دوست عزیز فکر کنم این تفاوت ها که شما نشون دادین بخاطر دوگانه سوز بودن موتور اولی و بنزینی بودن موتور در عکس دومی هست.
دوست عزیز فکر کنم این تفاوت ها که شما نشون دادین بخاطر دوگانه سوز بودن موتور اولی و بنزینی بودن موتور در عکس دومی هست.
سلام
یکی از دوستام در حدود 30 تومن میخواد ماشین بگیره
بین 405slx و سمند دوگانه مونده
دوستان به نظرتون کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
برتری هر کدوم رو نسبت به اون یکی رو هم بگید
و معایبشون
ممنون
سلام.پوریا خان نظری ندارین؟ و دوستان دیگه البته.ممنون میشم..
از عکسی که دوستمون قرار دادن استفاده میکنم و یه سوال رو مطرح میکنم:
اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم چیه اسمش؟یه صدای خر وخر از داخلش میاد هر 4 ثانیه حدودا.علتش چیه؟
![]()
Last edited by mehdi_halla; 18-05-2014 at 06:51.
کدم عکس؟
کدوم قسمت آبی؟
سلام. من امروز واسه اولین بار بنزین زدم!
جوگیر شدم گفتم تا جایی که میخوره پر کنم! 67 لیتر (60 +7 لیتر) پر کرد! بعدا فهمیدم کلاه سرم رفته چون باک سمند 66 لیتر بیشتر نیست!)) :| امان از این...
بگذریم
من هوس کردم برم گیج روغن ها رو چک کنم ببینم چی به چیه، فقط گیچ روغن موتور که همون جلو بود رو یافتم! میشه یه آدرس دهی کنین بتونم بقیه گیج ها رو پیدا کنم؟
راستی گفتن نداره ولی سمند EF7 بنزینی!
ممنون و سپاسگذار
در مورد انتخاب بین این دو تا فعلا حرفی نزنیم، ولی به دوستتون پیشنهاد میکنم اگه سمند EF7 می خره نوع بنزینیشو بخره. دلایلش:
1: نوع بنزینی مصرفش از نوع گاز سوز حدود صدی 1 لیتر کمتره.
2: گرچه به نظر می رسه خرابی های این موتور خیلی کمتر شده، اما بازم بد نیست ریسک نکنید و نوع بنزینیشو بخرین. از همون موقع هم نوع بنزینی مشکلات سوختن واشر سر سیلندر و غیره براش خیلی کمتر بود.
3: بعضی موارد پیش اومده که نوع گاز سوز بعد از یه مدت شروع کنه به سر و صدای شدید.
4: تمام اون ها به کنار، نوع بنزینی ارزون تر هم هست.
5: شاید بگین خوب با چند بار گاز زدن این تفاوت قیمت جبران میشه. یه سری تست کردن دیدن در کل گاز سوز ها هزینه ی بیشتری برای سوخت می پردازن (راستش خیلی تستشون دقیق نبود. بنابراین ممکنه این مورد درست نباشه.)
در مورد بعدی باید حواس دوستتون به این موارد جمع باشه:
1: سمند امنیتش بیشتر از 405 هست. (بدنه ی قطور تر و یکپارچه تر، وزن بیشتر و در نتیجه تعادل بیشتر)
2: اگه موتور ها یکی باشن سمند مصرفش بیشتر هست (به خاطر وزن بیشترش)
3: اگه EF7 بگیرن احتمال کمبود قطعات و مکانیک خبره خصوصا تو شهرستان ها هست.
با توجه به نساز هاتون میتونید انتخاب کنید.
سلام بر اساتید عزیز میدونم شاید این مطلب به این تاپیک مربوط نشه ولی اگه ممکنه بنده را درخصوص مطلب پایین راهنمایی کنید.
آیا منظور از این مطلب اینه که خدمات بیمه بدنه ای که کارت طلایی انجام میداد دیگه انجام نمیده؟ پس اگه اینطوری باشه اون پولی که از ما بابت کارت طلایی گرفتن چی میشه؟ اصلا اون مجوزی که تو این نوشته گفته باید از بیمه مرکزی بگیریم ، کی و چطوری باید بگیریم؟
(خدمات كارت طلايي امداد خودرو بدون مجوز بيمه مركزي غيرقانوني است خدمات كارت طلايي شركت امداد خودرو از مصاديق بارز پوشش هاي بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل بوده و ارائه آن بدون اخذ مجوز از بيمه مركزي غيرقانوني و ممنوع است. به گزارش اداره كل روابط عمومي بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران، شوراي عالي بيمه در پاسخ به استعلام بيمه مركزي مبني بر اينكه آيا فعاليت شركت امداد خودرو ايران در زمينه خسارت تصادفات، سوانح و حوادث و سرقت خودرو به مشتركين داراي كارت طلايي، فعاليت بيمه گري محسوب مي شود؟ اعلام كرد: "خدمات اين شركت كه با دريافت وجه در قالب كارت طلايي انجام مي شود طبق قانون عمليات بيمه اي به حساب مي آيد و اين خدمات از مصاديق بارزپوشش هاي بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل بوده و ارائه آن بدون اخذ مجوز از بيمه مركزي غيرقانوني و ممنوع است.
بر اساس اين گزارش، اين ممنوعيت شامل خدمات دوره تضمين(گارانتي) كه طبق قانون بر عهده خودروسازان است، نمي شود.)
سلام بر اساتید عزیز میدونم شاید این مطلب به این تاپیک مربوط نشه ولی اگه ممکنه بنده را درخصوص مطلب پایین راهنمایی کنید.
آیا منظور از این مطلب اینه که خدمات بیمه بدنه ای که کارت طلایی انجام میداد دیگه انجام نمیده؟ پس اگه اینطوری باشه اون پولی که از ما بابت کارت طلایی گرفتن چی میشه؟ اصلا اون مجوزی که تو این نوشته گفته باید از بیمه مرکزی بگیریم ، کی و چطوری باید بگیریم؟
(خدمات كارت طلايي امداد خودرو بدون مجوز بيمه مركزي غيرقانوني است خدمات كارت طلايي شركت امداد خودرو از مصاديق بارز پوشش هاي بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل بوده و ارائه آن بدون اخذ مجوز از بيمه مركزي غيرقانوني و ممنوع است. به گزارش اداره كل روابط عمومي بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران، شوراي عالي بيمه در پاسخ به استعلام بيمه مركزي مبني بر اينكه آيا فعاليت شركت امداد خودرو ايران در زمينه خسارت تصادفات، سوانح و حوادث و سرقت خودرو به مشتركين داراي كارت طلايي، فعاليت بيمه گري محسوب مي شود؟ اعلام كرد: "خدمات اين شركت كه با دريافت وجه در قالب كارت طلايي انجام مي شود طبق قانون عمليات بيمه اي به حساب مي آيد و اين خدمات از مصاديق بارزپوشش هاي بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل بوده و ارائه آن بدون اخذ مجوز از بيمه مركزي غيرقانوني و ممنوع است.
بر اساس اين گزارش، اين ممنوعيت شامل خدمات دوره تضمين(گارانتي) كه طبق قانون بر عهده خودروسازان است، نمي شود.)
دوستان ماشین سمند ef7 هنوز 500 کیلومتر کارنکرده جالبه دور موتورش به از روی 3 هزار پایین تر نمیاد وقتی ماشین روشن میشه روی 4 هزار میره ( یعنی همیشه 3 هزار اضافه نشون میده )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)