بچه ها برای اینکه بازی رو بتونیم آنلاین بازی کنیم باید چه چیزهایی داشته باشیم!؟ منظورم رو که میفهمین؟ یعنی چیا باید بگیریم؟
در ضمن بازی رو میشه با کشورهای دیگه هم بازی کرد مثلا من تو ایرانم یکی دیگه تو آمریکا و یکی دیگه تو رژیم صهیونیستی؟
بچه ها برای اینکه بازی رو بتونیم آنلاین بازی کنیم باید چه چیزهایی داشته باشیم!؟ منظورم رو که میفهمین؟ یعنی چیا باید بگیریم؟
در ضمن بازی رو میشه با کشورهای دیگه هم بازی کرد مثلا من تو ایرانم یکی دیگه تو آمریکا و یکی دیگه تو رژیم صهیونیستی؟
سلام.من چند روزه که بازی رو تموم کردم.خیلی باحال بود.
من اونارو از خودم نگفتم گفته های خود میهن دانلوده گفتن که اصلا سریال نمیخواد.
شما بگو این کارو کردید؟
پس از دانلود تمامی پارت ها و از حالت فشرده خارج کردن آن ها ، ۲ فایل ISO در اختیار شما قرار میگیرد .این دو ایمیج را می توانید توسط نرم افزار Nero با انتخاب گزینه Burn Image To Disc رایت کنید و توجه داشته باشید دی وی دی شماره ۱ شما باید دی وی دی ۹ GB باشد و نباید از دی وی دی های ۴٫۷GB استفاده کنید . یا این دو فایل را می توانید توسط نرم افزارهایی مانند Daemon و یا Alcohol 120% که شامل درایو مجازی هستند Mount کنید و سپس به نصب بپردازید . پس از نصب بازی دقت داشته باشید تمامی فایل های موجود در فولدر SKIDROW را در محل نصب بازی کپی نمایید .
اگر شما قبلا از درایو مجازی استفاده کردید حالا تو دی وی دی بریزید ببینید درست میشه یا نه؟
Last edited by Senator_Offline; 30-11-2009 at 14:45.
من بازی رو روی سخت تموم کردم و ضمنا تمام لپ تاپ ها رو هم گرفتم
ولی نهایتا 92.2% بازی تموم شده
ضمنا تو مرحله موزه من اون دکمه قرمز رو هم میزنم و همه میریزن سرم و میکشمشون
این مرحله تومی نداره؟
مرحله موزه جزو بازی نیست. کدوم دکمه قرمز؟
لینک تو امضام
سلام.
من از dvd rom مجازی کلون و نرو استفاده کردم. ولی باز نصب نشد و سریال خواست. فکر نمیکنم رو dvd بزنم فرقی بکنه.
تو مرحله موزه سر میز Information تو دو اتاقی که سربازا هستن (نه اتاق ماشین ها) یه دکمه قرمز هست که نوشته فشار ندید. اگه اون دکمه رو فشار بدین همه میریزن روتون
ولی گویا تمومی نداره این قسمت
اخوی .اون اخر که موزه رو نشون میده جزو بازی نیست که .کدوم دکمه قرمز؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)