بدو بدو از منم تشکر کن
بچه ها به دوربین این گوشی میشه دل بست؟
بدو بدو از منم تشکر کن
بچه ها به دوربین این گوشی میشه دل بست؟
خوبه خودت هم گفتی ! میگم خدایا چیه کل پست های این صفحه متبرک شده !![]()
نمیدونم. من یه بار بهش پیشنهاد دوستی دادم ... ولی هرچی بخش های مختلفش رو چک کردم جوابی نداد !![]()
بستگی داره دل بستن رو چی تعریف کنین، ولی تا الان عکاسی 5 مگاپیکسل در سطح خیلی خوب و فیلمبرداری 800×480 (اندروید) رو میتونم بهتون اطمینان بدم.
در ضمن منم تشکر میزنم که حال کنی !![]()
دوستم میخواست بره htc hd2 بخره ولی صاحب مغازه دیزایر رو پیشنهاد کرد الان دیزایر سفارش داد
از نظر تعداد رنگ دیزایر خیلی خیلی بالاتر هست فقط تنها عیبش نسبت به hd2 اینکه صفحه ش یهخورده کوچیک تره و گوشه نداره (:خخخخخخ)
از نکات جالب بازار ایران هم همینه! این دوتا گوشی دو تا پلتفرم نرم افزاری کاملاً متفاوت دارن!
اقایون مثل اینکه گارانتی یاس کمیاب شده.حقیقت داره؟
و اینکه کامتل کارش چطوره؟کسی سرو کار داشته باهاش؟
به !!!سلام بروبکس میبینم که جمعتون جمعه منم کمم! خوب گفتم نامردی نکرده باشم بعد از 3 ماه و اندی سری بهتون بزنم (حقیقتا دل خودم تنگ شده بود) خدمت دیگو جان مهدی که الان پستشو دیدم سلام دارم و اگه آریان عزیز دوست گرامی و امین جان هم هنوز تو فروم هستن سلام میدم...سینا هم که دیگه جای خود داره ...اگه عزیزیو از قلم انداختم به خوبیه خودش ببخشه....راستی داستان این HD2 بدون گارانتیه گوشی شاپ چیه که زده 500 هزار تومن!!! بعد جالبه HD که از اون پایینتره بدون گارانتیش 530 تومنه!!!
به به ... خوبه که سالی یکبار میای!!!! نگران شدیم .. خدا رو شکر که مشکلی نیست و سلامت هستید![]()
سلام.
و جالبتر اینه که اون فروشنده اصلا" نیازهای خریدار رو نمیدونه ولی نیاز جیب خودش و اینکه کدوم سود بیشتری واسش داره رو خوب میدونه.![]()
![]()
سلام. آموزش كامل نصب آندروييد واسه اين گوشي توي كدوم صفحه است؟ تعداد صفحات خيلي زياده
چشم تشکر کردم
دوربینش در حد 5 خوبه .. کسی پی پی سی رو واسه دوربین نمی خره.
سلام.
یه بنده خدایی چند وقت پیش خیلی گله مند بود ازش .. حتی تاپیک هم زد نمی دونم یادته یا نه .. اگه یاس نیست پرشین تله کام بگیر .. تقریبا تو یه سطحن.
سلام چطوری؟
حتما موقع آپدیت یادشون رفته قیمت اچ دی رو عوض کنن .. شایدم کم شده(آخه چیه که کم شد گرون بشه؟)
والا آموزشش تو فروم ما نیست باید به سایت موبایلستان سر بزنی .. می خواستم تاپیک آموزشش رو بزنم ولی پیش بینی کردم استقبال نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)