تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 905 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز
    اگر حوصله داشتید مفصل تر در اینباره توضیح بدید. به اطلاعات بیشتری نیاز داریم.
    ممنونم
    خواهش ميكنم،
    توضيحات مفصل و خوبي در اين سايتها در رابطه با اين سيتمها داده شده كه مطالعه اون ميتونه راهنمايي خوبي باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..................

سلام .خسته نباشيد
    حدود 1 ماه است كه ماشينم رو تحويل گرفتنم .اوايل تا 1000 كه رفتم مصرف سوخت حدود 12 بود ولي با گذشت چند هفته هنوز مصرفش بالاست .
    دوستان اگه تجربه يا توصيه اي براي پايين اومدن مصرف سوخت تندر دارن پست بذارن

خيلي خيلي ممنونم

گويا مدل ماشين شما ال 90( تندر) بايد باشه، مصرف اون الان دقيقا چقدره؟ (داخل شهر و در جاده بين شهري با توجه به سرعت متوسط) چون مسائل زيادي در مصرف سوخت نقش داره، مثل تنظيم موتور و سوپاپها ، تنظيم باد تايرها، وزن بار و مسافر، سرعت خودرو، شرايط آب و هوايي، وضعيت جاده،نوع روغن موتور، كيفيت بنزين، فرم رانندگي و.....

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    اول از همه ازتون ممنونم به خاطر راهنمایی های موثرتون
    من یه سوال دارم و اونم اینه که من یک پراید مدل 80 دارم که خدارو شکر خیلی ازش راضی هستم. 4 5 روز پیش برای تعویض روغن و تعویض صافی بنزین بردمش و انجام شد. اما از فرداش متاسفانه وقتی که تو ترافیک می مونم و دنده 1 هست و هنگام شروع حرکت لرزش شدیدی احساس می کنم البته اینم بگم که وقتی موتور سرد هست این مسئله پیش نمی یاد اما بعد یه 20 دقیقه ای که از حرکت می گذره این مسئله وجود داره. کسی می تونه به من کمک کنه ؟

4. این کاربر از biti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.شیلنگهای وکیوم کاربراتور روچک کن شاید اونا موردی داشته باشه.

6. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان..من پراید دارم مدتی هست وقتی کلاچ رو ول میکنم ماشین حرکت کنه یک دفعه یک ضربه احساس میکنم...کلاچ و دسته موتور چک شد و مشکلی نداشت...یک تعمیر کار میگفت از دنده هرز گرده...به نظرتون مشکل از چیه؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان..من پراید دارم مدتی هست وقتی کلاچ رو ول میکنم ماشین حرکت کنه یک دفعه یک ضربه احساس میکنم...کلاچ و دسته موتور چک شد و مشکلی نداشت...یک تعمیر کار میگفت از دنده هرز گرده...به نظرتون مشکل از چیه؟؟
    سلام . ممکنه فنر صفحه کلاچش شکسته باشه . برای اینکه کمتر صدمه ببینه , قبل از گاز دادن اول یک کم پاتون رو از روی کلاچ بردارین تا کلاچ درگیر بشه بعدش گاز بدین . اینجوری خیلی کمتر صدا میده چون ضربه ی خفیف میزنه

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.زیر چرخ جلو سمت راننده جک بزن.ماشین خاموش رو بزار تو دنده یک وچرخ جلو رو به چب وراست در حد چند درجه جابجا کن اگه لقی زیاد بود احتمالا از دنده دیشلی های داخل دیفرانسیل باشه.با یک ماشین سالم مقایسه کن.میتونه از گلدونی ته پلس یا فنرهای صفحه کلاچ به احتمال خیلی ضعیف هم باشه.به هر حال اگه خیلی حساس شدی باید گریبکس بیاد پایین که در این صورت مکانیک میتونه به راحتی این قطعه ها رو بررسی کنه..موقع جک زدن زیر ماشین خیلی مراقب باش ماشین از رو جک نیفته.من منظورمکانیک شما رو نفهمیدم که کدو م هرزگرد رو میگه لطفا اگه تصمیم به تعمیر گرفتی اطلاع بده تا دوستان از تجربه شما بهرمند شوند

11. 4 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.دوستان ایا کسی میدونه پره فن بخاری پراید تو بازار گیر میاد ؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    از دیروز تا حالا فکر می کنم درجه حرارت رو که ماشین نشون میده ( پرشیا) ( منظورم امپر آب نیستا!!!)
    اشتباه شده و بطور شدیدی کم نشون می ده بطوری که دیشب تا الان بین 1- تا 2 هست و خیلی هم زود بالا پایین می شه
    اگه میشه محل سنسورش رو هم راه با راهنمایی و آیا ریست پذیری داره یا نه توضیح بدین
    ممنون توی این وضع
    پرشیا 87

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.برای مراجعه به تعمیرگاه که دوستمون همه ریزهکاریها رو فرمودند.اما اگه خودت حوصله داری ودست به اچارت خوبه برو تمام سوکتهای ماشین(رله دوبل. کویل .انژکتورها.ecuو...)چک کن ببین قطعی یااتصال بدنه ویا سولفاته نشده.موقع استارت ببین برق به سر شمع میرسه.(یک شمع یدک بزن سر وایر اتصال بدنه کن واستارت بزن ببین سر شمع جرقه داره.مواظب برق وایر باش).اگه برق داشت یک سری به سنسور دور موتور بزن وبا یک ماشین سالم سنسور رو عوض کن(بهتره پراید132)باشه.این سنسور حالت اهن ربایی داره.اگه مطلب مفیدی گیرم اومد اطلاع میدم.در ضمن اگه زحمتی نیست هر طور تونستی ماشین رو ردیف کنی اطلاع بده تا برای بقیه دوستان هم تجربه بشه.با مالک قبلی ماشین تماس بگیر شاید چیزهایی بدونه وراهنمایی کنه.

دوست عزيز خيلي ممنون از راهنماييات، مشكل از رله دوبل بود كه عوض كردم درست شد، البته بعضي از رله دوبل هاي موجود در بازار هم با اينكه نو هستند ولي مشكل دارند، دوستان دقت كنند و با تضمين سالم بودن بخرند.

15. این کاربر از armiti1978 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    اول از همه ازتون ممنونم به خاطر راهنمایی های موثرتون
    من یه سوال دارم و اونم اینه که من یک پراید مدل 80 دارم که خدارو شکر خیلی ازش راضی هستم. 4 5 روز پیش برای تعویض روغن و تعویض صافی بنزین بردمش و انجام شد. اما از فرداش متاسفانه وقتی که تو ترافیک می مونم و دنده 1 هست و هنگام شروع حرکت لرزش شدیدی احساس می کنم البته اینم بگم که وقتی موتور سرد هست این مسئله پیش نمی یاد اما بعد یه 20 دقیقه ای که از حرکت می گذره این مسئله وجود داره. کسی می تونه به من کمک کنه ؟

پس چرا کسی جواب من رو نمی ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •