تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 334 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

عزیز دل راننده ریو اصلا گاز نمیده

تازه خیابون شلوغه و کوچیک مثل این طرف میترسه

من با پراید تیبا را هیچ می کنم . چه برسه به ریو

تیبا خوبه نه برای کورس . فقط برای آموزش رانندگی خوبه

اینم لینک فیلم برای کسایی که دانلود نکردن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان.اره درسته راننده ریو واقعا میترسید اما من نه.امشب راننده ریو را عوض کردیم به یه دوستم دادم که خیلی...اون رانندگی کرد البته تو یه جاده خلوت من تنها بودم نتونستم فیلم بگیرم.در این مسابقه بازم ریو جاموند.البته با فاصله خیلی کم.راننده اول ریو خیلی ترسو بود بنده خدا...راننده ریو ازم خواهش میکرد فیلمو حذف کنم.در جواب دوستون بگم که گفته با پراید تیبا رو هیچ میکنه.بگم 405 16سپاپ و سمند EF7 نتونست تیبا رو هیچ کنه شما با اسباب بازی میخوای این کارو بکنی
    اینم از لینک مسابقه با EF7
    Last edited by mess10; 13-08-2011 at 04:35.

2. 2 کاربر از mess10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان میخوام یه کم از شتاب اولیه تیبا بگم.وقتی تازه ماشینو خریدم هنوز تو دوره آب بندی بود شتابش برام معمولی بود.وقتی از آب بندی در اودمد.یه کم گاز میدادم خوب شتاب میگرفت اما هیچ وقت فکر نمیکردم بتونه ریو و....رو بگیره.چون اصلا بهش نمیاد.مثلا وقتی میخوای با سمند EF7 شتاب بگیری صداش اینقدر زیاده میگی بابا بنزم حریفش نیست. مثلا با EF7 160 تا بری انگار 200 رفتی اینقدر صرو صدا داره.اما تیبا اصلا صدا نداره.اگه یه تیبا 160 تا هم از کنارت رد بشه اصلا متوجه نمیشی.کلا بهش نمیاد اینقدر شتابش خوب باشه.سرعت کلا تو تیبا زیاد معلوم نیست برای همینه میگن...مثل ماشین های دیگه نیست فقط صروصدا بکنه اما شتاب نگیره.

4. این کاربر از mess10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

[QUOTE=sadegh2k;6357311]
    مسئله مهمي نيست ،معمولا براي اين كه ماشين كيلومتر ش زياد نشه كانكتور هاي صفحه مسافت سنج رو قطع ميكنند كه بايد ببريد براتون در نمايدنگي درست ميكنند،البته اگر خودتون بلد باشيد ميتونيد باز كنيد و كانكتور ها رو متصل كنيد

با سلام جناب آقای بندری و تشکر از پاسخ گویی شما

شما می تونید من رو برای اتصال کانکتورهای صفحه مسافت سنج راهنمایی کنید که دیگر نیازی به رفتن به نمایندگی نباشد . برام مشکل است رفتن به نمایندگی ، با خود نمایندگی تماس گرفتم گفتن نزدیک گیربکس سوکتی هست که متصل نشده ، درست است . یا نه ؟

با تشکر
    بله دوست من بالاي گيربكس و زير موتور يك سيم به هماره يك سنسور كه تهش چرخ دنده دار (شما سنسور و چرخ دنده رو نميبيني چون داخل گير بكس هست ) وجود داره كه معمولا دوستان نمايندگي كانكتور اين سنسور رو جدا ميكنند
    كانكتور حدودا نزديك به سيم كلاچ

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2 خبر از کارت سوخت تیبام:
    چهارشنبه شب که کارت سوختم بالاخره بعد از 36 روز اومد و رفتم بنزین بزنم 2 موضوع برام جالب بود که گفتم بد نیست دوستان بدونند:
    1-موقع زدن کارت در جایگاه ازم رمز خواست که فکر کردم طبق معمول باید 1234 باشه ولی وقتی نوشت رمز اشتباه است چشمام گرد شد
    از متصدیای پمپ بنزین پرسیدم رمز کارتهای جدید چیه؟ گفتند:چهار رقم آخر کارت ملی که همین بود وخیالم راحت شد.

2-میزان سوخت موجودی در کارت هم خداروشکر کم نکرده بودند و با احتساب تیرماه 120 لیتر در کارت موجود بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

2 خبر از کارت سوخت تیبام:
    چهارشنبه شب که کارت سوختم بالاخره بعد از 36 روز اومد و رفتم بنزین بزنم 2 موضوع برام جالب بود که گفتم بد نیست دوستان بدونند:
    1-موقع زدن کارت در جایگاه ازم رمز خواست که فکر کردم طبق معمول باید 1234 باشه ولی وقتی نوشت رمز اشتباه است چشمام گرد شد
    از متصدیای پمپ بنزین پرسیدم رمز کارتهای جدید چیه؟ گفتند:چهار رقم آخر کارت ملی که همین بود وخیالم راحت شد.

2-میزان سوخت موجودی در کارت هم خداروشکر کم نکرده بودند و با احتساب تیرماه 120 لیتر در کارت موجود بود.

خیلی وقته رمز Default یا پیشفرض 4 شماره اخر کارت ملیه

اما چه خوب که سهمیه کامل به شما دادند چون برای ماشین قبلیم اینجور نبود البته حدس میزنم کارت سوخت شما زودتر از این حرفها صادر شده یعنی تو تیر و تاخیر هم باعث شده که سهمیه مرداد هم اضافه بشه

این چند روز مشکلی مطلبی از خو د ماشین ندارید بگید و تا حالا انتظارات شما رو براورده کرده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم

من قصد دارم رنگ بنفش روشن بخرم. ولی فقط چون بهم گفتن اینی هست که توی این عکسه! شما تایید میکنید؟ همین رنگی که توی تصویر میبینید بنفش روشن هست؟ نظرتون چیه در موردش؟

رنگ بنفش تیبا بیشتر به اون عکسی که خبرگزاری فارس از عقبش گرفته شبیه تا این عکس ، بهتره قبل از تصمیم ،خودتون از نزدیک اونو ببینین ، من تجربه خوبی از انتخاب رنگ از روی عکس ندارم،نور پردازی و چاپ رنگها خیلی نتیجه رو تغییر میده و ممکنه با واقعیت یکی نباشه

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی وقته رمز Default یا پیشفرض 4 شماره اخر کارت ملیه

اما چه خوب که سهمیه کامل به شما دادند چون برای ماشین قبلیم اینجور نبود البته حدس میزنم کارت سوخت شما زودتر از این حرفها صادر شده یعنی تو تیر و تاخیر هم باعث شده که سهمیه مرداد هم اضافه بشه

این چند روز مشکلی مطلبی از خو د ماشین ندارید بگید و تا حالا انتظارات شما رو براورده کرده؟
    درسته کارت سوخت همون اواسط تیرماه صادر شده بود ولی دیر بدستم رسید.
    مورد مهم و مشکل سازی تا به حال باهاش نداشتم. البته هنوز یه مسافت طولانی باهاش نرفتم. انشاالله بعد رمضان میرم و نتیجه رو دقیق براتون مینویسم. تا حالا کمتر از500 کیلومتر رفتم و همون جیرجیر فرمون و تق تق از جلو که احتمالا از کاپوته ولی انصافا ماشین نرم و جاداریه

10. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرمون منم تق تق ميكنه وقتي توي آفتاب پارك ميكنم بعدش صداش بيشتر ميشه ، تو سرويس اوليه مشكلشو برطرف ميكنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رنگ بنفش تیبا بیشتر به اون عکسی که خبرگزاری فارس از عقبش گرفته شبیه تا این عکس ، بهتره قبل از تصمیم ،خودتون از نزدیک اونو ببینین ، من تجربه خوبی از انتخاب رنگ از روی عکس ندارم،نور پردازی و چاپ رنگها خیلی نتیجه رو تغییر میده و ممکنه با واقعیت یکی نباشه

بله منم همینو میگم
    بنفشی که من دارم میبینم هر روز این نیست یه جورایی
    یه جورایی رنگش تو این عکس یه جور دیگه شده
    اما من بر عکس شما از انتخابم که از عکس و توجه به نظر دوستان بود کاملا راضی ام
    زمان ثبت نامم فقط نقره ای و سفید بود
    سایپا هم همش از نقره ای تو تبلیغا استفاده میکرد
    منم میگفتم عجب قشنگه
    خلاصه زدم ثبت نام کرد
    تا اینکه 1 ماه مونده به دعوت نامه رنگ نقره ای تو شهر دیدم
    دیدم اوه چه قدر از عقب کوچیک به چشم میاد
    چه قدر این خط های بغلش زار میزنه
    کلی تو ذوقم خورد
    کلی از بچه ها نظر خواستم
    همه هم لطف کردن و جواب سوالامو دادن
    بعضا عکس گذاشتن و نظر خودشونن دادن.
    هم خودم از روی عکسا انتخابمو تغییر دادم و هم نظرای افرادی که از نزدیک دیده بودنو ملاک گذاشتم
    جا داره بازم از تک تک دوستان صمیمانه تشکر کنم
    چون اگه الان هیچ کدوم ازون موارد و ایرادا رو در ظاهر رنگ نمیبینموخودشو نشون نمیده به خاطر همون مشورت ها و کمک های دوستان بود.
    این بنفشه هم ولی به نظرم از نزدیک یه رنگ جور دیگه بود تا این عکسه
    حدسم اینه اینجا نور خیلی زیاده

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله منم همینو میگم
    بنفشی که من دارم میبینم هر روز این نیست یه جورایی
    یه جورایی رنگش تو این عکس یه جور دیگه شده
    اما من بر عکس شما از انتخابم که از عکس و توجه به نظر دوستان بود کاملا راضی ام
    زمان ثبت نامم فقط نقره ای و سفید بود
    سایپا هم همش از نقره ای تو تبلیغا استفاده میکرد
    منم میگفتم عجب قشنگه
    خلاصه زدم ثبت نام کرد
    تا اینکه 1 ماه مونده به دعوت نامه رنگ نقره ای تو شهر دیدم
    دیدم اوه چه قدر از عقب کوچیک به چشم میاد
    چه قدر این خط های بغلش زار میزنه
    کلی تو ذوقم خورد
    کلی از بچه ها نظر خواستم
    همه هم لطف کردن و جواب سوالامو دادن
    بعضا عکس گذاشتن و نظر خودشونن دادن.
    هم خودم از روی عکسا انتخابمو تغییر دادم و هم نظرای افرادی که از نزدیک دیده بودنو ملاک گذاشتم
    جا داره بازم از تک تک دوستان صمیمانه تشکر کنم
    چون اگه الان هیچ کدوم ازون موارد و ایرادا رو در ظاهر رنگ نمیبینموخودشو نشون نمیده به خاطر همون مشورت ها و کمک های دوستان بود.
    این بنفشه هم ولی به نظرم از نزدیک یه رنگ جور دیگه بود تا این عکسه
    حدسم اینه اینجا نور خیلی زیاده
    منظورم ازاینکه تجربه خوبی از انتخاب رنگ با عکس ندارم اینجا نبود،من از رنگ تیبام راضیم(سفید) و اینم از تجربه قبلی و دیدن رنگهای کوجود تیبا انتخاب کردم،انتخاب اولم هم خاکستری یا همون نوک مدادی شما بود، بهر حال انتخاب رنگ به پارامترهای زیادی بستگی داره و بخشی از اونم سلیقه است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •