستم نصب کنم اروری که میده مربوط به اینه که میگه
    فلش پلر یه برنامه از پیش نصب شده است و فابل تغییر نیست
    من خودم یه فایل داشتم که فقط با فلش پلیر 10 اجرا میشد
    متاسفانه نتونستم اجراش کنم

10. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه هم‌وطن تو فروم رسمی سونی‌اریکسون، می‌گه ورژن قبلی فرمویر ویواز رو با helloox2 هـک کردم، ولی بعد از آپدیت هـک نمی‌شه.
    کسی بود یا هست که این کار رو کرده باشه؟ (ویواز رو هـک کرده باشه؟)

12. این کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا تا حالا کسی رمه 8 گیگ عوض کرده ببینه بعد عوض کردن هم مشکل ارورری که هر از چند گاهی بعد عکس گرفتن میگه حافظه پر شده برطرف میشه؟؟؟آخه من فکر میکنم مشکل از رم باشه که زیادی چینیه...
    راستی راهی وجود نداره که محل ذخیره عکسهای گرفته شده در حافظه گوشی رو تغییر داد؟؟؟
    Last edited by roozi-666; 02-10-2010 at 00:00.

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه قوي براي تعيين چندين آلارم به صورت مجزا (Best Alarm- cracked)

کد:
    کد:

15. این کاربر از omid.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

یه هم‌وطن تو فروم رسمی سونی‌اریکسون، می‌گه ورژن قبلی فرمویر ویواز رو با helloox2 هـک کردم، ولی بعد از آپدیت هـک نمی‌شه.
    کسی بود یا هست که این کار رو کرده باشه؟ (ویواز رو هـک کرده باشه؟)
    مال من فریمور قبلیه !
    یه امتحانی میکنم همینجا خبرشو میدم !

..............................

نه -- نمیشه !
    توی آنپکینگ میمونه !
    Last edited by Vallio; 02-10-2010 at 11:20.

17. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •