حالا دیگه راحت شدی . . .![]()
حالا دیگه راحت شدی . . .![]()
سلام دوستان
راستی این گوشی geo taging داره؟تو قسمت دوربین یه تنظیماتی داره به اسم gps taging .این همونه؟
سلام
از ديروز تا حالا گوشي يه مشكلي پيداكرده.هر كاري ميشه باهاش كرد ولي نميشه باهاش شماره گرفت(دستي) ولي از كانتكت ها
ميشه. وقتي در حالت استندباي شماره ميگيرم گوشي خود به خود ريست ميكنه.يعني اولين عدد رو كه ميزنم بعد از چند ثانيه ريست
ميشه.كسي ميدونه بايد چيكار كنم ؟؟؟
آره همونه . . .
![]()
خب چی شده که این مشکل رو پیدا کرده ؟؟ همین جوری الکی ؟؟
حالا یکم باهاش ور برو ببین میتونی درستش کنی ؟ . . . اگه درست نشد باید با کد 7370 یه ریست بکنی که همه چیزات پاک میشه البته حتما باید قبلش یه بک آپ کامل بگیری از گوشی . . .
ريست فكتوري كردم كه چيزي پاك نشه.درست شد.![]()
سلام دوستان
چند دقیقه پیش نرم افزار Smart movie (نرم افزار player) رو،روی گوشیم نصب کردم بعدش خواستم گوشی رو با usb به کامپیوتر وصل کنم که موبایلم در حالت شارژ کردن خاموش شد.کامپیوتر هم موبایل رو نشناخت بعد موبایلمو روشن کردم بازم نشناخت وبعدش موبایلم system error داد و دوباره خاموش شد.نرم افزار رو uninstal دوباره همون طوریه به نظرتون چیکار کنم.اگه reset factory کنم اطلاعات رو هاردم (منظورم درایو E)پاک میشه وباید دوباره هکش کنم یا نه؟
مطمئنی مشکل از Smartmovie هست؟سلام دوستان
چند دقیقه پیش نرم افزار Smart movie (نرم افزار player) رو،روی گوشیم نصب کردم بعدش خواستم گوشی رو با usb به کامپیوتر وصل کنم که موبایلم در حالت شارژ کردن خاموش شد.کامپیوتر هم موبایل رو نشناخت بعد موبایلمو روشن کردم بازم نشناخت وبعدش موبایلم system error داد و دوباره خاموش شد.نرم افزار رو uninstal دوباره همون طوریه به نظرتون چیکار کنم.اگه reset factory کنم اطلاعات رو هاردم (منظورم درایو E)پاک میشه وباید دوباره هکش کنم یا نه؟
من اینو نصب کردم و هیچ مشکلی نداره گوشیم
ببین کار دیگه ای باهاش نکردی؟
سلام
چه عجب اين تاپيك از خواب بيدار شد.
دوست عزيز من اين نرم افزار رو نصب كرده بودم و مشكلي برام پيش نيومده بود.
در هر صورت، با ريست فكتوري چيزي از e يا همون mass memory پاك نميشه فقط تمام تنظيمات به حات اول
برميگرده.بهت توصيه ميكنم ريست فكتوري كني چون گوشي من هم چند وقت پيش قاطي كرده بود ريست فكتوري
كردم درست شد. نرم افزار ها هم سر جاشون ميمونن.
Last edited by S E V E N; 12-08-2009 at 14:45.
حل مشکل صدای بم فیلبرداری در 8510
اقا بیاین مشکل صدای فیلم برداری رو حل کنیم
ارایه راه تنظیم از من و پیشنهاد و ارایه بهترین تنظیم از شما
اول#*1546792#* رو میزنیم
وارد بخش چهارم میشیم که کد میخواد 0000 رو میدیم
بعد بخش سوم رو انتخاب میکنیم بعد بخش سوم دوباره.
حالا بازم بخش سوم کم کوردینگ.
خودم یه تنظیم انجام دادم که خوبه اما حرف س رو بد ضبط میکنه.
اولی رو 30 و دومی رو 0.
حالا منتظر راهکار شما هم هستیم.
نقل از معراج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)