تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 241 اولاول ... 139189229235236237238239240241 آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

سلام
    من رو سیستمم اینترنت سکوریتی دارم که تا یه ماه پیش به روزه!
    با این حال به یه ویروس که به اسم win32/virut.NBP معرفیش میکنه آلوده شده ولی نمی تونه پاکش کنه! این ویروس اجازه دسترسی به ایترنت و نصب آنتی ویروس دیگه ای رو نمی ده!
    کسی از دوستان می دونه باید چکار کنم؟؟؟

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام
    من رو سیستمم اینترنت سکوریتی دارم که تا یه ماه پیش به روزه!
    با این حال به یه ویروس که به اسم win32/virut.NBP معرفیش میکنه آلوده شده ولی نمی تونه پاکش کنه! این ویروس اجازه دسترسی به ایترنت و نصب آنتی ویروس دیگه ای رو نمی ده!
    کسی از دوستان می دونه باید چکار کنم؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به گفته خود سایت:
    کد:
    میتونه به صورت کامل این بدافزار رو از بین ببره نود32 هم با اسکن SafeMode میتونه ریموش کنه .
    از این لینک:
    کد:
    هم اگر به صورت انلاین اسکن انجام بدید باز میتونه این مزاحم رو از بین ببره از dr. web cureit هم میتونی استفاده کنی کمکت میکنه.

3. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورداین دو فولدر که گفتی نگران نباش . اینها جزو فایلهای سیستمی ویندوز هستند
    System Volume Information : این فولدر برای ذخیره فایها بکار میره . اگه بخوای اینو پاک کنی باید System Restore تو اون درایوتو غیر فعال کنی.
    سطل اشغال هم که از اسمش معلومه.

در مورد ویروسها هم از کسپر استفاده کن جواب می گیری.
    ممنون ا ز جوابتون چطوری System Restore رو غیر فعال کنم؟ در ضمن من با هزار بدبختی folder option رو برگردوندم و گرینه don't show hidden files و گزینه های hide extensions for known file وhide protected operating system files رو علامت دار کردم ولی هر بار که سیستم رو خاموش و دوباره روشن میکنم دوباره همه فایل های مخفی آشکار شدن و تیک اون دو گزینه hide extensions for known file وhide protected برداشته شده و من باید دوباره به folder option برم تا تیک اونها رو بزنم چکار کنم که بعد از خاموش شدن کامپیوتر این مشکل پیش نیاد اگه یکی جواب بده ممنون میشم.

داره خودمونی میشه salehvasaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ببخشید ویروس Alex ---- چطوری می شه برطرف بشه؟ ممنون

داره خودمونی میشه goldgalaxy90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

ممنون ا ز جوابتون چطوری System Restore رو غیر فعال کنم؟ در ضمن من با هزار بدبختی folder option رو برگردوندم و گرینه don't show hidden files و گزینه های hide extensions for known file وhide protected operating system files رو علامت دار کردم ولی هر بار که سیستم رو خاموش و دوباره روشن میکنم دوباره همه فایل های مخفی آشکار شدن و تیک اون دو گزینه hide extensions for known file وhide protected برداشته شده و من باید دوباره به folder option برم تا تیک اونها رو بزنم چکار کنم که بعد از خاموش شدن کامپیوتر این مشکل پیش نیاد اگه یکی جواب بده ممنون میشم.
    غیر فعال کردن System Restore : بر روی آیکون Computer موجود در دسکتاپ یا منویStart کلیک راست و گزینه Properties را انتخاب کنید . برروی عنوان System Restore کلیک کرده و درایو مورد نظر را انتخاب کرده و سپس Setting و در نهایت گزینه....... Turn off system Re را انتخاب کنید.
    برای غیر فعال کردن تمام Restor در همین پنجره تیک Turn off system restore on all drive را انتخاب و بر روی OK کلیک کنید.
    به نظر من این خوبه که همیشه تمام فایل های موجود در درایو معلوم باشه . من خودم همیشه روی این حالت می زارم تا اگه یک چیز مشکوکی برروی سیستم افتاد سریع متوجه بشم .
    این رفتار نشون میده که با استفاده از یک نرم افزار ریجستری ویندوزتو تغییر دادی و باید اونو به حالت اول برگردونی.
    صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کن توضیحات لازم داده شده است.
    Last edited by goldgalaxy90; 19-04-2011 at 00:39.

7. این کاربر از goldgalaxy90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

سلام دوستان من هارد پاسپورتیم Win32/virut NCW گرفته تمام Exe ها رو آلوده کرده نودمم اپدیت ولی clean نمیکنه و فقط Delete میده...خیلی رو اعصابه کلی فایل Exe lمهم دارم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه gypsy_mariachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

... حالا فقط مونده rename کردن 10000 اهنگ که دیگه فکر کنم چاره ای ندارم باید انجامش بدم ...
    سلام
    برنامه زیر کمکت میکنه

کد:
    یا

کد:
    بعد نصب از منوی Files گزینه Multi Rename Tools رو انتخاب کن.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روشی جدید برای از بین بردن ویروس New folder.exe
    لطفی که این روش پیشنهادی همکار محترم به من کرد این بود که فایلای اجرایی 100ها مگ برنامه رو پاک کرد بعد از نزدیک به 3ساعت کار توی comman prompt
    بعدش فولدرای new folder.exe به صورت دستی تونستم حذف کنم از هارد البته اگه برنگرده دوباره.
    راهی هست که فایلای اجرایی رو بدون نصب دوباره برنامه ها برگردونم؟
    ویندوزم هم مدام پیغام میده که برنامه های مختلف کار نمیکنه
    Last edited by بردیا; 28-04-2011 at 23:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خیلی خوب بود

داره خودمونی میشه armin_1242000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

9

سلام به همه ی دوستان. لپ تاپه من ویروس autorun.inf گرفتتش ک به صورت فلدره و توش هم یه فلدر به اسمه ImmunityFolder... که هردو خالی هستن. با Eset پیداش نکرد. اسمه درایو هامو local disk کرده اما با safe mode که میام بالا اسمه درایو ها درسته. این ویروس پاک نمیشه چون ارور میده میگه مسیره فایل پیدا نمیشه. توروخدا کمک کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •