شبانه واس منم كار ميكنه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان اين يعني چي؟
(چنانچه روي حالت router است يكبار خاموش كنيد.
. چنانچه روي حالت bridge است ديسكانكت كنيد.)
اين bridge و router چيه؟
کان 2 حالت وجود داره برای وصل شدن به اینترنت از طریق مودم adsl :
1- Bridge (بریدج ) : در این حالت شما همانند dial up با کلیک بر روی کانکشن اینترنت و دایال کردن به اینترنت وصل می شوید .
2- router /pppoe : دراین حالت با روشن کردن مودم شما به اینترنت وصل می شوید . فارغ از اینکه کامپیوتر روشن باشد یا نه . در واقع user name و pass هر دو در مودم ست می شوند , نه در کانکشن ویندوز .
با سلام
من هم از یکی از نمایندگی های اسیاتک سرویس دارم اما هر کاری که میکنم نمیتونم از سرویس شبانه استفاده کنم ازم حجم کم میکنه اما دیشب بطور شانسی ازم حجم کم نکرد اما فردا صبح که میخوستم به اینترنت وصل بشم ارور 651 رو میداد که خدا رو شکر درستش کردم اما بعد از اون بازم ازم حجم کم میکنه نمیدونم چکار کنم مودمم خاموش روشن میکنم ضمنا مودمم روی حالت bridge است.دوستان راهی داره که حجم کم نکنه؟
تنظیم مودمه ...
خودمونیش این می شه ، که اگه بعد از 1 ، شما یه بار دی سی نکنی ، سیستم ابله اون ها ، هم چنان داره از اکانت خودت کم می کنه و نمی فهمه که رفتی توی رایگان شبانه ، اما با یه بار دی سی شدن ، می فهمه که این اتفاق افتاده ، خیلی مسخره است ، خیلی ......
باید تا 1 نصفه شب بیدار موند ، تا یه بار مودم رو آف و آن کنی ....
هر شب هم که نمی تونی مودم رو کانفیگ کنی ....
ای تو روح این شرکت مسخره با این بازی هاشون ....![]()
![]()
![]()
میگم چطوره محض اطمینان یه دور مودم رو خاموش کنیم...(پیسی رو هم یه ریست بکنیم بد نیست) که خیر سرمون میخوایم از شبانه استفاده کنیم
؟
دوستان مژده
دارم یه برنامه رو کانفیگ می کنم ، که می تونه با دستور telnet مودم رو ریبوت کنه .
تا شب آموزشش رو می ذارم ، خیلی آسونه
فعلا
یا حق
حالت router یعنی همون Auto connect یعنی تنظیمات رو کامل تو مودم انجام بدی و برای وصل شدن نیازی نیست
کانکشن شبیه کانکشن دایال آپ بسازی و هر دفعه کانکت بشی اینجوری همین که کامپیوتر رو روشن کنی به اینترنت وصل هستی
حالت Bridge یا manual حالتی هست که یک کانکشن می سازی و هروقت می خوای وصل شی دکمه کانکت رو میزنی
حالا شما کدوم حالت رو استفاده می کنی؟
در ضمن اکثر مودم ها توی منوشون گزینه Reset یا Reboot رو دارن
لزومی نداره حتما مودم با کلید خاموش روشن شه اگر حالت auto connect هستید فقط یک بار از این طریق
مودم رو Re start کنید
توی تنظیمات مودم زمانی که اتوکانکشن هست یه جا داره که میشه DC و مجدداً کانکت کرد. اینطوری هم مشکلی نیست؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)