تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 1004 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

افزايش سرعت اينترنت تلفن همراه به 120 کيلوبيت بر ثانيه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ARAM44; 25-12-2011 at 23:19.

2. 2 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xpan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

7 نویز و ما

اوهوم ، دمت گرم

متاسفانه Attenuation ام 46 هستش ، یعنی تو مرز بی کیفیتی ام ؟

واسه بهتر کردن Attenuation چیکار میشه کرد ؟ یا مربوط میشه به مخابرات ؟
    ----------------------------------------------------------------------
    همشهریان، دوستان، مشترکان ADSL ، فرهیختگان ، اینترنت طلبان . ای ملت ، ای احاد
    بابا به جان آدمیت ، به حیثیت و شهرت سیسکو و .....
    این نویز یا Line Attenuation یا SNR mergin یا CCQ یا signal to noise یا .... یا ..... یا .... در سرعت زیر 1 مگابیت در ثانیه و با پینگ 200-300 چیزی نیست که اینهمه درگیرش بشین !!!!
    توجه کنید که از کانادا تا امریکای جنوبی اگر TRACE بفرمائید ، حداکثر زمان که بسته ارسال و دریافت میشود 12 میلی ثانیه هست اما ما در همین کشور خودمون از ارومیه تا تهران رو بین 20 تا 45 میلی ثانیه پینگ میکنیم . (همه اتصالات مسیر روی فیبر هست) . و به این وضعیت میبالیم و یه شبکه به اسم اینترانت راه اندازی کردیم که مثلا امن هست و سرعتش بالا !!
    پس : قظیه نویز و .... رو بیخیال( یعنی در مقایسه با مشکلات فعلی اینترنت ، قضیه نویز مهم نیست. یعنی اصلا عددی نیست. نویز زمانی مهمه که مثلا شما تو 600 متری میخوای 3-4 مگ پهنای باند رد کنی . (پهنای باندی باشه که بخوای رد کنی)
    و .............
    فعلا مشکل اینه که اصلا پهنای باندی نیست که بخوای موقع رد کردنشش به نویز برخورد کنی.
    یعنی اینترنتی نیست که نویزم داشته باشه.
    شما در ساعات مختلف ، اول ISP خودتون رو ping کنید ، بعد تهران و بعد خارج از کشور
    حتما متوجه میشین که مشکل از کجاست

( زیر بار یعنی همیشه 3 مگ بار روی خط باشه)
    این ADSL که شما میگیرین برای خونه در کل 24 ساعت، 2ساعت اش زیر بار 512 کیلوبایت نیست . (مثلا اگه سرعتش 512 باشه)
    ************************************************** ************************************************
    ************************************************** ************************************************
    در ضمن ، دوستان یا نیروهای فنی بعضی جاها از صحبت ها و نوشته های من سوء استفاده (نقل قول به نفع اداره یا شرکت خودشون ) نفرمایند . (اگه لازم باشه مینویسم که چجوری سوء استفاده یا استفاده ابزاری میکنن!!!!!!!)

4. 5 کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehr20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی از مکس نت سرویس داره

من مخابرات 512 دارم ولی سرعتش برا من خیلی خوب نیست روزا 40 تا 50 و شب ها هم از 1 تا 8 فقط 800 مگ دان دارم!!!!!

می خوام از مکس نت سرویس مکس توربو بگیرم ...... برام فقط سرعت داونلود مهمه و پینگ زیاد مهم نیست...... سرعت این سرویس روزها و بخصوص شب ها یا ساعت رایگانش چند هست ... شب ها 90 کیلو بایت میشه سرعتش؟؟؟؟ شبها چقدر دان می کنید(ساعات رایگان)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض یک پیشنهاد نویزی

بله کاملا موافقم که اینترنت این مملکت سر تا پا مصیبتِ و برای پینگ بنظر من ارزش داشت که وقت و هزینه صرف سیم کشی کردم.

در مورد 35 متر سیم هم باید بگم که سیم کشی 2 طبقه رو من کلا تغییر دادم وبرای همین 35 متر سیم برد،الان هر دو طبقه اینترنتش نسبت به قبل خیلی بهتر شده.
    -------------------------------------------------------------------------

موقع سیم کشی ار کابل cat 6 فویل دار (شبکه) استفاده کنید نتایج بهتری هم میگیرید . و البته اگه زوج ها رو عکس تابش جفت سیم ها ببندید.اگر تونستید پیدا کنید کابل Unicom cat6 FFTP خیلی مقاوم هست در برابر نویز
    هرچند با وضعیت فعلی پهنای باند کشور و استان به نظر من نویز زیاد مهم نیست.
    ایرادتمندم

7. 3 کاربر از Xpan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مکس نت از دیروز قطع بود تا عصر امروز ! از عصر هم مدام قطع وصل هر 5 دقیقه ! من دیگه تحملم داره تموم میشه دوستان اگر مردین با هم بریم وگرنه من شنبه میرم تکلیفم رو با مکسنت روشن می کنم و بقیه پولم رو پس میگیرم من اعتماد کردم به اینها و نت یه ساله ازشون گرفتم اینها لیاقت ندارن نت نداشته باشم بهتر از اینه

کسی هست با من شنبه بیاد شرکت این دزدهای بی لیاقت ؟
    -----------------------------------------------------

آقا سر یه اینترنت خون به پا نکن برادر من ، عصر عصر گفتگوی تمدن هاست.
    خشونت بد بد بد است.

بالاخره معلوم شد اینهمه قطعی از کجا بوده؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

موقع سیم کشی ار کابل cat 6 فویل دار (شبکه) استفاده کنید نتایج بهتری هم میگیرید . و البته اگه زوج ها رو عکس تابش جفت سیم ها ببندید.اگر تونستید پیدا کنید کابل Unicom cat6 FFTP خیلی مقاوم هست در برابر نویز
    هرچند با وضعیت فعلی پهنای باند کشور و استان به نظر من نویز زیاد مهم نیست.
    ایرادتمندم
    تشکر می کنم از شما بخاطر اطلاعات بسیار خوبی که در تاپیک به اشتراک گذاشتید.

مشکل نویز دیگه ندارم و مساله اصلی به افت سیگنال بر میگرده، هر چند از نوسانات زیاد و پیاپی snr برای آپ استریم و داون استریم میشه حدس زد اسپلیتر مخابرات هم مشکل داره،ضمن اینکه downstream speed خط بنده 8064kb هست که به نسبت قبل که 2048kb بود باعث افت مقدار بیشتری snr margin downstream شده.

آقا سر یه اینترنت خون به پا نکن برادر من ، عصر عصر گفتگوی تمدن هاست.
    خشونت بد بد بد است.

بالاخره معلوم شد اینهمه قطعی از کجا بوده؟

* گفتگوی تمدن ها رو از سال 84 فرستادن رفت تو قبرستون تاریخ و بجاش تحریم و احمق فرض کردن آمریکا و همدستاش (شما بخوانید کل کشورهای جهان منهای ایران ، سوریه و کره شمالی) شروع شد

* شما چه مشکلی با قضیه اعتراض حضوری دارید؟ بنظر من بوسیله اعتراض حضوری حتی در صورت درست نشدن وضعیت مطمئنا حضرات مدیران مکس دزد متوجه خواهند شد با کاربرایی طرف نیستن که در صورت ضایع شدن حقوقشون صداشون در نمیاد!

من شخصا با جناب chaparman کاملا موافقم، تکلیف باید مشخص بشه که چرا اینهمه تناقض در کارهای این شرکت وجود داره؟

در حالی که ادعای اینو دارن که مکس نت در تبریز و اورمیه و مهاباد کاملا شرایط یکسانی داره در حالی که نداره.

اگه مشکل از مخابرات اینجاست پس چطور میتونن همون پولی رو که در تبریز میگیرن و باهاش سرعت 200 به کاربر میدن اورمیه هم بگیرن و تو بوق و کرنا هم بکنن که ما شرایطمون در همه شهرهایی که خدمات میدیم یکسانه و هیچ فرقی بین کاربرای 2 استان وجود نداره؟ (بحث پول نیست بحث بر سر اینه که چرا دروغ میگن و چرا به شعور مردم اینطوری توهین میکنن!)

مثلا میلاد چه گناهی کرده سرویسش رو ارتقاء داده به دیسکاوری ولی عملا وضعیت سرویسی که خریده بدتر از توربو هستش؟

ناصر در مهاباد چند ماه با پینگ بالای 600 برای 4.2.2.4 سر کرد! چه جوابی این شرکت دزد به این 2 نفر داده؟؟؟ هیچی !!!

خوشحال میشم بقیه دوستان مکس نتی هم نظراتشون رو بنویسن و اعلام بکنن که تا چه اندازه از مکس نت و کیفیت سرویس هاش رضایت دارن و آیا موافق این هستند که حضوری برای اعتراض به شرکت مراجعه بکنند یا نه؟
    Last edited by urumchi; 26-12-2011 at 04:03.

10. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

خوشحال میشم بقیه دوستان مکس نتی هم نظراتشون رو بنویسن و اعلام بکنن که تا چه اندازه از مکس نت و کیفیت سرویس هاش رضایت دارن و آیا موافق این هستند که حضوری برای اعتراض به شرکت مراجعه بکنند یا نه؟
    به نظر من مشکل از جای دیگس. مشکل سر چند کیلو پهنای یا صد تا پینگ بالا و پایین نیست!
    مشکل از شرکت زیر ساخت هست که چرا نمی تونه مثل بقیه کشورها حداقل اینترنت 1 مگ رو به صورت نامحدود عرضه کنه! ( من نمی خوام یه هویی اینترنت 100 مگی بدن ولی 1 مگ رو نمی تونم انتظار داشته باشم؟

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان عزیز من حدود 15 روز پیش تو آنااینترنت برای وایمکس نام نویسی کردم اون موقع گفتن 10 روزه مودمت میرسه .

چند روزی هست پیگیری می کنم هی امروز فردا کردن ، باز امروز زنگ زدم اون کچل کوتوله برداشت ( پ***** ) پرسید پول پیش دادی ؟ گفتم نه ، گفت پس مودم تو تحریم هست برو هرجایی پیدا میشه بخر !!!!

آدم بگیره اینو کتک بزنه حالش بیاد سر جاش

من الان از پارس آنلاین سرویس دارم ، دانلود شبانه افتضاح هست .

ماهی 4 گیگ مصرف دارم ، می خواستم مبین نت بگیرم چون کیفیتش فوق العاده هست ولی تو هیچ کدوم از نمایندگی ها مودم ندارن .

به نظر شما از کجا سرویس بگیرم ؟

پینگ و دانلود شبانه برام خیلی مهم هست .
    حداقل شبی 2 گیگ می خوام دانلود کنم .

پنگ هم 200-300 باشه .

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

بعد از تماس با تمامی نمایندگی ها 1 جا پیدا شد مودم داشتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ظهر یه نیم ساعتی ای دی اس ال مخابرات قطع شد حالا که هم وصل شده بایت به زور رد میشه.

15. این کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •