تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 428 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی پیدا میشه این udk اخرین ورژن ش رو برام پست کنه هزینش هم با خودم (برای این از سایت ها نمیخرم که اونا 6000 تومن میگیرن که 3-4 ساعت فیلم اموزشی رایگان داره گرون میدن)

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

یکی پیدا میشه این udk اخرین ورژن ش رو برام پست کنه هزینش هم با خودم (برای این از سایت ها نمیخرم که اونا 6000 تومن میگیرن که 3-4 ساعت فیلم اموزشی رایگان داره گرون میدن)
    سلام
    من این ورژن UDKInstall-2011-01-BETA v رو دارم یکی مونده به آخری اگه اشتباه نکنمخواستی واست پست می کنم
    میشه یه نفر تو یه آموزش کوتاه بگه کلا چطوری کد رو کامپیل میشه کرد ؟
    خوب امیر رضا جان بعد از اینکه کلاس رو نوشتی و در پوشه مخصوص به خودش گذاشتی با Unreal Frontend کامپایل میشه نمیدونم منظورتون همین هست یا نه!!اگه nFringe هم رو ویژوال استیدو نصب باشه فکر کنم کد همونجا کامپایل میشه این چیزای بود که من میدونستمتخصصی ترش رو اساتید جواب میدن
    Last edited by aliscan; 23-02-2011 at 17:54.

3. 3 کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

دوستان کسی راحع به Latent functions چیزی می دونه؟
    من تو این کدم این ارورو می خورم
    state IDLE
    {
    function hear()
    {
    if(VSize(Noise.Location-Pawn.Location)<SuperDist*3)
    {
    if (ActorReachable(Noise))
    {
    MoveToward(Noise,Noise);
    }
    }
    }
    }

MoveToward is not allowed here
    این به خاطره اینه که کدم تو یه state هستش

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

ok میزنم یه ارور دیگه میاد .... الان مثل اینکه درست شده ! هر وقت دوباره اینطوری شد از ارورش شات میگیرم.
    ممنون

یه سوال دیگه :

میشه یه نفر تو یه آموزش کوتاه بگه کلا چطوری کد رو کامپیل میشه کرد ؟
    فرض کنید ما تو ویژوآل استدیو یه کد نوشتیم ( مثلا یه ترایگر) خوب تنظیمات ویژوآل استدیو هم انجام دادیم ، همه چیز آمادست باید چیکار کنیم کدمون تو مرحله ی مورد نظر اجرا بشه ؟؟

بازم ممنون !
    امیدوارم منظ.ر سوالتو خوب فهمیده باشم
    امیر رضا جان برای کامپایل کد اینجا رو ببین هر چند تمیز کار نکرده ولی خوبه اگه وقت شه یه آموزش تصویری از تمیزش می ذارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    یه خبر خوندم واسم جالب بود گفتم اینجا هم بزارم
    اپیک تخفیف داد

مرز پرداخت حق امتیاز به اپیک گیمز 10 برابر بیش تر شد

مارک رین، نایت رییس استودیوی اپیک که بسته ی بازی سازی رایگان UDK را عرضه کرده است اعلام کرد سازنده های مستقل حالا تا سقف 50 هزار دلار از پرداخت حق امتیاز معاف هستند.

کسانی که از UDK استفاده می کنند اگر بخواهند بازی شان را در بازار های جهانی توزیع کنند و درآمدشان از یک مقدار مشخص بالا برود، باید حق امتیاز آن را به اپیک بپردازند. این مرز قبلا 5000 دلار بود. یعنی اگر یک استودیوی مستقل به صورت رایگان از UDK استفاده می کرد و بازی اش را در بازار به فروش می رساند، اگر درآمدش از 5 هزار دلار بیش تر می شد باید درصدی از آن را به اپیک می پرداخت.

مارک رین امروز اعلام کرد این استودیو برای رفاه حال بازی سازهای مستقل، این مبلغ را ده برابر افزایش داده و حالا تا مزر 50 هزار دلار درآمد، استودیوها لازم نیست حق امتیاز به اپیک بدهند. این خبر برای بازی سازهای مستقل و کسانی که علاقه دارند با UDK بازی بسازند و کپی رایت را رعایت کنند خبر بسیار خوبی است.

استودیوی اپیک به این شهرت دارد که با کاربرها و مشتری هایش رابطه ی متقابل خوبی دارد و سعی می کند به حرف آن ها گوش کند. به گفته ی مارک رین این کار برای کمک به بازی سازهای تازه کار انجام شده که ایده های خوبی دارند و کارهای قابل توجهی با UDK انجام داده اند اما هنوز وضعیت مالی شان آن قدر خوب نیست که بتوانند در بازار جدی رقابت کنند.

مارک رین همچنین توضیح داد که درصدی که اپیک بابت حق امتیاز از بازی سازها می گیرد که نزدیک 30 درصد است، بر اساس مبلغ درآمد خالص از بازی حساب می شود نه مبلغ فروش بازی در خرده فروشی ها. مبلغ درآمد خالص مبلغی است که پس از کم شدن سهم فروشنده ها و توزیع کننده ها از قیمت خرده فروشی بازی به شرکت سازنده می رسد.
    منبع:دنیای بازی

8. 13 کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه VGS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    یه خبر خوندم واسم جالب بود گفتم اینجا هم بزارم
    اپیک تخفیف داد

مرز پرداخت حق امتیاز به اپیک گیمز 10 برابر بیش تر شد

مارک رین، نایت رییس استودیوی اپیک که بسته ی بازی سازی رایگان UDK را عرضه کرده است اعلام کرد سازنده های مستقل حالا تا سقف 50 هزار دلار از پرداخت حق امتیاز معاف هستند.

کسانی که از UDK استفاده می کنند اگر بخواهند بازی شان را در بازار های جهانی توزیع کنند و درآمدشان از یک مقدار مشخص بالا برود، باید حق امتیاز آن را به اپیک بپردازند. این مرز قبلا 5000 دلار بود. یعنی اگر یک استودیوی مستقل به صورت رایگان از UDK استفاده می کرد و بازی اش را در بازار به فروش می رساند، اگر درآمدش از 5 هزار دلار بیش تر می شد باید درصدی از آن را به اپیک می پرداخت.

مارک رین امروز اعلام کرد این استودیو برای رفاه حال بازی سازهای مستقل، این مبلغ را ده برابر افزایش داده و حالا تا مزر 50 هزار دلار درآمد، استودیوها لازم نیست حق امتیاز به اپیک بدهند. این خبر برای بازی سازهای مستقل و کسانی که علاقه دارند با UDK بازی بسازند و کپی رایت را رعایت کنند خبر بسیار خوبی است.

استودیوی اپیک به این شهرت دارد که با کاربرها و مشتری هایش رابطه ی متقابل خوبی دارد و سعی می کند به حرف آن ها گوش کند. به گفته ی مارک رین این کار برای کمک به بازی سازهای تازه کار انجام شده که ایده های خوبی دارند و کارهای قابل توجهی با UDK انجام داده اند اما هنوز وضعیت مالی شان آن قدر خوب نیست که بتوانند در بازار جدی رقابت کنند.

مارک رین همچنین توضیح داد که درصدی که اپیک بابت حق امتیاز از بازی سازها می گیرد که نزدیک 30 درصد است، بر اساس مبلغ درآمد خالص از بازی حساب می شود نه مبلغ فروش بازی در خرده فروشی ها. مبلغ درآمد خالص مبلغی است که پس از کم شدن سهم فروشنده ها و توزیع کننده ها از قیمت خرده فروشی بازی به شرکت سازنده می رسد.
    منبع:دنیای بازی
    سلام ممنون از خبر ولی می تونستی منبع را بزنی پی سی ورلد خودمون چون تو تاپیک صفحه ی قبل من انگلیشش را گذاشتم فک کنم کسی حال ترجمه نداشت ممنون از خبرتون.

10. 4 کاربر از VGS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سلام

راستش این جور اشکالات که شایع نیس و خیلی کم پیش میاد، تنها راه پیدا کردنش آزمون و خطاست. باید هر چیزی که به نظرت میاد رو تست کنی. البته می دونم پیچیدست ولی چاره ای نیس.

اینجا من چنتا از محتمل ترین حالات شما رو می گم. اینا رو به ترتیب چک کن خبر بده. (یدت باشه، بعد هر تغییر یه ریست بکن، نصب رو تست کن، نشد برو تست بعد)

خب قدم صفرم ، تاریخ سیستمت اشتباهه. درستش کن. شاید برنخورده باشی ولی همین مشکل به ظاهر ساده گاها ارورایی نشون آدم می ده که شاخ در میاری.

اول از همه مطمئن شو که فایل درست دانلود شده. که با توجه به ثبات بالای خطوط! احتمالش هم میره مشکل از اینجا باشه. برای این کار از MD5 فایل استفاده کن. ظرف چند ثانیه بهت میگه فایل ناقصه یا نه. (پست قبلیم رو بخون)

مورد دوم حجم ویچوال مموری ویندوزت هست. که ببین چه قدر تعریف شده و زمان نصب چقدرش خالی هست.

مورد سوم هم که جدیدا زیاد پیش میاد موقع نصب برنامه های بزرگ، خرابی رم هست. رمی که معیوب باشه، باید خیلی خوش شانس باشی که کلا از کار بیافته، اگه نه معمولا (اکثرا مشخص نمی شه) نیم سوز می شه (مثلا فقط یکی از آیسی هاش خراب می شه) و توی کار های سنگین خودشو نشون میده. این مورد هم خوشبختانه راه چک کردنش سادست. باید با یه نرم افزار تحت داس رم ها رو جدا جدا اسکن کنی. اگه به این حالت رسیدی و نمی دونستی چطوری، بپرس.

و مورد چهارم درایورت هست که تو مشخصاتی که زدی، خیلی قدیمیه. اگه تا الان حل نشده، درایور آخر رو از انویدیا دانلود کن. یه Restore Point از ویندوزت بگیر، درایور رو نصب کن، ریست و تست کن. اگه نشد دقیقا همین روند رو با درایور ورژن 196.21 انجام بده (که تو آرشیو درایور های انویدیا برای دانلود هست).

بازم هست. اینا رو تست کن و خبر بده. هر چند همون طور که گفتم نمی تونی صد در صد مطمئن باشی مشکل از چیه و یا حتی اینکه حل می شه.

درضمن بگو که دقیقا چه بیلدی رو می خوای نصب کنی(البته فکر کنم همون فوریه 2011 باشه)؟ و اینکه آخرین بیلدی که بدون مشکل نصب کردی و کار می کنه چیه؟

البته من معلوم نیس باز کی بیام ولی خب در هر صورت شما لازمه این تستارو اول بکنی.

پس تا بعد.
    سلام
    من سه بار تا حالا این ورژن رو دانلود کردم ولی درست نشده.
    همه ی موارد بالایی رو که شما گفتی رو انجام دادم ولی هیچ کدوم عمل نکرد.
    حالا چیکار کنم؟

12. این کاربر از mehrandinio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال دارم :

در صورتی که از نسخه رایگان استفاده کنم Unreal چه محدودیتی داره ؟ آیا میشه بازی هایی رو که با نسخه رایگان ساختم بفروشم ؟

متشکرم

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب UDK که یه سری امکانات انجین اصلی رو داره نداره ولی هر سری که آپدیت میشه موارد بیشتری رو بهش اضافه میکنن که تازه همین الانش هم خیلی خفنه و دست بچه بدی بازی میسازه با گرافیک Gears of War (این آخرش یه ذره اغراق داشت)
    در ضمن شما میتونید اینجا شرایط بازی بیرون دادن رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی متشکرم
    پس ظاهرا تا ۹۹ لار ندی نمی تونی بازی که ساختی رو بفروشی که اونم به نظر میاد به ایرانی نمیفروشن. درسته ؟

در ضمن ... چه امکاناتیش کمتره ؟ حتما باید بازی که می سازی به سبک Unreal Tournoment باشه یا هر جور بازی می شه با UDK ساخت ؟ مثلا می تونم بازی مثل تتریس براش بسازم ؟
    با چه زبان برنامه نویسی میشه براش برنامه نوشت ؟

خیلی متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •