اموزش های دانشگاه ها...... و کار راه اندازمون هم همون اموزش هستش....در کل، هر چی شد تو علمی کاربردی باید برید پیش اموزش!!! رئیس اموزش رو تقریبا در هر موردی میشه باهاش صحبت کرد!!!!
بعدش هم مدیر گروه رشتهی مورد نظر....
اموزش های دانشگاه ها...... و کار راه اندازمون هم همون اموزش هستش....در کل، هر چی شد تو علمی کاربردی باید برید پیش اموزش!!! رئیس اموزش رو تقریبا در هر موردی میشه باهاش صحبت کرد!!!!
بعدش هم مدیر گروه رشتهی مورد نظر....
کسی نیست اطلاعی داشته باشه؟به غیر از دروس عمومی ،تخصصی چی باید بخونم؟ فیزیک احتمالا جزء کنکور پودمانی هست نه ترمی
دوستان سوالایی که توی تاپیک جواب نمیگیرید از خود سایت دانشگاه بپرسید قسمت تیکت.
سلام-یه سوال! من ترم اولم و خودشون انتخاب واحد کردن.به خاطر همین یکی از درس هام (اندیشه اسلامی) توی یه روز جداگانه و بد موقع افتاده و چون دانشگام تو شهر خودم نیست از اول سر کلاسش نرفتم.خواستم بدونم خود به خود حذف میشه یا اینکه باید کار دیگه ای بکنم؟
بستگی به استادش داره ولی معمولا استادهای اندیشه و اخلاق اسلامی روی حضورغیاب حساسن.
برید آموزش شاید تونستید روز کلاستون رو عوض کنید،اگه نشد با استادتون صحبت کنید.
ممنون. یعنی دروس در صورت غیبت حذف نمیشن و ممکنه نمره صفر بذارن؟
قانون اینه که +3 جلسه غیبت، حذف باید بکنن... اگر حذف نکردن برید اموزش اعلام بکنین!!!!ممنون. یعنی دروس در صورت غیبت حذف نمیشن و ممکنه نمره صفر بذارن؟
استاد های اندیشه به قول دوستمون سر این مسئله حساسن، ولی باز ادمای خوبین!!! بهش بگو ک بابا رام دوره و اینا شاید بهت نمره قبلوی داد.... این تیپ درسا ارزش درگیر شدن ندارن!!!
بازم سلامعلمی کاربردی ترمی, ترم بعد هم ثبت نام میکنن یا تا سال بعد دیگه پذیرش ندارن؟
سلام دوستان.من تازه عضو شدم.ترم 5معماری دانشگاه ازادم.میخوام انصراف بدم برم علمی کاربردی یه رشته دیگه.اما زیاد اطلاعاتی ندارم راجبش فقط میدونم ترمی داره و پودمانی.به نظرتون کدومش بهتره؟و چه رشته هایی داره؟مثلا مدیریت داره؟و اینکه کی باید ثبت نام کرد.ممنون میشم راهنماییم کنید.![]()
قابل توجه دانشجوهای علمی کاربردی:
رئیس دانشگاه آزاد : در صورت موافقت وزارت علوم کنکور کلیه رشته های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از بهمن ماه امسال (۱۳۹۱) حذف خواهند شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)