میشه .وقتی بازی شروع میشه برو تو قسمتی که برای تنظیمات دوربین هست و نمای دلخواهت رو انتخاب کن.
میشه .وقتی بازی شروع میشه برو تو قسمتی که برای تنظیمات دوربین هست و نمای دلخواهت رو انتخاب کن.
عزیز من تازه کار نیستم میگم دوربین بالا تر نمیره حالت Long بازی خیلی پائینه!
وقتي تعويضي هستي بايد کل بازي رو ببيني؟ايول بارسا اوله
![]()
بله امید جان
ابتدا شما فایلی که دانلود کردیو از حالت فشرده خارج کن .دو تا پوشه داریم یکی kitserver که باید این پوشه رو در محل نصب بازی کپی کنی بعد بری داخل پوشه و فایل setup.exe رو اجرا کنی یک پنجره کوچیک باز میشه که باید روی install کلیک کنی .
پوشه دوم که اسم پوشه save هستشو باید کپی کنی تو پوشه konami (پوشه کونامی توی درایو c و داخل پوشه my document هستش (یک فایل اونجا هست که هم اسم این فایله باید جایگزین اون بشه).
خب مگه حالت wide نداره؟
دوست عزیز من نتونستم این پچ را دانلود کنم لینکش مشکل داره.
هرکاری کردم نشد.
اگر قرار باشه به بازی بیایی مجبوری بازی را ببینی البته می تونی با سرعت دو برابر بازی را ببینی.وقتي تعويضي هستي بايد کل بازي رو ببيني؟
شما چند فصل هست که داری بازی میکنی؟به پيشنهاد دوستان رفتم بارسا و توي دو تا بازي كه تيم انجام داده فقط دومي دقايق آخر رفتم تو زمين كه تونستم يه شوت بزنم تيم ملي منم (كه همون ايران گذاشتم) داره فعلا بازي هاي مقدماتي رو پشت سر ميذاره ولي نميدونم كه چرا من رو دعوت نميكنن؟
مثلا توي بارسلوناي اسپانيا هستيماااااااااااااااااا!!!! !!![]()
من فصل اول را تازه تموم کردم و فصل اولش که خیلی اخراج شدم برای همین نمرم پائین بود برای همین از بولونیا به سی ینا رفتم.
دوستان این بازی کی میاد من که کرمانشاه هنوز ندیدم میگفتن یکشنبه میاد !
سلام.
میشه تو این بازی پیراهن بازیکنان رو شرتشون انداخت.
بچه ها يه سوال دارم تا الان شما تيم هاي كلاسيك رو آوردين؟
Last edited by bahador2009; 18-10-2008 at 19:09.
باید wide رو بزنی دیگه اگر میخوای بالاتر بره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)