تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 394 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بستگی داره.
    بزار بهتر توضیح بدم شما 3 المان برای رسیدن به کیفیت مطلوب احتیاج داری:
    1)سورس پردازش فایل(کارت صدا ضبط صوت موبایل پلیرقابل حمل یا هر چیز دیگه)
    2)هدفون
    3)کیفیت فایل صوتی
    شما اگه همه آهنگ هات MP3 128 هست خوب میتونی با یه موبایل با خورجی خوب و یه هدفون 20-30 تومنی سر کنی اگه نه فایل های با کیفیت و حجیم داریو برات کیفیت مهمه بهتر هم از هدفون با کیفیت هم با پلیر با کیفیت گوش بدی
    از یه نگاه دیگه:
    شما هر چقدر پول بدی آش میخوری شما بگو پول هدفون و پلیر و ... کلا رو هم بخوای بدی قدر میدی؟!
    50 تومن 100 نومن 200 تومن؟!
    سر جمع چقدر میدی؟!
    از آن سه المانی که ذکر کردید به این نتیجه رسیدم که

1) پردازنده صدا = موبایل هم ( به شرطی که خروجی صدای با کیفیتی داشته باشد ) میتواند مثل پلیر به عنوان وسیله پردازنده صدا بکار رود

2) هدفون = هدفون باید از نوع خوب و متناسب با گوشی باشد

3) کیفیت فایل صوتی = بیش از 80 درصد موسیقی های موجود به فرمت MP3 و WMV هستند و راستش من خودم تا حالا فایل صوتی با کیفیت ندیدم بنابراین فکر می کنم همان موبایل و هدفون 30 تومانی کفایت می کنه

در مورد هزینه هم همان طور که ذکر شد برای پلیر حداکثر 100 تومان ( پلیر + هدفون ) می خواستم هزینه کنم که بعد به این فکر افتادم که پول پلیر را به پول موبایل اظافه کنم و یک وسیله تهیه کنم

حالا نظر شما چیه ؟ کدام را بخرم ؟

( پلیر 100 تومانی + موبایل ) یا ( موبایل گران تر + هدفون 30 تومانی ) مساله این است

البته دقت کنید که گوشی های واکمن در حال حاضر خیلی پیشرفت کرده اند و حتی از فرمت های با کیفیت مثل HD FLAC پشتیبانی میکنند حالا این که قدرت پردازش صدای گوشی و هدفون آن اصلا در حدی هست که بتوان این فایل ها را با کیفیت واقعیشان اجرا کند یا نه من نمی دانم چون نه گوشی واکمن داشته ام و نه با این فایل ها سروکار داشتم
    Last edited by ok118; 17-04-2011 at 21:13. دليل: اشتباه تایپی

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بعضی گوشی ها مثل N8 برسی فنی شدند میشه نخریده کیفیتشون رو با موبایل ها مقایسه کرد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موضوع یه چیز دیگه هست معمولا وسیله ایی که چند کار انجام میده نویز صداش از یه کار میکنه بیشتره و این برای ملاک های دیگه هم برقراره.
    من خودم 5800 دارم خیلی ها به عنوان یکی از خوش صدا ترین موبایل هایی که ساخته شده میشناسند ولی خودم اصلا باهاش آهنگ گوش نکردم.
    پلیر 20 دلار clip رو هم ازش خوش صدا تر میدونم.
    موضوع انقدر سیاه و سفید نیست من منظور شما رو میفهمم با این حال که جوابم اینه که با 80-90 تومن هدفون و پلیر هر دو رو میتونی بخری و صدای مطلوب بگیری ولی به نظرم شما همون رویه ایی که دوست دارید رو انجام بدید بهتره.

3. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

از آن سه المانی که ذکر کردید به این نتیجه رسیدم که

1) پردازنده صدا = موبایل هم ( به شرطی که خروجی صدای با کیفیتی داشته باشد ) میتواند مثل پلیر به عنوان وسیله پردازنده صدا بکار رود

2) هدفون = هدفون باید از نوع خوب و متناسب با گوشی باشد

3) کیفیت فایل صوتی = بیش از 80 درصد موسیقی های موجود به فرمت MP3 و WMV هستند و راستش من خودم تا حالا فایل صوتی با کیفیت ندیدم بنابراین فکر می کنم همان موبایل و هدفون 30 تومانی کفایت می کنه

در مورد هزینه هم همان طور که ذکر شد برای پلیر حداکثر 100 تومان ( پلیر + هدفون ) می خواستم هزینه کنم که بعد به این فکر افتادم که پول پلیر را به پول موبایل اظافه کنم و یک وسیله تهیه کنم

حالا نظر شما چیه ؟ کدام را بخرم ؟

( پلیر 100 تومانی + موبایل ) یا ( موبایل گران تر + هدفون 30 تومانی ) مساله این است

البته دقت کنید که گوشی های واکمن در حال حاضر خیلی پیشرفت کرده اند و حتی از فرمت های با کیفیت مثل HD FLAC پشتیبانی میکنند حالا این که قدرت پردازش صدای گوشی و هدفون آن اصلا در حدی هست که بتوان این فایل ها را با کیفیت واقعیشان اجرا کند یا نه من نمی دانم چون نه گوشی واکمن داشته ام و نه با این فایل ها سروکار داشتم
    من فقط یه چیز بگم که زیاد هم فنی نیست.
    ببین شما باید موسیقی برات مهم باشه و یه بخشی از زندگی روزمرت باشه که یه پلیر(یا مثل خیلی از ما 2 یا 3 تا پلیر) بگیری
    همین کمپانی سونی با این تفکر شما نباید پلیر های سری بی رو تولید کنه!
    شما با موبایل تفریحی گوش میدی اما پلیر این جور نیست.
    مثل این میمونه که از کسی بپرسی شما که موبایل برای اینترنت و بازی و ... داری دیگه چرا نت بوک با خودت میگردونی!

5. 2 کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من فقط یه چیز بگم که زیاد هم فنی نیست.
    ببین شما باید موسیقی برات مهم باشه و یه بخشی از زندگی روزمرت باشه که یه پلیر(یا مثل خیلی از ما 2 یا 3 تا پلیر) بگیری
    مثل این میمونه که از کسی بپرسی شما که موبایل برای اینترنت و بازی و ... داری دیگه چرا نت بوک با خودت میگردونی!
    حرف حساب جواب نداره من تسلیمم

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بعضی گوشی ها مثل N8 برسی فنی شدند میشه نخریده کیفیتشون رو با موبایل ها مقایسه کرد:
    کد:
    من خودم 5800 دارم خیلی ها به عنوان یکی از خوش صدا ترین موبایل هایی که ساخته شده میشناسند ولی خودم اصلا باهاش آهنگ گوش نکردم.
    پلیر 20 دلار clip رو هم ازش خوش صدا تر میدونم.
    موضوع انقدر سیاه و سفید نیست من منظور شما رو میفهمم با این حال که جوابم اینه که با 80-90 تومن هدفون و پلیر هر دو رو میتونی بخری و صدای مطلوب بگیری ولی به نظرم شما همون رویه ایی که دوست دارید رو انجام بدید بهتره.
    اختیار دارید قربان من که مریض نیستم وقت شما رو بگیرم بعد هم برم کاری رو که خودم دوست دارم انجام بدم

من به حرف شما گوش میدم و یک پلیر تهیه میکنم

لطف کنید توی همان قیمت های 80-90 تومان یک یا چند مدل خوب معرفی کنید

این حرف شما ( من خودم 5800 دارم اما پلیر 20 دلاری clip رو هم ازش خوش صدا تر میدونم ) واقعا منو متحول کرد دیگه عمرا دنبال پلیر گوشی نمیرم

8. این کاربر از ok118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اختیار دارید قربان من که مریض نیستم وقت شما رو بگیرم بعد هم برم کاری رو که خودم دوست دارم انجام بدم

من به حرف شما گوش میدم و یک پلیر تهیه میکنم

لطف کنید توی همان قیمت های 80-90 تومان یک یا چند مدل خوب معرفی کنید

این حرف شما ( من خودم 5800 دارم اما پلیر 20 دلاری clip رو هم ازش خوش صدا تر میدونم ) واقعا منو متحول کرد دیگه عمرا دنبال پلیر گوشی نمیرم
    پلیر یه +sansa clip بگیر سایتش رو PM میکنم.
    قیمت سایت 60 تومن 4 گیگ
    اگر هم خواستی میتونی rockbox روش بریزی:
    کد:
    Last edited by peaceful1; 18-04-2011 at 09:51.

10. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها حالا كه حرف از سانسا شد اين sansa clip plus ركوردرش چطوره؟ يعني واسه ضبط صداي استاد تو دانشگاه ميتونه خوب باشه؟ و يه جايي خوندم تا 32 گيگ رم هم ميتونيم افزايش بديم درسته يا نه؟ دمتون گرم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بچه ها حالا كه حرف از سانسا شد اين sansa clip plus ركوردرش چطوره؟ يعني واسه ضبط صداي استاد تو دانشگاه ميتونه خوب باشه؟ و يه جايي خوندم تا 32 گيگ رم هم ميتونيم افزايش بديم درسته يا نه؟ دمتون گرم
    رو تا هر حجمی اگه از نوع SDHC باشه میخوره نباید از نوع SDXC باشه .
    اگه راک باکس بریزی تنظیمات پیشرفته ریکرد داره ولی کیفیت ریکردش اصلا قابل قبول نیست.
    صدا به سختی شنیده میشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پلیر یه +sansa clip بگیر سایتش رو PM میکنم.
    قیمت سایت 60 تومن 4 گیگ
    اگر هم خواستی میتونی rockbox روش بریزی:
    کد:
    راستش از اون سایتی که PM کردی هیچی سر در نیاوردم

توی فروشگاه های اینترنتی ایران دنبال سانسا کلیپ پلاس گشتم ولی پیداش نکردم فقط دیجی کالا در گذشته این مدل رو داشته در حال حاضر هیچ مدلی از پلیر های سان دیسک رو نداره
    ولی مشخصات خود پلیر و عکساشو توی نت دیدم مدل کوچک و جالبی است
    شما برای خرید جایی رو سراغ دارید ؟ البته من شهرستانم ؟
    اگه زحمتی نیست از برندهای دیگه هم یک مدل خوب پیشنهاد بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان یه zen xfi2 دارم که اصلا حتی یه ذره ازش راضی نیستم.
    حالا شما یه پلیر خوب معرفی کنید که واقعا کیفیت داشته باشه و از اونجایی که من همه سبک اهنگ گوش میدم نیازی به تنظیم خاصی برای هر سبک نداشته باشه.

پ.ن:اگه کسی فکر میکنه با خرید هدفن این پلیر خودم قابل تحمل میشه لطفا بگه.
    ممنون.
    کسی جواب سوال منو نمیده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •