تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 472 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

من سمند ef7 پایه گاز سوز گرفتم مدل 88. یعنی میشه ماشین 5 سال. ماشین را پیش 5 تا مکانیک و خود ایران خودرو بردم که چکاب کامل بکنن. و گفتن هیچ مشکلی نداره و موتور ماشین تو این مدت یه بار هم
    تعمیر نشده.
    شتاب این ماشین فوق العاده بالاست(گاز و بنزین هم فرقی نمیکنه).
    امکاناتی که موتور این ماشین داره خودروهای همردش ندارن.
    از جمله :

توربو شارژ
    خنک کننده روغن
    تسمه سفت کن اتومات
    زمان بندی متغیر سوپاپ ها
    بسیار کم صدا
    و از همه مهمتر پایه گاز سوز (نه اینکه موتور بنزینی را بیارن با گاز باسماتری کنن) هست.

و حدود یه ماه و نیم هم که دسمته واقعا فوق العاده بوده و فکر هم نمیکنم به زودی ها بخوام عوض کنم ماشینو.

البته من از خود ایران خودرو که پرسیدم گفتن مدل های 87 و 88 طراحی آلمان هست و گفت تا حالا نشده یه بار مدل 87 و 88 بیارن برای تعمیر موتور.از 88 یا 89 به بعد میگفت ایران خودش
    دیگه میزنه و خرابی موتور خیلی زیاده.

تفاوت مدل های 87و 88 - تصویر اول - با مدل های بالا - تصویر دوم - هم تو تصاویر زیر معلومه :

دوست عزیز فکر کنم این تفاوت ها که شما نشون دادین بخاطر دوگانه سوز بودن موتور اولی و بنزینی بودن موتور در عکس دومی هست.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام در حدود 30 تومن میخواد ماشین بگیره
    بین 405slx و سمند دوگانه مونده
    دوستان به نظرتون کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
    برتری هر کدوم رو نسبت به اون یکی رو هم بگید
    و معایبشون
    ممنون

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوستان.ef7 بنزینی بنده موقع تعویض دنده( 1 به 2بیشتر) کله میکنه زمانی که پام رو از رو کلاج برمیدارم.مجبورم کم کم کلاج رو بیارم بالا.و اینکه احساس میکنم زور ماشین تو دنده یک و دو خیلی کمه اگر هم که رو کولر باشه دیگه خیلی فاجعه س!!.چیکار کنم به نظرتون مشکل از چیه؟
    ماشین مدل چند است ؟ چقدر کارکرده و کی صفحه کلاچ عوض کردید ؟
    سلام دوست عزیز.سمند ef7 بنزینی یه ماهه تحویل گرفتم 1800 تا کار کرده.تازه دیروز روغنش رو عوض کردم بیرون.
    در ضمن روغن castrol magnatec 10-40 ریختم به نظرتون خوبه؟
    و مورد دیگه اینکه احساس میکنم کولر ماشین سرمای کافی نداره ؛ امروز که دمای هوا حدود 28 درجه بود کولر گرفتم رو آخرین درجه ش، اما فکر میکنم سرمای کافی رو نداره. نمیدونم اما حس میکنم از دیروز سرمای کولر کمتر شده!! زمانی که بردم تعویض روغنی در حین تعویض فیلتر هوا زمانی که میخواست محفظه فیلتر هوا رو باز کنه لبه جلویی نازک این محفظه (که ارتفاعی در حد 7-8 میل داره) یه 2-3 سانتیش پاره خورد اونم کندش همون تیکه رو انداخت دور!! از اون میتونه باشه؟
    سلام.پوریا خان نظری ندارین؟ و دوستان دیگه البته.ممنون میشم..

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

از عکسی که دوستمون قرار دادن استفاده میکنم و یه سوال رو مطرح میکنم:
    اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم چیه اسمش؟یه صدای خر وخر از داخلش میاد هر 4 ثانیه حدودا.علتش چیه؟
    Last edited by mehdi_halla; 18-05-2014 at 06:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از عکسی که دوستمون قرار دادن استفاده میکنم و یه سوال رو مطرح میکنم:
    اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم چیه اسمش؟یه صدای خر وخر از داخلش میاد 4 ثانیه حدودا.علتش چیه؟
    کدم عکس؟
    کدوم قسمت آبی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. من امروز واسه اولین بار بنزین زدم!
    جوگیر شدم گفتم تا جایی که میخوره پر کنم! 67 لیتر (60 +7 لیتر) پر کرد! بعدا فهمیدم کلاه سرم رفته چون باک سمند 66 لیتر بیشتر نیست! )) :| امان از این...
    بگذریم
    من هوس کردم برم گیج روغن ها رو چک کنم ببینم چی به چیه، فقط گیچ روغن موتور که همون جلو بود رو یافتم! میشه یه آدرس دهی کنین بتونم بقیه گیج ها رو پیدا کنم؟
    راستی گفتن نداره ولی سمند EF7 بنزینی!
    ممنون و سپاسگذار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام در حدود 30 تومن میخواد ماشین بگیره
    بین 405slx و سمند دوگانه مونده
    دوستان به نظرتون کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
    برتری هر کدوم رو نسبت به اون یکی رو هم بگید
    و معایبشون
    ممنون
    در مورد انتخاب بین این دو تا فعلا حرفی نزنیم، ولی به دوستتون پیشنهاد میکنم اگه سمند EF7 می خره نوع بنزینیشو بخره. دلایلش:
    1: نوع بنزینی مصرفش از نوع گاز سوز حدود صدی 1 لیتر کمتره.
    2: گرچه به نظر می رسه خرابی های این موتور خیلی کمتر شده، اما بازم بد نیست ریسک نکنید و نوع بنزینیشو بخرین. از همون موقع هم نوع بنزینی مشکلات سوختن واشر سر سیلندر و غیره براش خیلی کمتر بود.
    3: بعضی موارد پیش اومده که نوع گاز سوز بعد از یه مدت شروع کنه به سر و صدای شدید.
    4: تمام اون ها به کنار، نوع بنزینی ارزون تر هم هست.
    5: شاید بگین خوب با چند بار گاز زدن این تفاوت قیمت جبران میشه. یه سری تست کردن دیدن در کل گاز سوز ها هزینه ی بیشتری برای سوخت می پردازن (راستش خیلی تستشون دقیق نبود. بنابراین ممکنه این مورد درست نباشه.)

در مورد بعدی باید حواس دوستتون به این موارد جمع باشه:
    1: سمند امنیتش بیشتر از 405 هست. (بدنه ی قطور تر و یکپارچه تر، وزن بیشتر و در نتیجه تعادل بیشتر)
    2: اگه موتور ها یکی باشن سمند مصرفش بیشتر هست (به خاطر وزن بیشترش)
    3: اگه EF7 بگیرن احتمال کمبود قطعات و مکانیک خبره خصوصا تو شهرستان ها هست.

با توجه به نساز هاتون میتونید انتخاب کنید.

8. این کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بر اساتید عزیز میدونم شاید این مطلب به این تاپیک مربوط نشه ولی اگه ممکنه بنده را درخصوص مطلب پایین راهنمایی کنید.
    آیا منظور از این مطلب اینه که خدمات بیمه بدنه ای که کارت طلایی انجام میداد دیگه انجام نمیده؟ پس اگه اینطوری باشه اون پولی که از ما بابت کارت طلایی گرفتن چی میشه؟ اصلا اون مجوزی که تو این نوشته گفته باید از بیمه مرکزی بگیریم ، کی و چطوری باید بگیریم؟

(خدمات كارت طلايي امداد خودرو بدون مجوز بيمه مركزي غيرقانوني است
    خدمات كارت طلايي شركت امداد خودرو از مصاديق بارز پوشش هاي بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل بوده و ارائه آن بدون اخذ مجوز از بيمه مركزي غيرقانوني و ممنوع است.
    به گزارش اداره كل روابط عمومي بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران، شوراي عالي بيمه در پاسخ به استعلام بيمه مركزي مبني بر اينكه آيا فعاليت شركت امداد خودرو ايران در زمينه خسارت تصادفات، سوانح و حوادث و سرقت خودرو به مشتركين داراي كارت طلايي، فعاليت بيمه گري محسوب مي شود؟ اعلام كرد: "خدمات اين شركت كه با دريافت وجه در قالب كارت طلايي انجام مي شود طبق قانون عمليات بيمه اي به حساب مي آيد و اين خدمات از مصاديق بارزپوشش هاي بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل بوده و ارائه آن بدون اخذ مجوز از بيمه مركزي غيرقانوني و ممنوع است.
    بر اساس اين گزارش، اين ممنوعيت شامل خدمات دوره تضمين(گارانتي) كه طبق قانون بر عهده خودروسازان است، نمي شود.)

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بر اساتید عزیز میدونم شاید این مطلب به این تاپیک مربوط نشه ولی اگه ممکنه بنده را درخصوص مطلب پایین راهنمایی کنید.
    آیا منظور از این مطلب اینه که خدمات بیمه بدنه ای که کارت طلایی انجام میداد دیگه انجام نمیده؟ پس اگه اینطوری باشه اون پولی که از ما بابت کارت طلایی گرفتن چی میشه؟ اصلا اون مجوزی که تو این نوشته گفته باید از بیمه مرکزی بگیریم ، کی و چطوری باید بگیریم؟

(خدمات كارت طلايي امداد خودرو بدون مجوز بيمه مركزي غيرقانوني است
    خدمات كارت طلايي شركت امداد خودرو از مصاديق بارز پوشش هاي بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل بوده و ارائه آن بدون اخذ مجوز از بيمه مركزي غيرقانوني و ممنوع است.
    به گزارش اداره كل روابط عمومي بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران، شوراي عالي بيمه در پاسخ به استعلام بيمه مركزي مبني بر اينكه آيا فعاليت شركت امداد خودرو ايران در زمينه خسارت تصادفات، سوانح و حوادث و سرقت خودرو به مشتركين داراي كارت طلايي، فعاليت بيمه گري محسوب مي شود؟ اعلام كرد: "خدمات اين شركت كه با دريافت وجه در قالب كارت طلايي انجام مي شود طبق قانون عمليات بيمه اي به حساب مي آيد و اين خدمات از مصاديق بارزپوشش هاي بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل بوده و ارائه آن بدون اخذ مجوز از بيمه مركزي غيرقانوني و ممنوع است.
    بر اساس اين گزارش، اين ممنوعيت شامل خدمات دوره تضمين(گارانتي) كه طبق قانون بر عهده خودروسازان است، نمي شود.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان ماشین سمند ef7 هنوز 500 کیلومتر کارنکرده جالبه دور موتورش به از روی 3 هزار پایین تر نمیاد وقتی ماشین روشن میشه روی 4 هزار میره ( یعنی همیشه 3 هزار اضافه نشون میده )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •