تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 275 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

استفاده از ماهواره به دلیل عدم دسترسی به شبکه های تلویزیونی در روستاهای کهگیلویه و بویر احمد

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

افتتاح دو شبکه جدید در نیمه اول سال

رئیس سازمان صداوسیما گفت: در تلاش هستیم تا بتوانیم در نیمه اول سال دو شبکه جدید افتتاح کنیم.

«سیدعزت‌الله ضرغامی» رئیس سازمان صداوسیما درباره زمان اجرایی شدن وعده افتتاح شبکه‌های جدید سیما، گفت: مقدمات شبکه‌های جدید تقریباً فراهم شده و مشکلی که ما در این‌ خصوص داریم، مربوط به مشکلات فنی است.

وی در ادامه توضیح داد: مشکل فنی به معنای نصب سیستم تی‌اس سوم برای هر شبکه دیجیتال در تهران است. انشاءالله نصب این سیستم که انجام شود ما این کار را برای شبکه‌های تهران به صورت آزمایشی شروع می‌کنیم و به مرور که این فرستنده 8 کاناله در استان‌ها نصب شود، این شبکه‌ها را به استان‌ها تعمیم خواهیم داد.

رئیس سازمان صدا و سیما ادامه داد:‌ در حال حاضر شبکه ورزش را در استان تهران داریم، اما با همکاری استان‌ها، استان‌داری‌ها و عوامل بودجه در استان‌ها، شرایط که فراهم شود، شبکه ورزش را در استان‌ها نیز راه‌اندازی خواهیم کرد.

ضرغامی در پاسخ به این سوال که درخصوص افتتاح شبکه‌های جدید اولویت با کدام یک از استان‌هاست، بیان داشت: دقیقاً نمی‌دانم، اما استان‌هایی که در زمینه بودجه زودتر همکاری کنند و اعتبارات این سیستم فنی را بدهند، قاعدتا در اولویت خواهند بود.

وی درباره زمان دقیق راه‌اندازی شبکه‌های جدید گفت: اگر سیستم فنی به صورت کامل نصب شود ممکن است دو شبکه جدید در نیمه اول سال جاری راه‌اندازی شود، اما من فکر می‌کنم انجام این کار بیشتر به نیمه دوم سال بیفتد.(خبرگزاری فارس)

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

بازیگری که در دام دوربین مخفی افتاد

«سیاوش قاسمی» بازیگری که در برنامه دوربین مخفی تلویزیون بازی می‌کرد، خودش در دام دوربین مخفی افتاد.

«سیاوش قاسمی» بازیگری که در برنامه دوربین مخفی تلویزیون بازی می‌کرد، خودش در دام دوربین مخفی افتاد.

این بازیگر در نوشتاری، به تشریح اتفاقات رخ داده پرداخت.

در این نوشتار آمده است:

چند شب پیش داشتم از سر فیلم‌برداری بر می‌گشتم. خیابان خلوت بود، چون دیر وقت بود از کوچه پس کوچه‌های محل‌مان می‌گذشتم که جوانی به سمتم آمد و گفت: شما همان بازیگر دوربین مخفی نیستید؟ احساس خوبی به من دست داد،گفتم حتما من را شناخته و می‌خواهد از من امضا بگیرد.

این اتفاق بارها برای من رخ داده بود، شروع کردم با یک غروری صحبت کردن و گفتم خواهش می‌کنم، بله البته دوربین مخفی یکی از کارهای اینجانب بوده است ولی کارهای زیادی دیگری هم انجام داده‌ام، چه در عرصه سریال و چه در عرصه سینما. الان هم مشغول بازی در یک سریال هستم، شما قطعاً دوربین کنجکاو بنده رو که اخیرا از شبکه آموزش باز‌پخش می‌شود را دیدید درست است؟

جوابی نداد، دیدم با سر، ایما و اشاره به یکی از دوستان دیگرش که یک مقدار جلوتر از ما بود اشاره کرد که بیاید. من تعجب کردم ‌و گفتم: حتما برای دوستش هم امضا می‌خواهد، آن بنده خدا رویش نشده و به این گفته است.

طرف آمد، دیدم یک دفعه از جیبش یک چاقو بزرگ درآورد و گفت: هر چه پول داری از جیبت در بیاور، من هاج و واج مانده بودم، گفتم مگر شما از من امضا نمی‌خواهید، گفتن امضا چیه؟ زود، تند، سریع هر چی پول داری به ما بده، من هم که حسابی ترسیده بودم به سرعت برق‌آسا پا به فرار گذاشتم.

ناگهان دیدم آن دو در حال خندیدند هستند و گفتند: بابا وایسا، فرار نکن «دوربین مخفی است». من که از ترس زهر ترک شده بودم، ‌ایستادم، یک نفس راحتی کشیدم و برگشتم دیدم کسی نیست. پیش خودم گفتم «من باشم دیگه دوربین مخفی بازی کنم، چه قدر حس بدی داره مردم آزاری...» (خبرگزاری فارس)

6. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تنيس‌بازي كه بازيگر شد

اميرحسين رستمي پنجشنبه اين هفته به برنامه گپ مي‌آيد تا از دغدغه‌هاي اصلي زندگي‌اش براي مخاطبان اين برنامه بگويد.

تهيه‌كننده برنامه گپ گفت: اگر تمايل داريد با اين دغدغه‌ها آشنا شويد، برنامه گپ را از شبكه ‌آي‌فيلم تماشا كنيد. در اين برنامه رستمي خواهد گفت كه تنها ترسش در زندگي اين است كه روزي مردم ديگر دوستش نداشته باشند. براي رستمي استحكام خانواده مهم است. او در برنامه گپ خواهد گفت، قبل از اين ‌كه به دنياي بازيگري وارد شود، ‌مربي تنيس بوده و كسي كه از او حمايت كرده تا به اين حرفه وارد شود، ‌همسرش است. رستمي قدر اين حمايت را مي‌داند و همواره تلاش مي‌كند قدرشناس همسرش باشد.

منصور لشكري، تهيه‌كننده برنامه گپ به جام‌جم گفت: اين برنامه در دو لوكيشن ضبط شده است. ابتدا رامبد جوان، اشكان خطيبي و اميرحسين رستمي به مكاني مي‌روند تا صبحانه بخورند و درباره مسائل مختلف با هم صحبت كنند. بعد از خوردن صبحانه آنها به زمين تنيس مي‌روند و در آنجا اين بازيگر از چگونه بازيگرشدنش مي‌گويد و اين‌ كه قبل از اين حرفه چه شغل‌هايي را تجربه كرده است.

وي افزود: وقتي آنها به باغ گپ مي‌روند تا رستمي به رسم يادبود نهالي را در آنجا بكارد، عرشيا، پسر هفت ساله رستمي هم همراه آنها به باغ مي‌رود. اميرحسين رستمي متولد 1362 است. او فنون بازيگري را زير نظر مسعود كيميايي آموزش ديد و براي اولين‌بار در يك نقش كوتاه در فيلم «رئيس» ساخته كيميايي بازي كرد. رستمي را بيشتر مردم به‌واسطه نقش‌هاي طنزي كه بازي كرده، مي‌شناسند كه از ميان آنها مي‌توان به نقش‌هاي او در سريال‌هايي مانند «شمس‌العماره»، «سه پنج دو» و «نون و ريحون» اشاره كرد. اما او نقش‌هاي جدي را هم خوب اجرا مي‌كند كه در اين زمينه مي‌توان به نقش او در سريال «وضعيت سفيد» اشاره كرد. رستمي اوايل امسال با سريال «مسير انحرافي» به شبكه سه آمد. او سريال «دختران حوا» به كارگرداني حسين سهيلي‌زاده را هم آماده نمايش از شبكه تهران دارد.

(روزنامه جام جم، چهارشنبه 31 خرداد 1391)

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

چكناواريان «روياي عشق» را در راديو هفت مي‌نوازد

لوريس چكناواريان، آهنگساز و رهبر اركستر ايران، امشب در برنامه راديو هفت حضور پيدا مي‌كند. اين رهبر اركستر در بخش مهمانان برنامه متني به نام «احساس خوب» را براي بينندگان راديو هفت مي‌خواند.

همچنين قرار است يكي از آهنگ‌هاي وي به نام قطعه «روياي عشق» نيز در اين برنامه پخش شود.

رشيد كاكاوند اجراي اين قسمت از راديو هفت را به‌عهده دارد. گفت‌وگو با بيوك ميرزايي، بازيگر تلويزيون و پخش آهنگي از سينا سرلك به نام «آشفته گيسو» از بخش‌هاي ديگر اين برنامه است.

«راديو هفت» به تهيه‌كنندگي منصور ضابطيان و محمد صوفي از شهريور 89 روي آنتن شبكه آموزش رفت و با ساختاري متفاوت ميزبان چهره‌هاي مطرح سينما، تلويزيون، تئا‌تر و ورزش بود.

راديو هفت هر شب ساعت 23 روي آنتن شبكه آموزش مي‌رود.

(روزنامه جام جم، چهارشنبه 31 خرداد 1391)

10. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

«راديو هفت» صبحگاهي منتفي شد

ساخت برنامه صبحگاهي «راديو هفت صبح» كه قرار بود از ابتداي تابستان به روي آنتن شبكه آموزش برود، منتفي شد.

محمد صوفي تهيه‌كننده راديو هفت، درباره‌ي علت منتفي شدن «راديو هفت صبح» در تابستان گفت: اين برنامه فعلا شروع نمي‌شود به اين دليل كه هنوز به توافقات و نتيجه‌ي نهايي با شبكه آموزش نرسيده‌ايم.

صوفي يكي از مشكلات موجود در ساخت و بخش «راديو هفت صبح» را زمان پخش آن دانست و گفت: برنامه‌هاي شبكه آموزش از هشت صبح شروع مي‌شود، در حالي كه اين برنامه از ساعت هفت الي هشت صبح به مدت يك ساعت در نظر گرفته شده بود.

اين تهيه‌كننده پيش از اين خاطرنشان كرده بود، فعلا در مراحل پيش توليد اين برنامه هستيم كه از ابتداي تير ماه از ساعت هفت الي هشت صبح به روي آنتن شبكه آموزش مي‌رود.

«راديو هفت صبح» يك برنامه‌ي صبحگاهي است كه عوامل راديو هفت شبانگاهي اقدام به توليد آن كرده‌اند و برنامه‌اي جداي از راديو هفت شبانگاهي است.

ضمن اينكه انتظار مي‌رود در آينده‌اي نزديك شبكه آموزش 24 ساعته شود و به تبع آن امكان پخش «راديو هفت صبح» از ساعت هفت صبح فراهم خواهد شد. (ایسنا)

12. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

بهروز افخمي «عمليات 125» را 15 روز ديگر شروع مي‌كند

سري سوم از فصل دوم مجموعه «عمليات 125» به كارگرداني بهروز افخمي و تهيه‌كنندگي داوود هاشمي از 15 تير ماه كليد مي‌خورد.

تهيه‌كننده‌ي مجموعه «عمليات 125» ، با بيان اينكه «عمليات 125»، 15 تير ماه كليد مي‌خورد، درباره‌ي سري سوم اين مجموعه توضيح داد: بخش‌هاي مختص به عمليات ويژه از سري سوم «عمليات 125»، شامل 10 قسمت است؛ به نظر مي‌رسد بهروز افخمي با نگاهي كه به كار دارد روش و شيوه‌ي درستي از او در اين كار ديده مي‌شود.

وي درباره‌ي انتخاب بازيگران مختص گروه ويژه توضيح داد: در اين سري حدود شش بازيگر انتخاب مي‌شوند كه سه تن از آنها بازيگراني هستند كه در سري اول حضور داشته از جمله كاوه خداشناس و ايمان صفا‌، اما سه بازيگر ديگر چهره نيستند اما با تجهيزات عمليات آشنا هستند و زمينه‌ي بازيگري دارند.

هاشمي با بيان اينكه در حال حاضر آماده‌سازي 16 قسمت از مجموعه «عمليات 125» كه به كارگرداني مسعود آب‌پرور ساخته شده هستند‌، افزود: اكنون اين 16 قسمت مراحل موسيقي و صداگذاري را مي‌گذرانند.

اين تهيه‌كننده همچنين درباره‌ي زمان پخش مجموعه «عمليات 125» گفت: از آنجايي كه اين مجموعه در كنداكتور شبكه تهران گذاشته شده است، فكر مي‌كنم پخش آن بعد از ماه مبارك رمضان آغاز شود. (ایسنا)

14. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سردار رویانیان مهمان این هفته «ورزش و مردم»

سردار محمد رویانیان مهمان این هفته برنامه زنده تلویزیونی «ورزش و مردم» است.

در برنامه این هفته ورزش و مردم که ساعت 9:20 دقیقه صبح جمعه پخش خواهد شد، سردار محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس حضور خواهد داشت.

همچنین اکبرآبادی معاون ورزش بانوان سازمان تربیت بدنی نیز از دیگر مهمانان این هفته ورزش و مردم است.

بررسی ورزش بانوان کشور، و بررسی مسابقات لیگ برتر و نقل و انتقالات فوتبال و همچنین دستمزد بازیکنان فوتبال از دیگر موضوعات این هفته برنامه هفتگی ورزش و مردم است.

تغییر و تحولات در تیم پرسپولیس نیز با حضور سردار رویانیان در برنامه این هفته بررسی می‌شود. (خبرگزاری فارس)

16. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

«هفت» هفته آینده روی آنتن می رود

علي قانع ،تهيه كننده برنامه "هفت" در خصوص آغاز دوباره برنامه "هفت" گفت:به طورحتم برنامه هفت هفته آينده با اجراي محمود گبرلو به روي آنتن تلويزيون خواهد رفت.

وي ادامه داد:در خصوص جزئيات سري جديد برنامه فعلا اطلاع رساني نخواهيم كرد؛تنها در اين حد كه محمود گبرلو به عنوان مجري و سخنگوي برنامه با ما همكاري خواهد كرد.(باشگاه خبرنگاران)

18. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

قرائتی، شهاب مرادی و نقویان محبوب ترین های تلویزیون شدند

سه روحانی محبوب تلویزیونی چه کسانی هستند؟

در یک نظر سنجی اینترنتی این سوال از کاربران شده است که از بین روحانیونی که در تلویزیون برنامه دارند ، مباحث کدام یک را سودمندتر می دانید؟

در این نظر سنجی 33401 نفر شرکت کردند . نتایج این نظر سنجی از حدود 140 نفر تا 33000 نفر تقریبا ثابت بود و گاهی فقط نفر دوم و سوم جابجا می شدند و این به اعتبار این نظرسنجی کمک می کند.

آرای به دست آمده در این نظر سنجی نشان داد که آقایان قرائتی ، نقویان و مرادی ، محبوب ترین روحانیون تلویزیونی هستند. البته طبیعتاً آرای قرائتی با توجه به حضور 30 ساله اش در سیما و شناخته تر بودنش ، بیش از بقیه بود و او توانست با 45 درصد آرا در صدر بنشیند. بعد از او دو روحانی دیگر یعنی ناصر نقویان و شهاب مرادی ، با آرایی نزدیک به هم ، محبوب ترین روحانیون تلویزیونی شدند.

هرچند سه نفر اول از لحاظ سبک گفتگو با هم تفاوت هایی دارند اما وجه اشتراک این افراد را می توان صمیمیت و صراحت در کلام و سخن گفتن به زبان عموم دانست
    قرائتی با آن لحن و لهجه شیرین کاشانی که کلامش نزدیکی بیشتری با مردم عادی دارد و با آن مثال های مثال زدنی اش توانسته با توده ها ارتباط برقرار کند ، نقویان با تاکید بر زبان قوم و نه زبان قم تلاش کرده با بهره جستن از اشعار حافظ و مولوی ارتباط خوبی با مردم برقرار کند و شهاب مرادی هم با لحن گرم و آرامش بخش خود و با تکیه بر روان شناسی اجتماعی و با نگاهی نه از بالا به پایین با مخاطبش ارتباط خوبی برقرار کرده و البته مخاطبین او جمعی بین توده و نخبگان و خصوصا جوانان هستند. (خبر آنلاین)

20. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •