سلام
آقا علي كي گفته ماكسيما 270 تا ميره؟ شما 300 تا رو مد نظر نگيريد اين نمونه نمونه مسابقه اي نيست بلكه مدل پايه هست من متن كامل در باره بررسي اين كامارو رو خوندم
سلام
آقا علي كي گفته ماكسيما 270 تا ميره؟ شما 300 تا رو مد نظر نگيريد اين نمونه نمونه مسابقه اي نيست بلكه مدل پايه هست من متن كامل در باره بررسي اين كامارو رو خوندم
سلام دوستان کسی فیلمی از این Chevrolet Camaro ss 2010 رو نداره بذاره
در هر مطلبی دلیل و مدرک میخوام
بعد از این هر گونه بحثهای انحرافی کل کل و یا کوچکترین توهین در این تاپیک مشاهده کنم تاپیک رو قفل میکنم .
هر چیزی باید دلیل مسجل داشته باشه .
سلام
عزیزان منظور این نیست که کامارو اتوموبیل بدی باشه منظور اینه که فاصله کمی بین یک اتومبیل اسپورت با یک سدان خانوادگی از نظر سرعت وجود داره .ماکسیما با سرعت نزدیک به 250 کیلومتر و کامارو مورد نظر با سرعت محدود شده 300 . این چندان خوشایند نیست.دیگر خودروهای اسپورتی با سرعت کمتر از 300 کیلومتر را نمیتوان واقعا اسپورت نامید چرا که هر سدان قدرتمند معمولی در این حدود بین 230 تا 280 سرعت را دارد.بنابراین ناتوانی رسیدن کامارو به سرعتهای بالای 300 چه از نظر فنی باشه یا اینکه بصورت اختیاری محدود شده باشد یک نقطه ضعف محسوب میشه.
این هم تصاویر یک مرکوری کوگار که فکر میکنم مدل 1967 باشه در تعمیرگاه یکی از دوستان..این خودرو به تازگی به قیمت 11 میلیون خریداری شده..
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
![]()
بفرما دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hi camaro lt
میتونیم تو این تایپیک ادامه بدیم :د:ی:
خیلی ممنون دوست عزیز
راستی این چطوری میشه دانلودش کرد؟
با سلامی دوباره خدمت آمریکایی باز های عزیز !
یه سئوال فنی داشتم .
بهترین سوخت واسه ماشین آمریکایی چیه ؟
ترجیحا بنزین نباشه .
به جز LPG انتخاب دیگه ای نیست ؟
امروز 2تا کامارو خیلی خوشگل تو کرمانشاه دیدم ،
داشتم فک میکردم این سئوال واسم پیش اومد .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
سلام
اگر منظور شما استفاده از سوختهای غیر از بنزین باشه که من نمیتونم چنین پیشنهادی بکنم. چون به دلایل زیادی این کار اشتباهه...
در مورد سوخت استاندارد هم روی درجه نشانگر باک بنزین آمریکاییها معمولا نوشته میشه که چه جور سوختی براشون مناسبه..یا گاهی هم روی درب باک مینویسند..مثلا در کامارو شما روی درجه باک معمولا ای نوشته را میبینید.
Unleaded Fuel Only
یعنی فقط بنزین بدون سرب.
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)