منم تا حالا تو عمرم آنتی ویروس نداشتم
آفلاین هم میکنم
دانلود هم تا دلت بخاد با ADSL میکنم
تا حالا هم مشکلی نداشتم![]()
منم تا حالا تو عمرم آنتی ویروس نداشتم
آفلاین هم میکنم
دانلود هم تا دلت بخاد با ADSL میکنم
تا حالا هم مشکلی نداشتم![]()
نه ترو به خدا بزار برم بخرم؟؟؟؟؟
من گفتم اینقدر طرفدارشونم که اگه بخوام بخرم میرم پول میدم...اما مسئله اینجاست که کی میره میخره؟؟؟؟![]()
جواب سوال ها؟
1- این بحث اصلا منطقی و قابل توصیه نیست. اگر کسی به شما بگه چشم بسته رانندگی کردم و بلایی سرم نیومد, شما هم همینکارو می کنید؟ اگر طرف بگه 10 سال اینکارو کرده و بلایی سرش نیومده چی؟ جوابتون تغییری میکنه؟ ممکنه استدلال طرف این باشه که فقط دقت کافیه و لازم نیست از چشم ها هنگام رانندگی استفاده کنید. اما عقل حکم میکنه که از همه امکانات موجود برای دفع خطر استفاده کنید. همونجوری که در کنار دقت هنگام کار با کامپیوتر وجود نرمافزارهای امنیتی هم لازمه.
2- اینکه میگید بلایی سرم نیومده دید شماست. قرار نیست هر هکری که سر از سیستمتون در میاره جار بزنه و شما متوجه بشید. در مورد ویروس هم همینطور. میشه بپرسم شما که ضد ویروس در عمرتون استفاده نکردید از کجا می دونید سیستمتون هیچ وقت آلوده نشده؟
3- افراد مختلف قابل مقایسه نیستند. شاید کسی باشه که نهایتش چند تا فیلم و Mp3 روی هاردش داشته باشه و مشخصه که همچین فردی زیاد بحث ویروس یابی و ... براش اهمیتی نداشته باشه.
سوسول بازی ؟! اتفاقا نصب کردن انتی ویروس سوسول بازیه !! امنیت حرف اول رو می زنه !بابا اين سوسول بازيا چيه 7 8 ساله كامپوتر دارم تاحالا نه ويزوس گرفتم نه آنتي ويروس دارم
اگه یه روزی یه ویروس نمونه ویروسی که فرضا داداش من نوشته بگیری اون موقع می فهمی چه اشتباهی کردی !!راهی جز پارتیشن بندی نیست !
البته شما که آنتی نداری ، از کجا می دونی ویرویس نداری ؟! شاید الان با ویروس ها بصورت مسالمت آمیر دارید زندگی می کنید !!![]()
Last edited by Mohammad; 26-09-2008 at 20:47.
از همه اينايي كه گفتي استفاده ميكنم ولي ويروسا بامن رفيقن نيميان نزديكم :دي
البته اون سوسول بازيو براي خنده گفتم محمد جان شايد حرف شما درست باشه ولي جند ماه پيش يه nod 32 نصب كردم تريالش تموم شد منم حوصلم نشد برم سراغش راستش دارم دنبال يه آنتي ويرويس خوب ميگردم ولي هيچي نميدونم كه كودوم بهتره شما ميشناسي كه يه خوبشو معرفي كني
Last edited by 2299; 26-09-2008 at 21:54.
این دیگه گشتن نداره ، گرچه بعضا بین علما بحث میشه ولی با توجه به آمار و تجربه معمولا اول Kaspersky و بعدشم Nod32 ، این شامل نظر من هم میشه.
آدم فروش! دست تو رو شده![]()
آقا محمد دست شما خيلي ممنون![]()
جالبه ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)