منم با حرف این دوستمون موافقم sony از نظر کیفیت قطعات موندگاری کارکرد و زیبایی واقعا قابل قبوله
یه کم بیشتر خرج کن یه چیزی بگیر که برات بمونه و چند سال راحت باهاش کار کنی
منم با حرف این دوستمون موافقم sony از نظر کیفیت قطعات موندگاری کارکرد و زیبایی واقعا قابل قبوله
یه کم بیشتر خرج کن یه چیزی بگیر که برات بمونه و چند سال راحت باهاش کار کنی
دوستان این تاپیک به بحث تبادل در مورد لپتاپ سری F که دوستمان خریدن تبدیل نشه ،
تاپیک نظم خودش را واقعا داره از دست میده ،
خواهشا برای نظم بیشتر ، در تاپیک جداگانه ای بحث را ادامه دهید
سلام
میشه به من چند تا نمونه با قیمت حداکثر ۱۳۰۰۰۰۰ تومان معرفی کنید
ممنونم
دوست عزیز اینجا تایپیک در مورد لپتاپهای 1 تا 1.5 پس هر نوع لپتاپی رو میتونه پوشش بده و از این هم بگذریم دوستان لپ تاپ خاصی مورد نظرشون بود من هم معرفی کردم فکر نمیکنم کار اشتباهی باشه اگر واقعا این مدل لپتاپ به دردشون میخوره و نیازاشونو براورده میکنه من خوشحال میشم کمکشون کنم حالا اگه این بخواد تایپیکای زیادی هم بوجود بیاره ما هممون اینجاییم که به هم کمک کنیم.
واقعا تعجب میکنم چرا این حرفو زدین![]()
سلام دوست عزیز
اگه از dell خوشت میاد 1557 خوبه
قیمت:1200000
cpu:corei7
ram:4 gig
gpu:4570 ati
hdd: 500
قیافه خیلی قشنگی نداره ولی برات خوب کار میکنه
vaio fw590gkb
core2dou 2.8
ram 4gig
hdd 500
gpu:4650 ati
قیمت 1300000 تا 1350000
اگه دنبال اجرای بازی هستی این مدلو بگیر چون gpu قوی داره و بازیهای روزو تو حالت متوسط اجرا میکنه برات
قیافه قشنگی هم داره و کم سرو صداست
dell vorstro 1520
cpu:core2dou 2.66
ram:4
hdd 500
gpu:nvidia 9300m
قیمت:1100000
اینم برای کارای متوسط و سبک خوبه
acer 5740g
corei3 2.13
ram 4
hdd 320
gpu 5470
اگه به قیافه اهمیت نمیدی اینم خوبه من خودم قبلا داشتم خوب عمل میکنه کارتو را میندازه
thinkpad sl410 a24
cpu:cor2dou 2.8
ram 4gig
hdd:500
dvd/rw
14.1
gpu:4530
وزنش سبک و واسه حمل نقل مناسبه
![]()
Last edited by kissyou; 02-04-2010 at 12:49.
کدومو بخرم بهتره ؟؟قیمت همینه..بین 900هزار تا یک میلیون ودویست هزار تومن .. نه بالاتر نه پایینتر حتی هزار تومن ..فقط همین قیمت..ضمنا من برنامه نویسم سی شارپ+بازی میکنم call of duty 6 + ضمنا نرم افزارهای زبان خارجه کار میکنم که زیاد سنگین نیست..کدومو بخرم؟
بامشخصات زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU: INTEL Core Duo 2.2 GHz (T6600)/ CACHE: 2.0 MB / FSB: 800 / RAM: 4GB DDR2 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.4" XBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD / PORTS: MODEM + LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + HDMI / 2.7 Kg / Windows 7 / Blu-Ray reade
یا این یکی بهتره ؟؟؟؟؟
CPU: INTEL Core i3 330M / 2.13 GHz / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 14.1" LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT310M GPU with 256MB dedicated VRAM / PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.2 Kg / Windows 7 Professional 64-bit Edition / Blu-Ray Drives
یا این یکی؟؟؟؟
CPU: INTEL Core 2 Duo 2.1GHz (P) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR2 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 16.4" XBrite / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 with Total Available Graphics Memory of 2799MB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + CAMERA + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows Vista Home / Blu-Ray
Drives
خیلی ممنونم
farhadiahmadi@gmail.com
شما تاپیک جدایی بزنید و بحث را دنبال کنید.
اینکه چند خریدی - چه رنگی خریدی ، صداش چطوره ، ،صدا فنش چقدره،صفحه نمایش چطوره ، دو تا بازی نصب کن ببین چجوریه و..... بحث های متفرقه هستند که باعث بی نظمی تاپیک می شوند.
ممنون
می شه یه سری اطلاعات در مورد dell alienware m15x بهم بدین
مثلا اینکه مشخصاتش تو ایران چیه تو سایت خودش همه چیز optional بود می خواستم بدونم تو ایران با چه مشخصاتی می تونم پیدا کنم
قیمتش چنده و ...
سلام
یه لپ تاپ میخوام حدود 1200-1300 تومن
میخواستم ببینم سونی بگیرم یا این مدل دل:dell stadio 1557
واسه رشته عمران میخوام
اگه این مدل دل خوب نیس کدوم مدل سونی رو بگیرم
یه چی میخوام کهنرم افزار های قوی عمران رو جواب بده و هنگ نکنه
مطمئنا 1557 توی پردازش و نرم افزار های سنگین کم نمیاره ...
ولی توی کانفیگ های سونی با این قیمت با سی پی یو 2.6 میتونید بگیرید البته با یه سری ویژگی های دیگه (صفحه نمایش و صفحه کلید و گرافیک مناسب تر)
ولی اگه پردازش اولویت اول هست همین 1557 بسیار مناسب هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)