مهران مدیری در اول مجموعه 10 گفت که تمام شرکت کنندگان که با شماره تلفن های مختلف کد ها رو ارسال کردند در قرعه کشی شرکت داده می شوند.
من متوجه نمیشم چطور متوجه میشن که هر 10 مجموعه ارسال شده است؟
مهران مدیری در اول مجموعه 10 گفت که تمام شرکت کنندگان که با شماره تلفن های مختلف کد ها رو ارسال کردند در قرعه کشی شرکت داده می شوند.
من متوجه نمیشم چطور متوجه میشن که هر 10 مجموعه ارسال شده است؟
یعنی چی هر ۱۰ مجموعه ارسال شده؟من متوجه نمیشم چطور متوجه میشن که هر 10 مجموعه ارسال شده است؟
اگه منظورتون اینه که ممکنه کسی که فقط یک مجموعه رو خریده برنده بشه و حق شمایی که ۱۰ تا رو خریدی ضایع بشه٬ تو همون بعد صحبت مدیری می نویسه که باید ۱۰ تا کارت رو نشون بدیم.
متوجه نمی شوند فکر کنم کسی که یک محموعه را هم خریده باشه شرکت می دهند البته فقط تو این سری چون اطلاع رسانی نکرده بودند.
شانس کسی که یه دونه خریده یک دهم کسی هست که همرو خریده...
این که میگن باید 10 تا نشون بدید چرت و پرته...
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
منظورم با کسی نبودا...
شاه عباس فکر بد نکنی یه وقت![]()
تو خود سریال که می نویسه ولی این که بخوان یا نخوان بحث دیگه ای هستشانس کسی که یه دونه خریده یک دهم کسی هست که همرو خریده...
اوینم که میگه باید 10 تا نشون بدید چرت و پرته...![]()
و این که اگه کسی هم هر دو تاش رو با یه شماره فرستاده باشه شانسش ۵ برابره!
این مجموعه آخری یکی از بهتریناش بود که بخصوص رقص چاقو که اشکمان را درآورد
ولی به نظر من باباشاه موقع حرف زدن هنوز تو نقش تو پولف گیر کرده بود و گریم قبلیش هم بهتر بود ایندفعه ای جوون تر میزد
به امید اینکه تو مجموعه های بعد همین طور بهترشه و زیاد به دعوا های خاله زنکی زن و شوهر نپردازه
من منظوری ندارم، برای آگاهی خودم و دوستان این سوال رو پرسیدم.
( اینطور که مهران مدیری گفت این سری به خاطر اطلاع رسانی ناقص، تمام شماره ها رو در قرعه کشی شرکت میدن.)
از یک طرف هم گفتن که باید تمام برگه هارو نشان داد، پس باید همه مجموعه ها رو خریداری کرده باشیم دیگه؟
سوالتون ایهام داشت منم فکر کردم اطلاعاتی که دارم رو بروز بدم شاید جوابش باشهاز یک طرف هم گفتن که باید تمام برگه هارو نشان داد، پس باید همه مجموعه ها رو خریداری کرده باشیم دیگه؟
اون طوری که گفتند آره اما خب می بینید که یکی از دوستان میگه الکیه.(گرچه من این طوری فکر نمی کنم - اگه برنده شدم میام اطلاع رسانی می کنم)
آدرس سایت جدید و رسمی قهوه تلخ چیه؟
سایت جدیدی نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)