از بابت حرفات ما هم خوشحالیم هم وظیفه ام و وظیفه دیگر دوستانه برای کمک من حدود یه هفته ای نبودم ولی هالا دیدم شکه شدم که اینقدر بی محل شده برای انلاین هم برات میفرستم
از بابت حرفات ما هم خوشحالیم هم وظیفه ام و وظیفه دیگر دوستانه برای کمک من حدود یه هفته ای نبودم ولی هالا دیدم شکه شدم که اینقدر بی محل شده برای انلاین هم برات میفرستم
من که 512 رو بیخیال شدم و دوباره رفتم نا محدود 64 گرفتم واسه همین واسه دایرکت آی پی نمیتونم هماهنگ شم ولی نحوه دایرکت آی پی درست مثه 08 هست
کروزر جان به احتمال زیاد میتونی با 64 با کسای که در ایران هستند با پینگ خوب بازی کنی
فکر نمیکردم تاپیک فیفا اینقدر سوت و کور شه.خب این نشون میده خیلی ها از این بازی نا امید شدن.ولی من همیشه طرفدار فیفا هستم.اما بحثی نیست که راجع بش صحبت کنیم
سلام!فکر نمیکردم تاپیک فیفا اینقدر سوت و کور شه.خب این نشون میده خیلی ها از این بازی نا امید شدن.ولی من همیشه طرفدار فیفا هستم.اما بحثی نیست که راجع بش صحبت کنیم
کی گفته از فیفا نا امید شدیم؟ و اینکه تاپیک کمی خلوت شده این هستش که دوستان مشغول هستن!
سراسر امید هستیم به این بازی!
خدا کنه امسال خبر های خوبی از سوی کانادا به گوش برسه!
فعلا....
والا من خیلی سرم شلوغه خدا کنه فیفا 10 دکست باشه من حتی برای نکستش هم پول خرج میکنم تا یه سیستم محشر بخرم این تابستون یه کار پیدا کردم که اگه دستم بیفته با پول برج اولش اصلا" میرم یه ایکس باکس میگیرم خدایش در کنسول ها فیفا محشر میکنه
نه با 08 نتونستم با سرعت 64 بازی کنم من خودم ارومیه هستم و با تهران نتونستم بازی کنم
آره تازه این نشون میده بازی به قدر بدون مشکل هست که بحثی روش نیست مثه تاپیک های کریسیس و ...
معمولا بازی های پر دنگ و فنگ تاپیکشون شلوغ میشه تازه شهرت نیست که تاپیک شلوغی
به همه قول میدم فیفا 10 نکست خواهد بود
حالا ببینیم آرمین جان به خاطر تو که قول دادی هم شده اینا نکست میکنن 10 رو یا نه؟اگه بکنن مگه به نفعشون نیست؟مگه فروش بیشتر نمیشه؟
Last edited by EASPORTS-FIFA; 14-02-2009 at 18:36.
بچه ها پس این پچ لیگ برتر کجاس همه دانلودش کردن دارن ایراداشو می گن!
من پیداش نکردم!
من یه دونه دسته گرفتم(usb -703b))joy stick(
اما نمیدونم چرا روش تکل و توپ گیری اتوماتیک وجود نداره
تنظیماتشم عوض نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)