hx1.76 بهترین و کاملترین فیرموییه که فارسی داشته باشه . البته منوی فارسی نداره و فقط خوندن و نوشتن فارسی داره.
hx2.0 هم به زودی با kinetik scrolling میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
hx1.76 بهترین و کاملترین فیرموییه که فارسی داشته باشه . البته منوی فارسی نداره و فقط خوندن و نوشتن فارسی داره.
hx2.0 هم به زودی با kinetik scrolling میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت تصویر آی 8910 با میلستون موتورولا
مشخصات صفحه موتورولا :
TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 854 pixels, 3.7 inches
![]()
این 8910 پوز هر چی ال سی دیه زده !
ولی بین خودمون باشه الکی رنگ ها رو زیاد میکنه![]()
من هر دفعه که با گوشیم i8910 کرا میکنم بیشتر مست و مجنونش میشم
حالا هی برین ساتیو بخرین
نه بابا، یه فرمویر جدید رو قولش رو داده بودن.
چند وقت پیش توی جی اس ام ارنا خبرش رو دیدم. یه وبلاگ هم برای این گوشی رفتم، گفته بود اولین ریژنش توی همین ماه ( ژانویه 2010 ) ریلیز می شه. ( بعد از پست دادن فهمیدم.)
گویا توی این فرم ویر اون کینتیک اسکرولینگه، چیه؟ اون اضافه می شه به گوشی. حالا چی هست؟
واقعا گوشی با این سخت افزار به این قدرت مندی چرا باید در زمینه ی نرم افزار انقدر بد عمل کنه؟
این فرم ویر hx 1.7 رو که من ریختم کلی باگ داشت که. نه اسمارت کام روش باز می مونه نه گارمین. البته به خاطر این اینترنت بوقی هنوزم روی گوشیمه. اکس پلور رو هم به همون صورت احمقانه نمی تونم اجرا کنم. یعنی اون اوکی پایین رو نمی تونم انتخاب کنم که حد اقل وارنینگ اولیه اش بره. ( البته این فرم ویر رو ی خودش یه فایل منیجر قدرت مند داشت. اما اون کجا و اکس پلور کجا.)
یه چندین تا سوال دیگه برام پیش اومده.
1- مگه نگفتین که قبل از فلش کردنش یه بک اپ بگیرم و بعدش کل مموری رو پاک کنم چون یه سری برنامه ها فایل هاش می مونه؟ خوب من این کار رو کردم، اما بعدش با پی سی سوئیت که همشون رو برگردوندم برنامه هایی که قبلش ریخته بودم بازمم اجرا می شدن. چرا این شکلی شد؟
2- این سازندگان محترم چی کار می کنن که نمی شه روی سخت افزارشون سیستم عامل دیگه ایی ریخت؟ کسی می تونه دورشون بزنه و یه سیستم عامل دیگه بریزه روی اینا، مثلا اندرویید؟
3- برای این گوشی ماشین حسابی می شناسین که ماشین حساب مهندسی باشه؟
4- برنامه هاش واقعا کمه یا توی این فروم کمیابه؟ توی موبال9 کلی برنامه پیدا کردم توی این کتگوری.
5- تم های مختلف باید روی این گوشی کار کنن نه؟ من یه تم دانلود کردم که اصلا قبولش نکرد. باز هم صفحه ی اصلی همون تاچ ویز سامسونگه با تمام ویدجت هام. این تمه مشکل داشت یا این فرم ویره یا این گوشیه یا کلا تمام امنیا اچ دی ها؟
6- مگه این گوشی فلش نمی خونه؟ چرا این خبر که اندرویید هم فلش رو قراره ساپورت کنه این همه جنجالی بود؟
7- می شه خودمون فرمویر برای این گوشی بسازیم؟
8- سوال اصلیم یادم رفت. انشالله بعدا.
بله فریموری که قولش رو داده بود برای ایتالیا ریلیز کرده ولی واسه خاورمیانه نه
بله پشتیبانی نرم افزاریش به پای نوکیا نمیرسه
ولی بازم خوبه شما گوشی های سونی رو ببین
چند تا آپ برای ساتیو اومده ؟
ال جی هم ماشالا در زمینه آپ دیت
تعطیله !
1. درست سوالتون رو متوجه نشدم
2.اون بحث که کاملا تخصصیه ولی فقط میتونم اینو عرض کنم که این موضوع به طراحی سی پی یو ایی
که در گوشی استفاده میشه ربط داره تا باس رم دینامیکی و....
یه عده روش کار میکردن که آندورید نصب کنن رو8910 که موفق نشدن
3.آره چند تا ماشین حساب براش اومده
4.یه مقدار برنامه براش کمه ...بچه های بخش برنامه هم یه مقدار گرفتارن و فعالیتشون کم شده
5. من تمی ندیدم که ویدجت های سامسونگ رو تغییر بده ولی شما
اگه idle رو عوض کنی با تغییر تم آیکون ها تغییر میکنن
6.بله میخونه ..وقتی ایراد اصلی یه سیستم عامل مرتفع بشه خبرش مهم میشه
البته خوندن فایل های فلش مربوط به برنامه اس و مروگر این گوشی فایل های فلش رو تو محیط وب
اجرا نمیکنه
7.خودمون فریمور کوک کنیم یا بسازیم ؟
ساختن فریمور که کار یه تیم هستش که چند ماه طول داره
ولی اگه برنامه نویسی با c++
بلد باشی میتونی آشپز(کوکر ) بشی![]()
دوستان یه سوال در مورد لنز دوربین 8910 داشتم . لنزش ساخت چه شرکت و کشوری هست؟؟
میتونه حریف کارل زایس و اشنایدر بشه؟؟؟
ساخت خود شرکت سامسونگه
لامصب سامسونگ همه چی تولید میکنه از لباس شویی تا لباس فضا نوردی![]()
خوب خیلی ممنون که جواب های درست حسابی دادید.
1- می گم گوشی رو فلش کردم مگه نباید برنامه هایی که روش ریختم پاک می شد؟ چرا همشون با پی سی سوئیت برگشتن؟>
2- حالا از پایهه هیچی، نمی شه یه کاری کرد که مثلا سیستم عامل پایه اش سیمبیان باشه، بعد روئی اون اندروئید بریزیم؟ یادمه چند وقت پیش کار یه هکر خیلی سر و صدا کرده بود که روی سیمبیان ویندوز 98 و اکس پی ریخته بود. می گم حالا نمی شه به جای یه همچین حماقتی یه سیستم عامل موبال ریخت روش؟ سیستم خود گوشی هم خیلی سبک باشه و فقط مواد اولیه داشته باشه و دو سه تا شبیه ساز تا اندروئید روش اجرا شه.( بدجوری رفتم تو کف اندروئید. اما ما به ایفون او اس و ویندوز موبایل هم راضی ایم..)
3- خوب این چند تا ماشین حساب رو از کجا می شه پیدا کرد؟
4- ممنون ، یشالله گرفتاریاشون تموم شه.
5- چی کار کنم؟ این idle رو عوض کنم ایکون ها تغییر می کنن یعنی چه؟
6- مرورگر من که تا الان با فایل های فلش مشکلی نداشت. اتفاقا توی فیچر هاش توی جی اس ام ارنا هم نوشته بود که اینترنت رو می شه با فلش کامل تجربه کرد. مطمئنی توی اینترنت ساپورت نمی کنه؟
7- اره گفتم از پایه یه فرم ویر جدید بسازیم ببینیم چی می شه. البته من که نه. c++ من در حد پرواز کردن مرغه. همون چند متری که مرغ می تونه بپره رو منم می تونم توی سی کار کنم.
8- این پایتون و سیمبیان پایپ چی هستن؟ پایپ رو ان اینستال کنم چی می شه؟
9- اگر به خاطر داشته باشی چند صفحه قبل که خبر فلش کردن گوشیم رو دادم و باگ هاشو گفتم و گفتم که کسی فرم ویری که فارسی رو ساپورت کنه نمی شناسه، شما یه فرم ویری معرفی کردی. لینک هم دادی. حالا من امروز اومدم با کلی تشریفات دانلود کنم دیدم ارور فایل نات فاوند داد. 404. لینکه خرابه. لینک دیگه ای از این فرم ویر سراغ ندارید؟
10- ممنون. بیشتر از این توی یه پست جوابم رو بدید دیگه خوبیت نداره. باقی سوالا بعدا.
مهمترین ویژگیه این فریمور: اضافه شدن اتوفوکوس به حالت فیلمبرداری و بهبود مرورگر وب و اضافه شدن اسکرول دامنه دار هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)