سلام
دوستان این 206 مارو دارن میدن زئدتر شد 4 نوشتیم میگفتن 45 روزه امروز زنگیدن
-----------------
تو تخویلش یه چه چیزایی بیشتر توجه کنیم ؟یه مثله این توی نت بود دقیق نمیدونم اما در مورد رنگ بدنه بود اونم رنگ های سفید
اگه میشه توضیح بدید ممنون
سلام
دوستان این 206 مارو دارن میدن زئدتر شد 4 نوشتیم میگفتن 45 روزه امروز زنگیدن
-----------------
تو تخویلش یه چه چیزایی بیشتر توجه کنیم ؟یه مثله این توی نت بود دقیق نمیدونم اما در مورد رنگ بدنه بود اونم رنگ های سفید
اگه میشه توضیح بدید ممنون
راستش در مورد لاستیک زیاد تحقیق کردم چون میخواستم بخرم ولی در مورد رینگ اطلاعاتی ندارم فقط از رینگای oz ایتالیایی خوشم میاد یه سرچی بکن بازم میگن رینگ خوب بخر
بله اون ku25 گل لاستیک کومهو هست
گلش خیلی قشنگه و لاستیکه خیلی خوبیه و مهمتر اینکه 4 فصله البته نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی اگه بارون و برف میاد این لاستیکه مناسبه براتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم هستو البته ku33 که اونم لاستیکه خوبیه این 3 مدل تابستونی بودنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر تومنطقه شما برف نمیاد ku31 هم لاستیک خوبیه ,و لاستیکی که بیشتر توی لاستیک فروشیا میبینید(اونایی که کومهو دارن) kh 11 یا به قول لاستیک فروشا گل الگانسیه اونم لاستیکه خوبیه و البته میگن دوفصله
سلام
من شمال زندگی میکنم و تقریبا اینجا ماهی 15 شونزده روز بارونیه ، ماشینم اس دی وی 8 ه ، چه رینگ و لاستیکی رو پیشنهاد میکنید؟ یه سوال دیگه هم داشتم : رینگ ها فقط برای زیبایی و اسپرت کردن ماشین به کار میرن یا فایده ی دیگه ای هم دارن؟
سلام
شما حتما لاستیک 4 فصل بگیر
میتونی از ررینگ 15 و 16 استفاده کنی با پهنای 205
این لینکا نگاه کن تیک دوتای بالایی روبزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و compare tire اون پاینه صفحه رو بزن از 5 به حالتهای مختلف یه امتیازی داده کلا سایت معتبری هست
درباره رینگ, رینگ خوب خوبه هم زیابایی هم سبک تر تو شتاب, هندلینگ.....
ولی رینگای چینی به نظر من فقط قشنگن و ارزش دیگه ای ندارن و استدلال خیلیا برای استفاده اینه که اینا همه دارن استفاده میکنن پس حتما خوبن این رینگا معمولا وزنشون بیشتر از رینگ فابریکه ,نظارتی روی ساختشون نمیدونم هست یا نه....,امنیت...؟,من بدون استثنا تموم دوستام که استفاده کردن زیر بنده ماشینو به فنا دادن البته نحوه رانندگیشونم تاثیر داشته
الان رفتم نگاه کردم در همه ی موارد امتیاز ku 25 بیشتر از ku21 بود به غیر از برف که تو منطقه ی ما هم که به دلیل رطوبت هر 2-3 سال یه بار برف میاد ، در مجموع فکر کنم ku 25 برای من بهتر باشه ، از قیمتش خبر ندارین ؟ جفتی چنده؟
در مورد رینگ هم رفتم سرچ کردم :از بین اینا کدومش بهتره به نظر شما؟ از قیمت رینگ خبر دارین؟ اون جفتی چنده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه بعد از نصب لاستیکا باید کار دیگه ای هم انجام داد؟ ارتفاع و ... رو میگم
والا من خیلی تو نخ رینگ نبودم چون نمیخوام ماشینم تابلو باشه سربچرخونه در موردش چیزی نمیدونم
توی تاپیکهایی که در مورد لاستیک هسن این تاپیک توی tt خیلی فعاله و بچه هاشم اطلاعت خوبی دارن حتما بهت کمک میکنه
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
مرسی این KU25 خیلی خوشگله . قیمت رو میدونی دوست عزیز ؟ راستی 16 اینچه دیگه ؟
مخلصیم .
اره خیلی
من کلی گشتم دنبالش 205/60/15 میخواستم که نبود ولی 205/45/16 پیدا کردم جفتی 220 توی کرمانشاهم یکی از دوستان همین اندازه رو 215 قیمت داشتن قیمتش همینه 10 تومن بالا و پایین
انشالله که یه رینگ و لاستیک توپ بندازی زیر ماشین و لذتشو ببری
موفق باشی
دوست گلم Mehrdad092000جواب شما رو تو پ.خ دادم نمیخواستم پست بدم که الان مجبور شدمداداش اگه تونستی جواب منم بده ممنون![]()
سلام
ببخشید میشه لطف کنید و یک مقایسه ای بین تیپ 5 و وی8 با هم بکنین از همه لحاظ . ( کیفیت ، رانندگی، اپشنها،هزینه تعمیرو کلا همه چیز)
یک چیز دیگه از نظر مصرف بنزین تو شهر کدوم کمتر مصرف داره؟؟؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)