اگه مطمئنی که اچ پی اصل داره بهت میده و ریفر و مسخره بازی نداره تو خرید اچ پی شک نکن.من 7 ماهه اچ پی دارم روز به روز علاقم بهش بیشتر میشه.
اگه مطمئنی که اچ پی اصل داره بهت میده و ریفر و مسخره بازی نداره تو خرید اچ پی شک نکن.من 7 ماهه اچ پی دارم روز به روز علاقم بهش بیشتر میشه.
از کجا باید بفهمم که اصله؟ شما چه مدلی دارید؟جایی رو سراغ دارید که مطمئن باشه؟
ممنون
سلام
دوستان لطفا" آدرس فروشگاهی تو پایتخت یا پارسیان رو برام پ خ بزراین که 3060 argento رو داشته باشن .
با تشکر
سلام
من مدل hp envy14-1090ee رو تو سایت شرکت جهان گستر دیدم و خیلی ازش خوشم اومده.کسی از دوستان هست که به من کمک کنه که من چه جوری میتونم این دستگاه رو تهیه کنم.آخه از هر کی که میپرسم این دستگاهو نداره!!!
Last edited by mohammadrk; 04-10-2010 at 23:13.
سلام
آقا یه پیشنهاد
اگه می شه تو تاپیک های اختصاص یافته به هر برند در یک پست تمامی مدلهای اون برند رو که تو ایران موجوده قرار بدین تا تازه کارایی مثل من بتونن بین مدلهای موجود برنامه ریزی برا خرید کنن ( اگه پست اول به این منظور اختصاص داده بشه و آپدیت بشه عالی میشه )
این صرفا پیشنهاد من بود تا نظر ارباب ها چی باشه ( ارباب ! )
یه سوالم دارم
میشه لطفا چند مدل از برند های مختلف با کانفیگ شبیه به دل استدیو 1558 معرفی کنین آخه کانفیگ این مدل بدجوری به دلم نشسته
مرسی کم الله
دوست عزيز 1558 كانفيگ شاخي نداره يه كانفيگ كاملا معمولي داره(البته دسكتاپ با كانفيگ مشابه گرونتر در مي اد)ولي اگه مي خواي مدلاي اچ پي رو ببيني كه مي توني تو ايران تهيه كني به سايت اچ پي خاورميانه سر بزن hp.com/meدرمورد مدلاي مشابه 1558 dv6-2020-2170-2190-2300 ....مدلاي تقريبا مشابهي هستناز اون جديد تر هم سري 3000 هستشولي به پيشنهاد دوستان فروشنده به خاطر تغيير قيمت دلار فكر خريدو از سرتون بيرون كنين(معلوم نيست جنساي انبار شده تو شركتا قيمتشون چه ربطي به دلار داره)ليسق قيمت شركتايي مثل تهران فالنيك - ايران رهجو - امرتان - ... رو اگه چك كني كانفيگا و قيمتارو مي بيني البته من توصيه مي كنم كانفيگو حتماً تو سايت سازنده چك كني چون معمولا اشتباه داره اين ليستا!
من از رشت گرفتم.صاحب مغازه گفت از نمایندگی ایران اچ پی برام گرفت که یه گارانتی خوب و گرونه.
هیچکس نیست تا به من کمک کنه ؟؟؟
سلام دوستان
نمیدونم سوالم رو جای درستی میپرسم یا نه...در هر صورت ببخشید
من میخوام نوت بوک اچ پی مدل dv3-4060 بگیرم.
میخواستم بدونم مشکل خاصی نداره؟ مشکل گرمایی نداره؟ یا هر مشکل دیگه؟
قیمت 1100 هست.
ممنون
سلام
من راهنمايي ميخوام راجع به انتخاب بين dv6-3060 يا 3063 نميدونم چرا حدود 100000با هم اختلاف قيمت دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست شمارم خوندم كه از 3060 تعريف كردين اما توي يه تاپيك (راهنمایی در مورد خرید HP DV6-2300)
از 3063 حالا كدوم انتخاب بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)