سلام دوستان.
چند روزی میشه ثبت نام کردیم. سوالم اینه امکان ویرایش اطلاعات (تغییر رشته انتخابی و یه سری تغییرات دیگه) تا چه تاریخی مهلت داریم ؟ تا آخر مهلت ثبت نام یعنی 30 آذر میتونیم تغییر بدیم؟
سلام دوستان.
چند روزی میشه ثبت نام کردیم. سوالم اینه امکان ویرایش اطلاعات (تغییر رشته انتخابی و یه سری تغییرات دیگه) تا چه تاریخی مهلت داریم ؟ تا آخر مهلت ثبت نام یعنی 30 آذر میتونیم تغییر بدیم؟
اگه منظورتون ارشد ازاده فکر نکنم که اصلا امکان ویرایش نداره
سلام
مهلت ثبت نام ارشد آزاد تا کی هست ؟
با تشکر . . . .
سلام تا 30 اذر ماه
سلام
دوستان الان ارشد شبکه و امنیت دوباره به زیر مجموعه مهندسی it برگشتند ؟؟؟؟ همیشه اینطور خواهد بود و زیر مجموعه it میشوند یا از سال 95 به زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر اضافه میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از سال 95 به مجموعه مهندسی کامپیوتر اضافه خواهند شد.
سلام.
این سوال رو از طرف یکی از دوستان می پرسم. ایشون در حال حاضر دانشجوی ترم دوم کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی هستن و 2 ترم دیگه یعنی تا بهمن سال 94 فارغ التحصیل میشن. ایشون میخوان تو کنکور ارشد آزاد سال 94 شرکت کنن که خرداد ماه برگزار میشه. در صورت قبولی، میتونن بجای مهر ماه 94، بهمن ماه 94 یعنی 1 ترم دیگه برای ثبت نام مراجعه کنن یا اینکه ممکنه در صورت تاخیر در ثبت نام، قبولی ایشون ملغی بشه؟ در صورت توافق دانشگاه باید نرم اول رو مرخصی بگیرن؟ اصلا دانشگاه با توجه به تموم نشدن درسشون به ایشون اجازه میده که مرخصی بگیره؟ چون تا بهمن 94 دانشگاه قبلیشون هیچ مدرک موقتی مبتی بر فارغ التحصیل شدنشون صادر نخواهد کرد. البته تا جایی که بنده از سال های گذشته اطلاع دارم امکانش وجود داره، ولی با توجه به اینکه درس ایشون 1 ترم بعد از تاریخ ثبت نام ارشد تموم میشه، مردد هستم. کسی تحت این شرایط دانشگاه آزاد برای ارشد ثبت نام کرده؟
الان میتونم برای ارشد دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟ لینک ثبت نام هنوز داخل سایتشون هستش
تا 13 دی مهلت ثبتنام هست
اره فعلا که میشه ثبت نام کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)