سلام دوستان ... از برند COWON با قیمت حداکثر 300 تا 350 چیزی تو بازار گیر میاد؟ این برند کمیاب شده ظاهرا"... جایی رو سراغ دارید که داشته باشه؟
ممنون
سلام دوستان ... از برند COWON با قیمت حداکثر 300 تا 350 چیزی تو بازار گیر میاد؟ این برند کمیاب شده ظاهرا"... جایی رو سراغ دارید که داشته باشه؟
ممنون
سلام
کسی کابل یو اس بی u5 رو داره
دوستان من یه Cownon iAudio E2 دارم که هنگ کرده و وقتی به کامپیوتر میزنم بصورت درایو فلش کمرنگ نشونش میده و بازش نمیکنه. بنظرتون چکارش کنم؟
سلام بفرستین برای امرتات همچنان خدمات رو انجام میده البته قبلش تلفنی هماهنگ کنید
دوستان دیجی کالا مدلای جدید cowon اورده همراه با گارانتی نام داران![]()
سلام بله به تازگی نامداران کووان رو هم به سبد محصولاتش اضافه کرده
نظرتون درمورد قیمت ها چیه؟
قیمتها به نظر من با توجه به نرخ دلار معقوله و با توجه به گرانتی محصول.در مورد پلیر p1 توضیح میدید برا چی اینقدر گرونه؟
نظرم اینه که ای کاش چند سال پیش ازت 10 تا cowon میخریدم الان با این قیمت یک ایپد میخره ادم بهتره که![]()
قیمتش هم بی ارزه کسی که بره 3.5 میلیون پول برای یه پلیر بده منطق حکم میکنه کمتر از همین حدود به هدفون قانع نشه البته قیاس قیمتی نمیکنم ولی انگار یه چرخ بنز بخری حالا باید بری براش ماشین بخری من خودم صدای کوون به X5 ترجیه میدم هر چند اولی گوش نکردم ولی اگه واقعا قصد خرید داشته باشم اصلا نمیتونم سمت P1 برم این حد هزینه برای من منطقی نیست.
دوستان و مخصوصا peaceful1 عزیز و دیگر اساتید نظرتون درباره P1 چیه؟ اصلا با قیمت کاری نداشته باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)