جویستیک جدید
پسورد : mehrooکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جویستیک جدید
پسورد : mehrooکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
PES 09 to PES 10 Face Converter
FHEI 2010 1.0b
لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 09-02-2010 at 21:02.
سلام
راستي خوب شد اين تاپيك را زدي من يك سوال درباره اين برنامه تبديله داشتم مثلا ما اموديم و فيس را تبديل كرديم بعد شمارش هاي PES2010نسبت به 2009 كه تغيير كرده پس چطور ايمپورتش مي كنيم
راهنمای تصویری وارد کردن و ریلینک فیس
اینم ویدیوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 09-02-2010 at 22:28.
سلام
من pes2010 رو با اینترنت آپدیت کردم... قبلش از کیتسرور smpatch استفاده می کردم که خیلی خوب بود همه اسما و تیما و لباسا درست شده بود.... ولی بعد از آپدیت دوباره اسم بازیکنای کلاسیک و اسم تیمای بندسلیگا خراب شدن ... فکر کنم مشکل از edit file باشه که با این ورژن جدید تطبیق نداره کسی می تونه کمک کنه و edit file و option file برای این ورژن جدید بذاره فکر کنم 1.3 باشه....
اساتید کمک
از کجا می شه فهمید تو Kitserver کدومیک از unnamed کفشه
و فیس یا چیزه دیگه نیست می خوام کفش جدید جایگزین کنم نمی شه
کفش شماره خاصی داره ؟
پچ 1.7 50 تا کفش خودش داره کفش جدید اضافه نمی شه
چون اکثر کفش ها که دوستان می زارن فایل Previews نداره کسی نیست تو کاره کفش استاد باشه ؟
Last edited by Persianhb; 10-02-2010 at 00:00.
سلام
دوستان كسي ميدونه چطوري ميشه اين قسمت را عوض كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جان ميشه از همون جايي كه دبراه فيلم اول بازي سوال كردي اين موضوع را هم سوال كني شايد بلد باشند
Last edited by SGLX; 10-02-2010 at 00:02.
کالبدشکافی pes 2010
کالبدشکافی pes-2010-afs-map-inclusive-face-listکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم راهنمای فارسی پوشه های کیت سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسعید جان قبلا توی اون تاپیک حسین گذاشته بود ، خدمت شما
Last edited by Mehdi.ss; 10-02-2010 at 00:30.
facepack-by-sopel86lodz
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من pes2010 رو با اینترنت آپدیت کردم... قبلش از کیتسرور smpatch استفاده می کردم که خیلی خوب بود همه اسما و تیما و لباسا درست شده بود.... ولی بعد از آپدیت دوباره اسم بازیکنای کلاسیک و اسم تیمای بندسلیگا خراب شدن ... فکر کنم مشکل از edit file باشه که با این ورژن جدید تطبیق نداره کسی می تونه کمک کنه و edit file و option file برای این ورژن جدید بذاره فکر کنم 1.3 باشه....
یا اگر نیست چطور می تونم به حالت قبلی برشگردونم؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)