چه حرفهاي آدم مي شنود توي اين اينترنت شما صبانت خريد آسيا تك شده بايد من هم برم و ببينم كه به من چي مي اندازد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه حرفهاي آدم مي شنود توي اين اينترنت شما صبانت خريد آسيا تك شده بايد من هم برم و ببينم كه به من چي مي اندازد
ماکس معمولا upstream و downstream رو برای سرویس هاش بالا ست شده هست ( عمدی یا سهوی !!!) شاید منظور دوستان این بووده
برای مثال برای یه سرویس 384 نا محدود : up=1000 kb // down= 8000kb ( عدد ها تقریبی هستن)
سلام دیبا جان
** استفاده ی شرکت ها و بانک ها از پارس آنلاین دلیل بر برتریش نمیتونه باشه !!
بیشتر نیروی پلیس از سمند استفاده میکنند + اکثر ادارات ، آیا دلیل بر برتری سمند در مقابل مرسدس بنز هست ؟
** اگر پارس هم با این قیمت های گرونش مشتری -ی- داره دلیلش فقط و فقط اسم شرکت پارس آنلاین تهرانه
کیفیت خدماتش رو باید شرکت رسانه تضمین کنه
همانطور که یه جریان اقتصادی حاکم میشه بر کل دنیا و شرکتا مجبور میشن با 60% تخفیف جنس بفروشند ! ، الان هم همچین جریانی حاکم شده بر تبریز و شرکتها ناچارا !!! مجبورند کاهش قیمت داشته باشند ( برای بقای خودشون )
توجه کنیم که همین شرکت ماکس نت که گرونترین سرویس رو میداد ( قبل از پارس و بقیه ) الان ( بعضی از ) سرویس هاش رو ارزون کرده و تقریبا هم قیمت همارا ( به عنوان ارزانترین ارائه دهنده ی اینترنت -البته قبلا )
یا همین رسانه داره تخفیف مناسبتی میده
ای نت و فناوا هم همینطور
** در مورد ثابت بودن سرعت عرض کنم که وضعیت دیگه مثل 1 یا 2 سال پیش نیست که یک شرکت به دلیل تازه تاسیس بودنش عنان کار دستش نباشه و مثلا سرعت هاش ثابت نباشه یا .. . .
به جرات میشه گفت که الان اکثر شرکتا سرعتشون سابت هست
فعلا تنها چیزی که بین شرکتها رقابت رو بوجود میآره قیمت + پشتیبانی هست + . . . ( که زیاد هم به نفع کاربر نیست )
طرف کاربرا هستم![]()
هر موقع از صبا یا همارا یا حتی پارس !!حقوق گرفتم !! میشم طرف اونا ( این خوبه ؟
)
سلام.
دیدم خیلی وقته تستی گذاشته نشده، گفتم یه چند تا تست داش مشدی بذاریم
نکته: پس از گرفتن اولین تست، به تنظیمات داخل مودم مراجعه کردم و متجه شدم Upstream همارا که اخیرا 512 شده بود، به 256 تنزل کرده.
در صدد تعویض ISP هستم.
همارا دیگه تغییراتی انجام نمیده. رقباش اومدند و تقریبا دارند جلو میزنند (و البته زدند).
دیگه چندان آش دهن سوزی نیست.....
مسعود جان از کجا بگیرم خوبه؟
ملاک های مد نظرم هزینه ی پایین، سرعت بالا، و کیفیت خوبه...
هر موقع از صبا یا همارا یا حتی پارس !!حقوق گرفتم !! میشم طرف اونا ( این خوبه ؟
)
موفق باشید![]()
دوست من سلام
ممنون از نوشته هاي بسيار خوبت ولي اين را نيز بايد در نظر داشت كه خدمات دادن به بانكها و جاهاي مهمي چون ايران خودرو و سايپا كار هر كسي نيست و اين قدرت شركت ارائه دهنده را نشان مي دهد.
البته گفته شما هم درست هست.
در مورد سرعت ها متاسفانه بعضي از شركتها مي آيند سرعت پورت را بالا مي زارند و اين طوري سر مشتري كلاه هم همين طور يك ساعت سرعت بالاست يك ساعت پايين آدم نمي داند چي كار كند.
در مورد قيمت هم مطمئن هستم كه شركت پارس به اين نتيجه رسيده كه بايد تغييراتي بدهد.
در ضمن شركت پارس نماينده خود را توي تبريز دوتا كرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستانی که +128 داشتن پرسیدم گفتن که براشون upstream همون 512 هست
البته زیاد هم تفاوتی نمیکنه upstream
همارا مشکلی داری که میخوای عوضش کنی ؟
درسته همارا ساکت مونده ولی رقیباش هم چیزی برای جلو زدن ندارند
فقط اونا مدتی بوود بیکار بوودن الان اومدن مشتری جمع میکنن
از من میپرسی همون همارا بمونی بهتره // این 10 تومنی که باید دوباره بدی میشه پول یک ماه اینترنت
ولی خوب میتونی بری ماکس نت همون سرویس سوپر ویژه !! اش رو بگیری / سرعتش هم تقریبا با همارا یکیه
تازه شرکت رها هم برای ماکس نت 5% تخفیف میده // همین هفته ی پیش یه 384 گرفتیم از ماکس سرعت همون 41 رو میداد // البته ماکس هم ودیعه ی 3 تومنی مخابرات میگیره که معمولا اونو یه جوری هاپولی میکونه میره پی کارش
یا اینکه صبانت هم وضعش بد نیست
چون اولویت هزینه هست فقط میتونی دوروبر سرویس های محدود با سرعت بالای شاتل هم بری
به نظرم غیر از این 3 تا بقیه فعلا به درد نمیخوره
سلام دیبا جان
اتفاقا بر عکس جنبه ی تبلیغاتیش خدمات دادن به شرکت ها راحت ترین وضعیت فروش اینترنت هست
چون اونو یه کارمندی هست که اصلا عین خیالش نیست سرعت پایین اومد یا بالا چون پول نمیده بابتش
بعد ساعات اداری هم که خط ازاد میشه و معمولا قرار داد های مدت دار میبندن
ولی ادارات و سازمان ها سعی میکنن از شرکتایی اینترنت بگیرن که قدیمی و local و اسم و رسم دار هستند
اینور قضیه هم یوزری هست که با هزار بدبختی از پدرش پول اینترنت گرفته و یه چیزی هم روش گذاشته اوومده اینترنت ارزون از شرکت گرفته و بلافاصله بعد از اینکه سرعت شرکت 1Kb/s اومد پایین گوشی رو ور میداره !!
همونطور که گفتی این قدرت شرکت ارائه دهنده رو میرسونه نه نمایندش رو !
بله مدتی بوود که در گیر مراحل اداریش بودن که بالاخره نمایندگیش رو گرفتند
راستی ممنون میشم به دست اندر کاران net4u خبر بدی که بیاین اینجا تا گپ دوستانه ای با هم داشته باشیم
سلام
اگر ديدم چشم
اینم خبر جدید از همارا!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reza.32; 27-02-2009 at 15:59.
سلام.
درسته که یک ماه اضافی میده و 1 گیگ حجم اضافی
ولی این طرح به ظاهر نوروزی، یه نوع سیاسته
شما ببینید سرویسهای یک ماهه قانونا چقدر باید حجم داشته باشند (منظورم تعرفه ی استاندارد وزارت اطلاعات و فن آوری ارتباطات بود).
هر ماه دو گیگ
اینا میان برای 4 ماه، 6 گیگ حجم میدند....
کاملا طبیعیه که این مقدار در پایان ماه سوم تموم میشه...
و یوزر مجبوره که بره و دوباره شارژ کنه.
تنها چیزی که برای شرکت میمونه جذب مشتریه.
و تنها چیزی که برای یوزر میمونه، 1 گیگ حجم رایگانه. و اگه یوزر جدید باشه، 4 تومن تخفیف در هزینه ی راه اندازی....
موفق باشید![]()
اینا همش سیاست یوزر جمع کردن استهمارا و شرکت های نظیر آن همش به فکر جیب خوشونند نه رضایت مشتری و کاهش قیمت و ...
![]()
این تخفیف برای سرویس های نامحدود همارا (یه ماه تخفیف برای سرویس سه ماهه) فقط تا آخر اسفنده؟
الان من که سوم اسفند تمدید کردم و احتمالا بیستم برمیگردم شهر خودم و تا بعد 13 نیستم چیکار باید بکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)