سلام .
جلوی اسم یکی از دوستام نوشته : connection reza
این یعنی چی ؟
![]()
سلام .
جلوی اسم یکی از دوستام نوشته : connection reza
این یعنی چی ؟
![]()
سلام..
این به این معنیه که دوست شما تو پروفایل خودش کسی رو ADD کردن و یا بالعکس ؛ مروبوط به پروفایل یاهو این
وضعیت..
دوست شما اگه بلست هم بذاره شما باز متوجه میشی..
موفق باشین..
سلام...
دوستان این یاهو مسنجر من خیلی اذیت میکنه . تو 1 ساعت 6 بار dont send میده و هنگ میکنه و بسته میشه ...
چت کلاینت ریختم ولی چون کنفرانس نداره بدردم نمیخوره.
قبلا یاهوم ورژنش 9 بود پاکر کردم آخرین ورژن که 10.0.0.1270-us ریختم بدتر شده
سیستمم هم ضعیف نیست . ولی نمیدونم چرا اینقدر اذیت میکنه! فقط هم تنها برنامه ای که dont send میده همین یاهو
دیگه هیچ dont send ندارم.
cpu : e5200 dual core
ram : 4 gig
از پیغامی که میده یه عکس بگیرین و بذارین...! از نظر ویروس چک کرین..؟ وین رو عوض کریدن..؟
پیغام نمیده اول هنگ میکنه بعد not reponding میشه و حدود 30 ثانیه گیر میکنه و بسته میشه..
ویروس اصلا ندارم آنتی ویروسم همین نیم ساعت پیش آپدیته.
ویندوزم برنامه زیاد داره حدود 4 ماهه عوض نکردم ولی هیچ مشکلی نداره جز اینکه برنامه و بازی زیادی
نصبه
درایو c: رو defregment کردم ولی فایده ای نداشت.![]()
سلام .
موقع صحبت کردن توی مسنجر ( voice call) میشه صدا رو ضبط کرد ؟
یا نرم افزار خاصی میخواد ؟
کم دیدم کسی مشکل شما رو داشته باشه.. ولی با این حا یه بار تو درایوی غیر از C نصبش کن..
اگه باز نشد منتظر راهنمایی دوستان دیگه باش..
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
تا جایی که اطلاع دارم خیر.. نرم افزارشم بهتره تو قسمت درخواست نرم افزار جویا شین..
موفق باشین..
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
تا جایی که اطلاع دارم خیر.. نرم افزارشم بهتره تو قسمت درخواست نرم افزار جویا شین..
موفق باشین..
دوستان من اسمم رو کاملا از سایت یاهو و همچنین نیک نیم مسنجر درست کردم ولی اد لیستای قدیمم همچنان من را با اسم قبلی میبینن اونا رو چی کار کنم؟
جدید ها ولی درست شده
راهی نداری جز اینکه یه بار delete کنن تو رو و دوباره add کنن .
شما کارای پست2369 رو انجام دادین..؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)