دوستان قضیه رانژه به کجا رسید ؟؟
مخابرات رانژه انجام میده؟؟
دوستان قضیه رانژه به کجا رسید ؟؟
مخابرات رانژه انجام میده؟؟
نوین نت که داستان داره که حالا بگذریم ولی در کل خوبه! ظاهرا سرویس های خیلی خوبی داره میده تو کشور با مخابرات قرار داد داره نت اونها رو با پکیج های خودش بفروشه
اینطوریه که تو کل کشور هر جا مخابرات وصله این هم وصله و تجهیزات و این ها هم نمیخواد. همه چی هم داره مفت هم میده شبانش هم که تو همین فروم دیدم یه سری داشتن هر شب سرعتشون بدون افت مثل روز! تازه طرف میگفته میتونی شبانه رو انتخاب کنی که کدوم ساعت باشه مثلا 2 ظهر تا 6 عصر باشه یا... دقیقا نمیدونم الان چطوری شده
همدان فعلا شرکت ها کارشون تعطیل شده چون مخابرات لجیده نه رانژه میکنه نه جمع اوری خبرش به شرکت چند صد کیلومتر اونور تر همدان هم رسیده!
ما هم قصد گرفتن نمایندگی همین شرکت رو داشتیم ولله قصدش هم مالی نبود ولی در کل نشد اگرچه خیلی تلاش کردیم. دوستان عزیز تاپیک نشین هم که پست به پست گرم ترمون میکردن دیگه اصلا...
این سایتشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا الان بیفته دست حبیبی ببین چه دزدی ها که ازش نکنه این شرکت داره 4 مگ میده با ترافیک بالا با چه قیمتی!! چند جا هم خودم خوندم دیدم نه مثل اینکه واقعیه!
من الان همون پارس انلاین مریض خودم رو دارمشبانه تعطیل سرعت در حد اسمی! البته نمیدونم با این تغییر ساعت ها چطور شده بهتر یا بدتر که یحتمل دومیه!
دوستان پارس انلاینی که برای گیم میخوان نتشون رو زنگ بزنن شرکت بگن برای گیم هست و پینگ خوب میخواد یا که PROFILE GAMING بگن فعال کنن براشون. بیس سرعت میشه 1 مگ ولی می ارزه
این یه تست الان گرفتم با داخل و خارج
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی تو شهر ما که فقط مخابرات ADSL ارائه میده میشه از نوین نت خدمات گرفت؟
باید از سایتش سفارش ADSL داد؟
کسی اینکارو کرده تا حالا؟
تو رو خدا مارو راهنمایی کنید.
Last edited by hamid_maxpayne; 14-09-2012 at 17:15.
میشه از نوین نت گرفت.
باید از سایتشون سفارش بدی بعد اونا نامه رو میفرستن مخابرات منتها مخابرات که فعلا رانژه نمیکنه وگرنه من نفر اولی بودم که ثبت نام کرده بود
زنگ زدم نت گستر گفتن که تا اول مهر سعی میکنن درستش کنن حالا معلوم نیست کی دست از این کاراشون بردارن
یعنی اول باید این سرویسی که از مخابرات دارم رو قطع کنم؟(اگه اینطور باشه که معلوم نیست تا کی باید بی اینترنت بمونم).
دانلودهای شبانش چطوره؟
پینگش چطوره؟
فعلا که کلا رو هواست کسی هم علم غیب نداره که جواب شما رو بده دوست عزیز لطفا بخون چیزایی رو که گفته میشه یک ماهه داریم حرفشو میزنیم !!
مدارک و این ها نمیخواد هر وقت ردیف شد برید از سایتش ثبت نام کنید باید خطت هم آزاد باشه یعنی نه مخابرات روش باشه نه شرکتی نه چیز دیگه ای و 2-7 روز میکشه تا وصل شه در شهر های عادی نه این کلان دهات که پر از عقده ایه معذرت میخوام بابت بی ادبی ولی واقعا... چی بگم اخه؟!
با این اوصاف ارزش نداره فعلا ، تا وقتی که مخابرات از خر شیطون پایین بیاد.
این پارس آنلاین هم دیگه شورش رو در آورده سرویس 4 گیگ که گرفته بودم در عرض 4 روز تمام حجمش تموم شد موندم چطور من تمام آپدیت های ویندوز رو خاموش کردم پسورد وایرلس هم که خیلی طولانی و سخت هست هر وقت هم کار داشته باشم مودم رو روشن میکنم وقتی هم کارم تموم بشه خاموش بعد چطور شده که در عرض 4 روز حجم من تموم شده دزدی هاشون هم خیلی ضایعه هست الان هم که مجبور شدم از این سرویس little more استفاده کنم اگه مخابرات دست از این گند کاری هاش برداره اولین نفر منم که تقاضای قطع سرویس میدم و میرم از نوین نت میگیرم والا سرویس 512 به 2 مگ با حجم 5 گیگ ماهی 15 تومن دیگه کویت که میگن اینه هرکی هم که داشته راضی بوده . گفتم شبانه پارس درست شده لااقل شبی 1 گیگ میگیره اما بیشترین اندازه شبی 600 مگ میشه گرفت
سرعت دانلود شبانه برمیگرده به تعداد یوزر هایی که دارن تو اون زمان دانلود میکنن. هرچه بیشتر باشن اینطور ضریب اشتراک میره بالا.
در کل این افت سرعت شبا اگه از خود isp نباشه برمیگرده به شلوغی مرکز مخابرات , که تو همدان پاستور و بعثت از شلوغ ترین مرکز ها هستند
ولی در کل طبق اماری که از دوستانم گرفتم اوضای پارس به نسبت بهتر شده... شایدم مقطعی باشه
Last edited by NeORiN; 16-09-2012 at 14:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)